FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

Gør en forskel - én donation ad gangen

1 min read

I svære tider hjælper hvert et lille bidrag. TITAN Containers har altid været og vil fortsat være en ivrig bidragsyder til Danmarks Indsamling - en indsamling dedikeret til at hjælpe udsatte børn verden over.

Krig, hungersnød, tørke og sygdom er alle triste realiteter, som millioner af børn dagligt må gennemleve. Selvom det kan virke overvældende, er der stadig noget vi kan gøre for at hjælpe børnene. Danmarks Indsamling er en velgørenhedsorganisation engageret i at hjælpe børn i hele verden, som ligger TITANs hjerte nært.

I TITAN Containers tror vi på fællesskabets kraft, og derfor har vi igen i år givet en donation på DKK 100.000 til Danmarks Indsamling. Denne donation er kun en lille del taget ud af det større billede - den reelle effekt kommer af en kollektiv indsats rettet mod at hjælpe vores fremtidige generationer.

 

TITAN Containers A/S har støttet Danmarks Indsamlingen i mange år. Vi støtter projektet, fordi vi gerne vil tage ansvar og betragte støtten som en naturlig del af det at drive virksomhed i dag. Vi støtter gerne indsamlinger målrettet børn. Uanset om det er sult, krig eller naturkatastrofer, lider børnene mange gange mest. Vores børn er vores fremtid, og ved at yde støtte ønsker vi at sikre fremtiden for verdens børn.

- Sevgyl Abdulovski, TITAN CONTAINERS GROUP CFO

 

Bare et lille bidrag kan have en enorm og umiddelbar indflydelse på livet for nødlidende børn - det kan give dem mad, husly, lægehjælp og uddannelse – men det kan også have langsigtet virkning og være med til at bryde fattigdomscirklen. Det betyder ikke noget, hvor stort eller lille bidraget er, det der betyder noget er indvirkningen det vil have. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en bedre verden for børn overalt.

Er du interesseret i at donere til Danmarks Indsamling, så følg dette link.

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...