FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

KÅRINGEN AF ÅRETS EJERLEDER 2015 BLIVER SNART AFGJORT

1 min read

TITAN er med i opløbet for 2. gang 

Kåringen af Årets Ejerleder 2015 i hovedstaden skal snart afgøres, og TITAN er stolte over at være blandt de tre finalister.

Se video

Prisen går i år til den ejerleder, der med fokus på talent og kompetencer har skabt hovedstadens mest succesfulde vækstvirksomhed. Den prestigefyldte pris uddeles for 12. gang af PwC i samarbejde med bl.a. Nykredit og Dansk Erhverv.

Mere end 5.000 virksomheder fra hele landet har været del af den process, hvor først 125 virksomheder blev udpeget til at være med i Årets Ejerleder 2015. Nu er der blot 3 finalister tilbage i hver region i kampen om at vinde Årets Ejerleder 2015.

 

Layland Barker er normineret på følgende baggrund:

Layland Barker, der er ejerleder for TITAN Containers A/S, gik i engelsk skole til han var 16 år, hvorefter hans far overtalte ham til at begynde at arbejde. Det var tilfældigt, at det blev inden for containerbranchen. Allerede som 25-årig blev han headhunted til et job som sales manager i et schweizisk containerselskab, hvor han senere blev adm. direktør.

Det var dog langt fra en tilfældighed, da Layland som 32-årig etablerede Titan Containers A/S med afsæt i et stærkt netværk inden for branchen samt en vision, som han brugte til at skabe en langsigtet strategi. Det samme netværk har bidraget til, at Layland har formået at opbygge et stærkt team af medarbejdere i virksomheden, der nu tæller 100 medarbejdere. I dag har virksomheden kontorer i en lang række lande, som bl.a. omfatter Storbritannien, Holland og Frankrig.

Kåringen foregår i morgen aften d. 27 oktober og afholdes hos Nykredit på Kalvebod Brygge i København.

Gennemse vores udvalg af container udlejning

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...