FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

Layland Barker interview med børsen

1 min read

Administrerende direktør for TITAN Containers, Layland Barker blev i Februar måned interviewet af dagbladet: Børsen. 

Han fortæller blandt andet om hvordan pandemien var med til at eksplodere prisen på containere, og hvilken effekt dette har haft på TITAN Containers som virksomhed. 

Titan Leyland 07 beskåret.jpg

Derudover snakker han også om processen i at deltage i og være en af vinderne af Deloittes Best Managed Companies-Program, og hvordan dette fik ham til at tage et kig på virksomhedens kærneværdier.

 

”Vi fik bekræftet, at vores kerneværdier stadig er relevante. Men der var også nogle ting, vi blev overraskede over. F.eks. at vi ikke havde lagt nok vægt på it-sikkerhed. Verden har ændret sig rigtig meget, og det var en anledning til at rette ind. Virksomheden er som en plante. Selvom vi vokser, kan vi både vokse opad og ud til siderne. Så kan det være tid til at beskære planten, så vi sikrer, at vi vokser den rigtige vej,” 

Deloitte's Best Managed Companies-Program finder i øjeblikket sted i 25 lande over hele verden, og flere lande vil tilslutte sig i de kommende år. Betegnelsen er et symbol på ekspertise og en kilde til stolthed for fremragende private virksomheder. Tag et kig på vinderne af Deloitte's Best Managed Companies 2021 her

Læs hele artiklen her

 

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...