Energilagrings container

Den grønne energi, som naturens elementer kan skabe, er værdifuld – uanset om den kommer fra en roterende vindmølle, en brusende strøm af vand eller den skinnende sol.

TITAN er dedikeret i forhold til at hjælpe kunderne med at få så meget ud af den grønne energi som muligt, uanset om de producerer energi til salg eller opbevarer den til brug i et mikro- eller off-grid-elnet.

Over hele verden øges produktionen af vedvarende energi eksponentielt. Alene i Storbritannien kommer 41 % af al elektricitet nu fra vedvarende kilder. Mens noget af dette pumpes direkte ind i elnettet og bruges med det samme, så forudsiger Royal Society – det videnskabelige selskab i Storbritannien – at der inden 2050 vil være behov for en energilagringskapacitet på 100 TWh.

Det er her, TITANs containere til energilagring kommer ind i billedet.

TITAN er specialister i containere og er i løbet af de sidste 35 år blevet en førende leverandør af sikre og robuste containere til opbevaring, køle/frys, Self Storage, fragt og offhore-brug.

I dag er vi også et navn, du kan stole på, når det gælder sikker energilagring. Vores containere til energilagring fås som 10-fods og 20-fods high cube-containere, der er næsten 3 m høje. De kan anvendes i Danmark og udlandet (vi leverer containere i mere end 90 lande verden over).

De kan bruges til både kommerciel/industriel og privat energilagring. I en verden med mange usikkerheder giver TITANs energilagringscontainere pålidelig strøm, hvor og når der er behov for det.

Battery Energy Storage Solutions

SÅDAN FUNGERER VORES AVANCEREDE CONTAINERE TIL ENERGILAGRING

Vores containere til energilagring fungerer ved hjælp af indbyggede batterienergilagringssystemer (også kendt som BESS), der fungerer som små energikraftværker. De lagrer strøm fra vedvarende energikilder – f.eks. solceller eller vindmøller – i litiumionbatterier, hvor den opbevares og er klar til fremtidig brug.

Et avanceret system til styring af batterierne overvåger driften, optimerer opladnings- og afladningscyklusser, sikrer batteriets sundhed og kommunikerer med eksterne systemer.

Når efterspørgslen efter elektricitet opstår eller stiger, returnerer batterierne energi til elnettet (eller din personlige forsyning), hvilket bidrager til at sikre stabil adgang til energi på alle tidspunkter.

DERFOR ER DET EN SIKKER LØSNING AT BRUGE CONTAINERE TIL ENERGILAGRING

Vedvarende energi er så vigtig, at det er blevet en billion-industri – og her taler vi ikke kroner og øre, men dollars. Når en enkelt industriel vindmølle koster flere millioner at købe, er det afgørende, at intet af den energi, den producerer, går tabt.

Opbevaring af selve batterierne er en central del af denne proces, og litiumioncellerne i hvert systems kerne skal beskyttes. Derfor er de containere, som vores batterienergilagringssystemer er placeret i, så robuste, som de kan være. De er lavet af forstærket stål og bygget til at holde i årtier under alle slags vejrforhold.

Derudover er det praktisk at opbevare batterier i containere. De kan flyttes på en lastbil til det sted, hvor der er behov for dem. På den måde giver de en både sikker og fleksibel løsning, som virksomheder inden for vedvarende energi leder efter. De gør det også muligt for alle, der kan producere energi off-grid, at gemme den til senere brug.

Selve det at opbevare batterierne i en container i skibscontainerkvalitet er et bevis på at batterisikkerhed tages alvorligt.

For yderligere at styrke sikkerheden leveres vores systemer med et automatisk brandslukningsanlæg. Derudover har vores batterilagringsløsninger beskyttelsesgraden IP54 i forhold til vandtæthed, og de leveres med indbygget væskekøling.

Battery Energy Storage Solutions

FLEKSIBLE ENERGILØSNINGER TIL ET MARKED I HASTIG FORANDRING

TITANs højteknologiske containere til energilagring giver kunderne de løsninger, de har brug for, i de følgende situationer:

  • Håndtering af ændringer i efterspørgslen: Udnyt din lagrede energi, når og hvor der er behov for det.
  • Backupstrøm: I områder med energiusikkerhed kan en privat backupforsyning forhindre alle slags afbrydelser.
  • Mikro- og off-grid-løsninger: Vores containerbaserede løsning til energilagring giver alt fra enkeltmandsvirksomheder til små fjerntliggende lokalsamfund adgang til den strøm, de har brug for.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe.

Battery Energy Storage Solutions

STYRK DIN UAFHÆNGIGHED MED CONTAINERBASERET ENERGILAGRING

Off-grid-energilagring efterspørges af enkeltpersoner over hele verden, som vælger at leve langt væk fra bymiljøer af personlige årsager. Derudover er mobile on demand-energiløsninger vigtige for landmænd, skovfogeder og andre fagfolk, der bor og arbejder i fjerntliggende miljøer rundt omkring på kloden. Det gælder også mineselskaber og visse forskningsvirksomheder.

Privatpersoner og virksomheder kan leje vores containere til energilagring og bruge dem i ethvert miljø, hvor de fysisk kan leveres og installeres.

Fordelene ved vores containere til energilagring omfatter:

  • Energiuafhængighed: Frigør dig fra elnettet, og forsyn dit hjem eller din arbejdsplads med ren, pålidelig energi, som du selv kontrollerer. Eller brug load-shifting-strategier til at bruge din egen energi i spidsbelastningsperioder.
  • Selvforsyning: Hold strømmen tændt på selv de mest afsidesliggende steder.
  • Ro i sindet: Hvis du befinder dig i et område med ustabil strømforsyning og/eller har teknologi, der kræver konstant strømforbrug, er din egen backupstrømløsning uvurderlig.
  • En langsigtet løsning: Vores containere til energilagring er bygget til at holde i årtier. Dit systems dyrebare litiumionkerne er placeret i en utrolig robust container i skibstcontainerkvalitet.

Batterilagring fra solpaneler, vindmøller eller vandkilder kan give dig den uafhængighed, du har brug for. Når du har dit eget batteri off-grid, har du fuld kontrol.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores avancerede containere til energilagring.

SVARET PÅ GLOBAL BÆREDYGTIGHED?

Lagring af vedvarende energi i containere med batterienergilagringssystemer spiller allerede en stor rolle i overgangen til grønnere energi.

Ved at sikre, at ingen energi fra f.eks. vindmøller og solenergi går tabt, hjælper batterier en bred vifte af organisationer og lande med at accelerere den grønne omstilling.

TITAN er dybt engageret i bæredygtighed, og vores containere til energilagring kan hjælpe din virksomhed med at:

  • Reducere driftsomkostningerne
  • Mindske din miljøpåvirkning
  • Bidrage til lokal og national forsyningssikkerhed
  • Maksimere energiudnyttelsen
  • Og meget mere.

EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL DINE BEHOV

En container til energilagring fra TITAN kan tilpasses dine specifikke behov. Vi kan f.eks. konfigurere batterisystemet til dine præcise krav og ændre andre elementer for at imødekomme dine ønsker.

Udover at udleje containere til energilagring med indbygget batterienergilagringssystem, udlejer vi også containere til batteriopbevaring. Vores containere til opbevaring af batterier er velegnede til teknologi- og detailkunder i hele Danmark og resten af verden. Containerne hjælper med at sikre litium og andre batterityper – og kan reducere risikoen for brand.

Vi leverede for nylig 50 containere til opbevaring af batterier til en kunde i bilbranchen i Storbritannien. Sådan ser en håndfuld af containerne ud på deres fabrik.

Battery Storage Container

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate