CONTAINERLEVERING – HER ER ALT, DU SKAL VIDE

Før, under og efter leveringen er der otte ting, du skal være opmærksom på. Det er for at sikre, at leveringen går så nemt som muligt.

SÅDAN HJÆLPER DU OS MED AT FÅ LEVERINGEN TIL AT KØRE SOM SMURT

Når du lejer eller køber en container fra TITAN, leveres den som regel med en lastbil med kran til din valgte adresse. Kranen er smart, fordi den gør det muligt at placere containeren, hvor du gerne vil have den til at stå.

Vi kan f.eks. sagtens løfte containeren over en to m høj hæk eller mur og placere den fire eller syv meter fra lastbilen. Kranløftet er inkluderet i din leveringspris. For at være sikker på, at vi placerer containeren det rigtige sted, har vi brug for, at nogen møder os ved leveringen.

Udover kranlevering tilbyder vi også levering med sidelaster. Det er en god løsning, når der er begrænset plads hos dig, eller hvis containeren skal placeres tæt på en bygning eller mur. Sidelasteren læsser containeren af lige ved siden af lastbilen.

Det er vigtigt, at du læser de otte punkter i vores guide herunder igennem, så du ved, hvordan du gør klar til at få din container leveret. Det er for at sikre, at leveringen går så nemt som muligt, og vi ikke kører forgæves (det ville både du og vores chauffør ærgre sig over).

Skal containeren stå på en offentlig vej? Så kan vi rådgive om, hvordan du får den nødvendige tilladelse hos kommunen.

Hvis du er i tvivl om noget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os – vi er både klar med et hurtigt tip og grundig rådgivning.

01

1. FIND ELLER FORBERED ET JÆVNT OG FAST UNDERLAG

Din container skal placeres på et jævnt og fast underlag – f.eks. i din indkørsel eller på en asfalteret parkeringsplads foran din virksomhed. Skal den stå i en have, på jord eller sand, bliver du ofte nødt til at forberede et fundament (30 x 30-fliser, kraftige bjælker eller beton). Det hjælper med at holde din container i vater, forhindrer den i at synke og forebygger rust.

02

2. SØRG FOR, AT DER IKKE ER NOGET, DER STÅR I VEJEN

Sørg for, at der ikke er buske, grene, ledninger eller andet i vejen for lastbilen, så den kan komme frem. Flyt også eventuelle trailere, campingvogne, biler eller lignende. Hvis der er en portkode, er du velkommen til at give os den på forhånd, så vi kan lukke os selv ind. Der skal dog altid være én, der kan modtage os, som kan vise os, hvor containeren skal stå.

03

3. TJEK, AT DER ER PLADS TIL LASTBILEN

De fleste læssede TITAN-lastbiler er 4,2 m høje, 2,5 m brede og 16,5 m lange – så tjek, at de kan komme frem til det sted, de skal levere containeren. En lastbil med en 40-fods container er endnu længere: 21,5 m. Får du leveret to 20-fods containere, leveres de normalt med en lastbil, der måler fra 17,7 til 18,75 m. Hvis vi leverer til et lukket område, skal du sørge for, at nogen kan lukke os ind.

04

4. BED OM EN LÆNGERE KRAN, HVIS DET ER NØDVENDIGT

Vores standardkran kan løfte containeren op til 13 m væk fra lastbilen – det er tilstrækkeligt for 90 % af vores kunder. Hvis du ønsker at få din container løftet længere væk, skal du ringe til os og aftale det med os i god tid inden den dag, du gerne vil have leveret containeren. Så sørger vi for, at chaufføren leverer din container med en kranbil, der kan udføre løftet.

05

5. TJEK, AT DER ER PLADS TIL SELVE KRANLØFTET

For at kranen kan løfte din container på plads, må der ikke være grene, ledninger eller andre forhindringer i vejen op til mindst 8 m over lastbilen – og hen til det sted, hvor containeren skal placeres. Frihøjden skal altså være på mindst 8 m. Vejbredden skal være mindst 6 m. Det giver kranen optimale arbejdsbetingelser, når den skal placere din container.

06

6. LAST IKKE CONTAINEREN, SÅ DEN VEJER FOR MEGET

Hvis du skal have afhentet en lastet container, skal du sikre dig, at den samlede vægt ikke overstiger 2,7 tons – gør den det, kan kranen ikke løfte containeren op på lastbilen. Hvis du skal have fragtet meget tunge lagervarer, byggematerialer, maskiner eller indbo, kan du evt. leje en container mere og fordele vægten mellem dem.

07

7. SÅDAN UNDGÅR DU EKSTRAOMKOSTNINGER

Din leveringspris inkluderer 20 minutters ophold for kranbilen på din adresse. Det er som regel rigeligt med tid, når alt er gjort klar til leveringen i forvejen. Men hvis det f.eks. tager længere tid at placere containeren på grund af grene, der blokerer i højden, eller fordi fundamentet ikke er forberedt, er vi nødt til at opkræve et ekstra gebyr for at dække vores omkostninger.

08

8. RENGØR FØR RETURNERING

Frem med kluden og på med rengøringshandskerne. Når du returnerer din container efter leje, skal du sørge for, at den er ren og pæn, før den afhentes – så du afleverer den i samme stand, som du fik den. Så gå containeren efter og se, om den evt. skal fejes eller om gulvet eller siderne skal tørres af med en våd klud. Det sætter vi rigtig stor pris på.

DET SIGER ANDRE OM VORES LEVERING

“Perfekt info og service. Levering til tiden og super service fra chauffør, der ringede og aftalte det hele, inden han kom. Taaaakkk.”
– Rolf Iversen på Trustpilot *****

 

“Service ud over det forventelige fra start til nu. Har takket været TITAN nu en container stående i min have, hvor der ellers ikke kunne komme en alm. størrelse lastbil ind – men så fandt TITAN da bare en vognmand med en mindre lastbil, som kunne klare opgaven. HURRA for sådan en service!!”

– Line Pape på Trustpilot *****

 

“Super god oplevelse: virkelig imødekommende og hjælpsom kvinde ved telefonen på kontoret, opkald fra glad Chauffør at nu er han fremme med container om 30 min … og det var han. Atter stor imødekommenhed, med professionelt overblik på situationen og med respekt for min have og ønsker. Container landede perfekt og var super ren og indbydende! TAK!”

Signe Bang på Trustpilot *****

 

“Under meget vanskelige tilkørselsforhold viste Torben evner som TITAN-chauffør, der rækker udover det almindelige.”

Michael Ellegaard på Trustpilot *****

 

“Super god service, virkelig god pris. Chaufføren ringede 1 time inde og kranede containeren ind på en smal parkeringsplads. Containeren er ren og pæn.”
David Pless på Trustpilot *****

 

“Efter kort samtale med kontoret, fik jeg med det samme svar på mail om en god pris på leje, levering og leveringstidspunkt. Få dage efter leveret 2 stk 20-fods som aftalt. Inden levering blev jeg ringet op 10 min før ankomst og alt spillede perfekt – levering og placering af 2 fine containere lige efter aftale – tak for det. Kan varmt anbefales og ansatte – både kontor og chauffør – der vil kun kunderne det bedste :-)))”

Rolf Skovlunde på Trustpilot *****

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate