Cold Storage for any Sector – Refrigerated Containers Cold Storage Refrigerated Containers

KØLEOPBEVARING I HELE LANDET TIL EVENT- OG CATERINGBRANCHEN

ArcticStore-kollektionen fra TITAN Containers er den førende løsning på markedet, når det gælder sikker og pålidelig køleopbevaring. Uanset hvor du er denne eller næste weekend, kan vores transportable køleopbevaring være klar hos dig.

Cold Storage for Events & Catering

HURTIGE, FLEKSIBLE CONTAINERE, DER FLYTTER SIG I DIT TEMPO 

Uanset om du serverer pizza og øl på festivalpladsen eller leverer catering til et event, sikrer vores alsidige og effektive køleopbevaring, at din menu vil blive husket af alle de rigtige grunde.

Kravene til cateringfirmaer og eventarrangører kan være store. Pludselige ændringer i menuen, uventede regnskyl, hedebølger og meget andet betyder, at fleksibilitet er altafgørende. At vide, at du har en kompetent kølepartner, der kan tilpasse sig dine skiftende behov, er en afgørende faktor.

Med et bredt udvalg af topmoderne mobile kølefaciliteter til leje, er TITAN Containers det fornuftige valg. Vi har holdt mad- og drikkevarer friske på store festivaler som Roskilde Festival, firmaarrangementer, koncerter og meget mere i to årtier. Vi kan også hjælpe mindre virksomheder som f.eks. food trucks.

Der er ingen tunge investeringsudgifter eller langsigtede forpligtelser – kun køleopbevaring, hvor – og når – du har brug for det. Med depoter over hele landet kan vi hjælpe dig med at præstere på højeste niveau, uanset hvor dine sultne gæster venter.

 • Quality, Compliance and Safety 
  Pålidelig kvalitet
  Køl og frys med ro i maven. Din køleløsning er certificeret og overholder alle gældende love og regler.
 • Saves You Money 
  Store besparelser
  Spar penge ved at leje vs. at få bygget permanente kølerum. Skalér op eller ned efter behov.
 • Mitigate Risk
  Mindsk risikoen
  Fleksibel leje muliggør tilpasning af dine kølebehov i takt med din virksomheds udvikling.
 • 24/7 Customer Support
  Service 24/7 inkluderet
  Vores erfarne kølemontører er der for dig døgnet rundt og kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud.

SÅDAN HJÆLPER VI VORES EVENT- OG CATERINGKUNDER

TITAN Containers er en af verdens førende leverandører inden for opbevaringsløsninger. Vores kollektion til køleopbevaring, ArcticStore er blevet udviklet i løbet af de sidste to årtier for at imødekomme behovene hos kunder, der kræver mobilitet og fleksibilitet, når de opbevarer deres temperaturfølsomme varer.

Få brancher har så meget brug for at kunne klare pludselige ændringer som events og catering:

Koncerter kan blive aflyst, vejret kan påvirke udendørs sport, og en bølge af sene bookinger kan øge efterspørgslen. Vores kunder ved, at de kan stole på, at vi leverer de temperaturkontrollerede opbevaringsløsninger, de har brug for – når som helst.

Vi hjælper virksomheder, der arbejder inden for:

 • Festivaler
 • Sportsbegivenheder
 • Koncerter
 • Udstillinger og konferencer
 • Catering til virksomheder
 • Catering til flyselskaber
 • Landbrugsmarkeder
 • Fester og bryllupper
 • Gastronomi og food trucks.

Samt alle andre typer virksomheder, der har brug for køleopbevaring til events og catering.

Vores ArcticStore-kollektion omfatter modeller fra 8 fod til 40 fod. Og de seneste teknologiske innovationer inden for køleopbevaring betyder, at vores containere har en fremragende energieffektivitet.

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

EN ÆGTE PASSION FOR EVENTS OG CATERING 

Det er en sektor, vi elsker at arbejde i. Branchens natur betyder, at planlægning, hurtighed og smidighed er afgørende for at få succes – tre egenskaber, vi er stolte af at have.

Det, der gør os særlige inden for udlejning af kølerum, er, at vi ikke stiller krav om langsigtede forpligtelser fra vores kunders side. Det betyder, at vi kan hjælpe, hvis du har brug for en enkelt kølerumscontainer til en afskedsreception eller en fødselsdagsfest i weekenden.

I den modsatte ende af skalaen kan vi levere et stort antal enheder til et større arrangement, der løber over flere uger.

Uanset hvilke kølebehov du har, kan vi levere en kølerumsløsning, der fungerer for dig. En af de mange store events, vi i flere år har leveret kølecontainere til, er Roskilde Festival, der hvert år har mere end 100.000 gæster.

KØLEOPBEVARING – SOM DU VIL HAVE DET!

I mange tilfælde er en eller to ArcticStore-containere alt, hvad event- og cateringkunder har brug for. I nogle tilfælde vil en enkelt Arctic MiniStore endda være tilstrækkelig. Dette alsidige 8-fods kølerum kan køle ned til -25°C.

Men vi kan meget mere end det. Til store events, der kræver en stor temperaturkontrolleret kapacitet, har kunderne mulighed for at bruge vores containere til at skabe en skræddersyet modulopbygget kølerumsløsning.

ArcticStore-modellen og ArcticBlast i vores kollektion kan placeres side om side, og siderne kan åbnes, så containerne tilsammen danner et stort, åbent kølehus. Dette kan yderligere opdeles i zoner efter behov. For eksempel en zone med frost og en zone med køl.

Disse midlertidige faciliteter – de hedder Arctic SuperStores – tilbyder utrolig alsidighed. De sættes sammen af enheder på 20 fod og 40-fod. Vi har skabt modulopbyggede lagerfaciliteter på helt op til 800 m2.

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

HVORFOR LEJE EN KØLECONTAINER HOS TITAN?

De fleste af vores event- og cateringkunder vælger at leje hos os – i stedet for at købe deres kølecontainere – af flere grunde (selvom det også er muligt at købe).

Fordelene ved at leje temperaturkontrollerede løsninger omfatter:

 • Total fleksibilitet – efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig (sæsonudsving, lagerbeholdning, efterspørgsel osv.), kan du øge eller reducere din kølerumskapacitet efter behov. Denne evne til hurtigt at tilpasse sig hjælper også med at reducere risikoen for uforudsete risici.
 • Den nyeste teknologi er altid tilgængelig – vores omkostningseffektive og fleksible lejemodel betyder, at event- og cateringkunder kan drage fordel af nye produkter og smarte løsninger, så snart de er på markedet.
 • Energibesparende – vores moderne køle-/frysecontainere halverer ofte strømforbruget sammenlignet med ældre modeller. Det holder dine omkostninger nede og bidrager til den grønne omstilling.
 • Reduceret økonomisk udlæg – der kræves ingen finansiering, når du lejer dit kølelager hos os, og der vil heller ikke være tunge investeringsudgifter. Månedlige betalinger hjælper dig med at sprede omkostningerne over hele året.
 • Ingen langsigtet forpligtelse – de fleste event- og cateringkunder op- og nedskalerer deres behov i løbet af året. Hvorfor investere i et permanent kølerum, som du måske kun har brug for halvdelen af året?
 • Service 24/7 inkluderet i prisen – du har altid adgang til en certificeret kølemontør, der kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud, hvis du får brug for det.

Bestil nu for hurtig og effektiv levering over hele landet.

FÅ ET GODT TILBUD

FORDELENE VED AT LEJE HOS TITAN CONTAINERS

 • Spar penge – op- og nedskalér efter behov.
 • Køl præcis, hvor du har brug for det – placer dine containere på ethvert hårdt underlag, inde eller ude.
 • Nedkøling eller opvarmning i samme container – temperaturer fra -75 °C til +85 °C.
 • Kræver ingen oplæring – højteknologisk, men nem at bruge.
 • Reducer din CO2 – maksimal strømeffektivitet plus mulighed for at slå en sparefunktion til.
 • Beskyt dine medarbejdere – faste ramper, nødåbning af døren, Day-Glo-skiltning m.m.
 • Nem at åbne – klassens bedste system, når det kommer til nem døråbning
 • Overvågning og betjening 24/7 – sofistikeret fjernovervågning af dit køle-/frysesystem med vores SmartArctic-platform
Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate