Cold Storage for any Sector – Refrigerated Containers Cold Storage by TITAN Containers

KØLEOPBEVARING TIL DETAILHANDEL OG SUPERMARKEDER I HELE LANDET

Vi har topmoderne kølecontainere i størrelser fra 10 fod til 40 fod til omgående levering over hele landet. Reducer spild, oprethold lagerniveauer, og hold maden frisk med en køle-/fryseløsning fra TITAN.

DANMARKS FØRENDE LEVERANDØR AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

TITAN Containers er førende, når det gælder transportable kølecontainere. Vores store erfaring og landsdækkende leveringsevne har gjort os til det foretrukne valg for rigtig mange.

At levere køleopbevaring til supermarkeder og detailhandel er et af vores kerneområder. Ikke alene forstår vi vores kunders hurtigt skiftende behov, men vi kan også tilbyde en række køleløsninger, der kan opbevare varer ved præcis de temperaturer, du er på udkig efter.

VI HJÆLPER SUPERMARKEDER MED AT HOLDE DERES PRODUKTER FRISKE

Vores ArcticStore-serie med flere specialiserede køle-/frysecontainere er anerkendt over hele landet som den førende transportable køleopbevaringsløsning på markedet. Vores flagskibsmodel er ArcticStore-containeren, der fås i størrelserne 10 fod, 20 fod og 40 fod.

Den kan opretholde temperaturer mellem -40 °C og +45 °C og er den mest populære løsning for supermarkeder og detailkunder. Deres temperaturmæssige behov for opbevaring af fødevarer ligger i de fleste tilfælde inden for dette interval.

Indbygget ventilation hjælper med at forbedre holdbarheden af letfordærvelige varer som frugt og grøntsager. Der kan også opnås hurtig nedkøling af friske produkter, som hurtigt skal fryses. Omkring 1.000 kg frugt kan nedkøles til -25 °C på to timer.

For endnu hurtigere nedkøling kan vores kraftige ArcticBlast-containere reducere tiden med op til 50 %. Og når der er brug for mere ekstreme temperaturer – f.eks. til opbevaring af frossen tun og andre olieholdige fisk – kan vores UltraFreezer køle helt ned til -75 °C.

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Cold Storage For Supermarkets and Retail

EN LANG HISTORIK I SUPERMARKEDS- OG DETAILBRANCHEN

Med Danmarks største og mest specialiserede udvalg af køle-/frysecontainere kan supermarkeder og detailhandlere stole på os, når det gælder hurtige, fleksible og prisbillige løsninger, der hjælper dem med at drive deres butikker effektivt og opretholde den korrekte temperatur, uanset hvor varerne opbevares.

Vi er her for at hjælpe dig med at imødekomme sæsonbestemt efterspørgsel, såsom jule- og sommerkampagner. Derudover kan vi også arbejde sammen med dit drifts- og teknikteam for at sikre, at din drift kører problemfrit – selv i nødsituationer eller ved nedbrud, når der er behov for øjeblikkelig backup-køling.

Vi taler dit fagsprog, når du afgiver ordrer eller vender specifikationer og logistik med os. Vi kan også hjælpe og rådgive dig, hvis du er ny i detailsektoren.

UDVIDELSE AF EN ENKELT CONTAINER TIL ET MODULOPBYGGET KØLELAGER

Når det gælder køleopbevaring, har supermarkedskæder ofte store lagre, der skal beskyttes. Vi udviklede ArcticStore for at imødekomme deres stadigt skiftende behov ved at gøre de enkelte containere modulære.

Det betyder, at du kan leje en enkelt container, hvis det er det, du har brug for. Men du har også friheden til nemt at udvide kølerummet ved at koble flere containere sammen og danne en Arctic SuperStore.

Dette er et modulært anlæg sat sammen af ArcticStore kølecontainere i vores sortiment – placeret side om side (i modsætning til ende til ende) for at skabe et enkelt, åbent kølerum. Vi har skabt anlæg på helt op til 800 m2. Dette system giver uovertruffen fleksibilitet og er en unik løsning skabt af TITAN Containers.

LÆR MERE OM VORES ARCTIC SUPERSTORE

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

HVORFOR LEJE EN KØLECONTAINER HOS TITAN?HVORFOR LEJE EN KØLECONTAINER HOS TITAN?

De fleste af vores supermarkeds- og detailkunder vælger at leje hos os – i stedet for at købe deres kølecontainere – af flere grunde (selvom det også er muligt at købe).

Fordelene ved at leje temperaturkontrollerede løsninger omfatter:

 • Total fleksibilitet – efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig (sæsonudsving, lagerbeholdning, efterspørgsel osv.), kan du øge eller reducere din kølerumskapacitet efter behov. Denne evne til hurtigt at tilpasse sig hjælper også med at reducere risikoen for uforudsete risici.
 • Den nyeste teknologi er altid tilgængelig – vores omkostningseffektive og fleksible lejemodel betyder, at supermarkeds- og detailkunder kan drage fordel af nye produkter og smarte løsninger, så snart de er på markedet.
 • Certificerede kvalitetsløsninger – vores løsninger er ISO 9001-certificerede, hvilket betyder at de lever op til de strengeste kvalitetskrav.
 • Energibesparende – vores moderne køle-/frysecontainere halverer ofte strømforbruget sammenlignet med ældre modeller. Det holder dine omkostninger nede og bidrager til den grønne omstilling.
 • Reduceret økonomisk udlæg – der kræves ingen finansiering, når du lejer dit kølelager hos os, og der vil heller ikke være tunge investeringsudgifter. Månedlige betalinger hjælper dig med at sprede omkostningerne over hele året.
 • Ingen langsigtet forpligtelse – de fleste kunder i supermarkeds- og detailsektoren op- og nedskalerer deres behov i løbet af året. Hvorfor investere i et permanent kølerum, som du måske kun har brug for halvdelen af året?
 • Service 24/7 inkluderet i prisen – du har altid adgang til en certificeret kølemontør, der kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud, hvis du får brug for det.

Bestil nu for hurtig og effektiv levering over hele landet.

FÅ ET GODT TILBUD

 • Quality, Compliance and Safety 
  Pålidelig kvalitet
  Køl og frys med ro i maven. Din køleløsning er certificeret og overholder alle gældende love og regler.
 • Saves You Money 
  Store besparelser
  Spar penge ved at leje vs. at få bygget permanente kølerum. Skalér op eller ned efter behov.
 • Mitigate Risk
  Mindsk risikoen
  Fleksibel leje muliggør tilpasning af dine kølebehov i takt med din virksomheds udvikling.
 • 24/7 Customer Support
  Service 24/7 inkluderet
  Vores erfarne kølemontører er der for dig døgnet rundt og kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud.

FORDELENE VED AT LEJE HOS TITAN CONTAINERS

 • Spar penge – op- og nedskalér efter behov.
 • Køl præcis, hvor du har brug for det – placer dine containere på ethvert hårdt underlag, inde eller ude.
 • Nedkøling eller opvarmning i samme container – temperaturer fra -75 °C til +85 °C.
 • Kræver ingen oplæring – højteknologisk, men nem at bruge.
 • Reducer din CO2 – maksimal strømeffektivitet plus mulighed for at slå en sparefunktion til.
 • Beskyt dine medarbejdere – faste ramper, nødåbning af døren, Day-Glo-skiltning (fluoriserende, selvlysende skiltning) m.m.
 • Nem at åbne – klassens bedste system, når det kommer til nem døråbning
 • Overvågning og betjening 24/7 – sofistikeret fjernovervågning af dit køle-/frysesystem med vores SmartArctic-platform
Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate