LEJEVILKÅR

Uanset om du lejer som virksomhed eller privatkunde, er der ingen binding hos TITAN Containers – kun friheden til løbende at tilpasse lejemålet efter dine behov.

Shipping Containers For Hire

NEMMERE CONTAINERLEJE

I mere end 35 år har TITAN hjulpet kunder med at finde de rigtige opbevarings- og transportløsninger. Noget af det første, vi lærte, var, at folks behov ændrer sig løbende.

Nogle udlejningsfirmaer glemmer det måske, når de beder dig om at underskrive din lejekontrakt. Det gør TITAN ikke. Vi har erkendt, at stor fleksibilitet er den bedste vej til kundetilfredshed. Så vi er her for at hjælpe dig med at leje en container – på dine betingelser.

FLEKSIBEL UDLEJNING, FLEKSIBLE MULIGHEDER

Udover at give dig frihed til at ændre dit lejemål i takt med dine behov, gør vi også alt for at finde de rigtige containere til dig.

Flest vælger at leje en klassisk container til opbevaring. Men hvis du har brug for en kølecontainer med ekstra døre – bare spørg. Leder du efter en dobbeltdørscontainer med en central skillevæg? Giv os bare besked.

I mange tilfælde har vi den helt rigtige container på lager – og hvis vi ikke har, kan vi specialdesigne den for dig.

HVAD TITANS FLEKSIBLE LEJEVILKÅR UDEN BINDING BETYDER FOR DIG

Når du lejer containere hos TITAN, forstår vi, at netop dine behov vil være en smule anderledes end andre kunders. Vi anerkender også, at dine krav kan ændre sig fra måned til måned.

For at give dig den bedst mulige service tilbyder vi derfor fleksible lejevilkår på alle TITAN-lejemål.

Disse har en række klare fordele i forhold til mere faste kontrakter hos andre virksomheder – og de fleksible lejevilkår betyder, at du ikke bliver bundet af en langsigtet aftale. Du kan altid opsige lejemålet fra dag til dag.

Her er, hvad du kan forvente, når du lejer hos TITAN Containers: 

 • Skræddersyede løsninger
  Hos TITAN tror vi ikke på standardløsninger. Vores fleksible vilkår giver dig mulighed for at tilpasse samarbejdet løbende, så det passer præcis til dine behov. Uanset om du har brug for et kort lejemål eller et langsigtet partnerskab.
 • Økonomisk frihed
  Sig farvel til unødvendige, langsigtede forpligtelser. Vores fleksible vilkår giver dig mulighed for at styre dit budget effektivt, så du på ethvert tidspunkt kan allokere ressourcerne optimalt.
 • Tilpasning til markedsændringer
  I et forretningsmiljø, der hurtigt kan ændre sig, er evnen til tilpasning altafgørende. Vores fleksible vilkår sikrer, at du nemt kan justere din forretningsstrategi, så den passer til markedsændringerne. Forbliv et skridt foran konkurrenterne uden at være begrænset af bindende kontrakter.
 • Prøv dig frem uden risiko
  Vil du stikke en finger i jorden, før du evt. forpligter dig? Vores fleksible vilkår giver dig mulighed for at afprøve vores containere og services, før du beslutter, hvordan de matcher dine behov og din strategi. Du kan opsige lejemålet fra dag til dag.
 • Kundetilfredshed
  Vi prioriterer, at du er tilfreds – og det begynder med, at vi giver dig valgmuligheder. Vores fleksible vilkår afspejler vores vilje til at imødekomme dine unikke præferencer og sikre dig en positiv og stressfri oplevelse. Bare tag et kig på vores Trustpilot-anmeldelser for at se, hvad vores kunder siger om os
 • Nem fornyelse og opgradering
  Når din virksomhed udvikler sig, gør dine behov det også. Vores tilgang til leje giver dig mulighed for nem fornyelse og opgradering, så dine vilkår uden problemer kan tilpasses de skiftende dynamikker i din virksomhed.
 • Gennemsigtig kommunikation
  Vi værdsætter gennemsigtighed og vil altid give klare og præcise oplysninger om vores fleksible vilkår, så du kan træffe de beslutninger, der er de rigtige for dig. Ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser – bare en ligefrem tilgang.

Vores fleksible lejekontrakter har allerede gjort det muligt for et hav af forskellige virksomheder at innovere, reagere på markedsforholdene og drive forretning på deres egne betingelser. Vi har samlet et udvalg af kundehistorier, der fortæller hvordan.

Hvorfor ikke kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe?

KØLECONTAINERE – ET LANDSKAB I KONSTANT FORANDRING

Et område, hvor fleksible lejevilkår er særligt vigtige, er køleopbevaring. At leje kølecontainere – uanset fra hvilket firma – kræver altid en betydelig investering.

Det skyldes, at kølecontainere har en lang række højteknologiske funktioner, som naturligvis øger lejeprisen sammenlignet med almindelige containere.

Så hvis et containerfirma forsøger at binde dig til en langsigtet aftale over flere år, kan du gå glip af chancen for at drage fordel af ny teknologi, som løbende implementeres.

INNOVATIVE LØSNINGER HJÆLPER DIN VIRKSOMHED MED AT PRÆSTERE BEDRE

TITANs køle-/frysecontainere er blandt de mest kendte i landet. I løbet af de sidste par år har ny innovation betydet, at vi har introduceret effektive funktioner til fjernovervågning med SmartArctic – og endda solceller (kommer snart).

Vi ved, at det ofte er vigtigt at kunne drage fordel af teknologiske fremskridt som disse uden risiko. Derfor giver vi dig friheden til at tilpasse din køleopbevaring i takt med, at dit forretningslandskab udvikler sig.

Ved at gøre vores lejevilkår så fleksible, kan vi levere, når du har brug for det:

 • Skru op eller ned for antallet af køle-/frysecontainere – f.eks. for at imødekomme sæsonbestemt efterspørgsel.
 • Tilføj midlertidige løsninger – som f.eks. ekstra hurtig nedfrysning med ArcticBlast.
 • Saml hele dit lager i vores rummelige Arctic SuperStore (du bestemmer størrelsen!).

FÅ ET GODT TILBUD

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate