BILLIG OG SIKKER OPBEVARING AF BILER

Over det meste af landet tilbyder TITAN Containers opbevaring af din bil, når du har brug for det. Fleksibel leje og adgang 24/7.

Car Storage - Self Storage

FLEKSIBEL OG 5-STJERNET BILOPBEVARING

Drømmer du om at låse luksusbilen inde i hverdagen, så du trygt kan nyde den i weekenden? Spiller børnene fodbold i indkørslen? Eller måske har du bare brug for at lade en af dine biler stå sikkert i vintermånederne.

Uanset om du er på udkig efter opbevaring i en længere periode eller en hurtig løsning på den korte bane, har TITAN Containers 5-stjernede depotrum for biler i det meste af landet.

Du bestemmer selv i hvor kort eller lang tid, du vil leje containeren som depotrum. Vi har ingen binding. Lejer du et rum mandag og afleverer nøglerne igen tirsdag – så betaler du for en enkelt dags leje. Sådan er vi bare.

SIKKER BILOPBEVARING I CONTAINER

Alle TITAN-containere til opbevaring af biler er videoovervåget 24/7, så du kan sove roligt – din bil er under opsyn.

Hos TITAN får du din helt egen opbevaringscontainer med adgang til din bil året rundt. Du har adgang dag og nat med din smartphone, som er forbundet til vores elektroniske portsystem.

TITAN anvender kun solide stålcontainere, som beskytter din bil mod al slags vind og vejr. Hver container er udstyret med en kraftig og forsikringsgodkendt lås, der beskytter mod tyveri og giver ro i sindet.

Det gør også TITAN Containers til et perfekt valg til opbevaring af luksusbiler og veteranbiler.

FÅ ET GODT TILBUD

PASSER TIL ALLE BILTYPER

Vores bilcontainere har samme bredde som en standard garageport. Denne bredde passer f.eks. rigtig godt til en Land Rover Velar, en Mitsubishi L200 4-dørs pickup eller en BMW X4.

Længden på vores containere spænder fra 20 til 40 fod. Vores 20-fods container er perfekt til en mellemstor bil eller en stor pickup. Og så er der endda plads tilovers til reservedæk, værktøj mv.

Vores 40-fods container er perfekt til to store biler eller en autocamper – samt mange af de andre køretøjer og ting, der typisk stjæler pladsen i din garage: motorcykler, cykler, surfbrætter, kanoer, kajakker og meget mere.

Vores team står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte opbevaringsløsning til din bil mv., så du ikke betaler en krone mere end nødvendigt for opbevaring.

Car Storage - Self Storage Near Me

FORDELE VED AT BRUGE TITAN CONTAINERS TIL OPBEVARING AF BILER

Vores kunder vælger TITAN Containers til opbevaring af biler af mange grunde:

 • Solide stålcontainere: Beskytter mod dårligt vejr, perfekt til cabrioleter, veteranbiler, muskelbiler og varevogne.
 • Sikker opbevaring: Videoovervågning, belysning af området, kraftige låse og en indbrudsalarm giver ro i sindet.
 • Lokale enheder: TITAN Containers’ bilopbevaring har syv afdelinger og dækker det meste af Danmark.
 • Service på stedet: Vores venlige kolleger er på pletten alle hverdage i kontortiden. De er klar til at hjælpe med anbefalinger og gode tips.
 • Fleksibel leje: Ingen binding eller skjulte udgifter – og du betaler kun for den plads, du har brug for.
 • Adgang 24/7: Det er din bil, og du kan få adgang til den, når du vil. Med din mobil får du adgang 24/7 alle årets dage via vores elektroniske portsystem.

Vores containere er også det perfekte sted at sikre erhvervsflåder. I stedet for at betale vægtafgift på biler, som dit team ikke bruger, kan du låse dine firmabiler væk, indtil I får brug for dem.

HVORDAN FUNGERER TITAN BILOPBEVARING?

1. FIND DIN NÆRMESTE AFDELING, OG VÆLG STØRRELSE

Kontakt vores eksperter i bilopbevaring – så hjælper de dig med at finde din nærmeste Self Storage-afdeling og den ideelle containerstørrelse.

2. CHECK-IN, OG FÅ DIN CONTAINER

Når du ankommer på vores lokation (i kontortiden), hjælper vi dig med at finde din opbevaringscontainer. Vi er også klar til at køre din bil ind i containeren, hvis du har brug for hjælp.

3. DIN BIL, DINE VILKÅR, ADGANG NÅR DU VIL

Herefter kan du få adgang til din bil, når du vil. Kør en tur i weekenden. Kig forbi, og foretag småreparationer, så den er klar til foråret. Eller sælg din bil videre i optimal stand. Det er helt op til dig.

LAVE PRISER PÅ BILOPBEVARING MED TITAN CONTAINERS

Prisen på opbevaring af din bil kan hurtigt stikke af … Og skjulte gebyrer kan pludselig dukke op på din første regning, når du kigger den efter i sømmene. Men ikke hos os.

Vores priser ligger under gennemsnittet og er en af de billigste typer af bilopbevaring.

FÅ ET GODT TILBUD

NYTTIGE TIPS, FØR DU OPBEVARER DIN BIL

Hvis du overvejer at gemme dit kæreste eje væk, får du her nogle praktiske tips til at sikre, at din bil forbliver i perfekt stand, mens den er opmagasineret:

 • SKIFT MOTOROLIE
  Det er vigtigt at skifte motorolie for at forhindre startproblemer efter opbevaring. Gammel eller forurenet olie kan tykne og potentielt forårsage skader.
 • VASK BILEN INDEN OPMAGASINERING
  Når du vasker og vokser din bil, inden du opmagasinerer den, forebygger du ætsning fra fugleklatter og insekter – og anden kemisk korrosion. Rengør også bilen grundigt indvendigt for at undgå, at der f.eks. er madrester i den. Det vil sikre, at din bil er pletfri og lugtfri, når du igen skal bruge den.
 • HUSK AT FRAKOBLE BATTERIET
  Ingen har lyst til at komme tilbage til sin bil, slå tændingen til og bare høre det frustrerende “klik klik klik” … For at sikre dit batteri og undgå syrelækager er det en god idé at frakoble det.
 • UNDGÅ AT BRUGE HÅNDBREMSEN
  Selv om det generelt er smart at bruge håndbremsen, når du har parkeret din bil, er det en anden historie, når din bil er opmagasineret. Hvis du lader bremsen være trukket for længe, kan det føre til, at bremseklodserne sætter sig fast. Vi anbefaler at blokere hjulene med træklodser.
 • OVERVEJ AT DÆKKE BILEN TIL
  Ja, vi sørger for, at din bil står tørt og er beskyttet mod vind og vejr. Men det er aldrig en dårlig idé at overdække din bil under et beskyttelsesovertræk.
 • UNDLAD AT OPSIGE DIN FORSIKRING
  Det kan være fristende at opsige forsikringen, når bilen skal opmagasineres et stykke tid. Men du risikerer, at forsikringsselskabet hæver dine priser på grund af den manglende dækning. Det kan ende med at koste dig en god sjat penge i det lange løb.

HVAD DU SKAL GØRE, NÅR DU ER FÆRDIG MED AT OPBEVARE DIN BIL

 • Tjek batterikablet: Hvis du har afbrudt batterikablet, skal du tilslutte det igen og sikre, at batteripolerne er rene.
 • Tjek vinduesviskerne: Se, om gummiet er revnet eller skørt.
 • Tjek dæktrykket: Det kan være nødvendigt at pumpe dækkene op til de anbefalede specifikationer.
 • Tjek bremserne: Der kan have samlet sig lidt rust på bremseskiverne. I de fleste tilfælde vil en kort, forsigtig køretur fjerne det.
 • Tjek alle væsker: Sørg for, at der ikke er lækager, og at væskerne er på de anbefalede niveauer.

HVOR KAN JEG FINDE BILLIG BILOPBEVARING I NÆRHEDEN AF MIG?

Du finder TITAN Containers’ Self Storage-depotrum over hele landet:

Du kan også opbevare motorcykler, scootere, ATV’er, golfbiler, beach buggies og meget mere.

FÅ ET GODT TILBUD

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate