MOTORCYKELOPBEVARING I HELE LANDET

TITAN Containers’ Self Storage til opbevaring af motorcykler er klar, når du er. Du finder tørre og sikre containere over det meste af landet – tilgængelige 24/7. Og til gode priser!

Motorcycle Storage - Self Storage

SIKKER OG BILLIG OPBEVARING AF MOTORCYKLER

Uanset om du skal ud at rejse, skal i gang med en renovering derhjemme eller bare har begrænset plads i garagen i vintermånederne, kan du trygt overlade din tohjulede ven til en af vores solide containere.

Vi tilbyder både kort- og langtidsopbevaring af motorcykler. Desuden har du adgang til din motorcykel døgnet rundt. Som vi plejer at sige: Din mc, din container, på din måde.

Flest vælger opbevaring vinteren over, når regn, sne og minusgrader gør køreturene til en både kold og våd fornøjelse. Men du er selvfølgelig velkommen året rundt.

Alle vores self storage afdelinger er videoovervågede, og alle containere er udstyret med forsikringsgodkendte låse. Alt sammen til nogle af markedets laveste priser.

FLERE STØRRELSER CONTAINERE TIL MC-OPBEVARING

Længden på vores containere til motorcykler spænder fra 10- til 40-fod (fra ca. 3 til 12 m).

Den størrelse, du skal vælge, afhænger af antallet af motorcykler, du vil opbevare – og hvor store de er. Derudover kan du også overveje, hvor meget plads du gerne vil have rundt om motorcyklen.

Hvis man tager højde for de gennemsnitlige motorcykelstørrelser, kan du her se, hvad hver container nemt kan rumme:

 • 10-fods container: 2 motorcykler
 • 20-fods container: 6 motorcykler
 • 40-fods container: 18 motorcykler.

Alle containere er 8 fod brede, hvilket svarer til en standard garageport. Vores 10- til 40-fods containere kan rumme alle slags motorcykler – fra choppere over scootere til touring cruisere.

Og typisk er der også ekstra plads til værktøj, hjelme og andet udstyr.

FÅ ET GODT TILBUD

FORDELE VED AT BRUGE TITAN CONTAINERS’ OPBEVARING NÆR DIG

Uanset om du bruger TITAN Containers til opbevaring i kort eller lang tid, er du og dit kæreste eje i gode hænder.

 • Adgang til din motorcykel døgnet rundt: Ingen skal holde dig fra din tohjulede stolthed. Du har adgang til din motorcykel 24/7 året rundt. Du skal bare medbringe din mobil, så lukker det elektroniske portsystem dig ind.
 • Videoovervågning: Professionel videoovervågning giver ro i sindet.
 • Tryg og sikker opbevaring: Der er kraftige og forsikringsgodkendte låse på alle vores containere – og pladsen, hvor containerne står, er indhegnet.
 • Service på stedet: Vores venlige kolleger er på pletten alle hverdage i kontortiden. De er klar til at hjælpe med anbefalinger og gode tips.
 • Lave priser: Konkurrencedygtige priser, som er svære at finde andre steder – både til kort- og langtidsopbevaring.
 • Beskyttelse året rundt: Vores solide stålcontainere beskytter din motorcykel mod vejr og vind. Regn, sne eller storm: Din ‘cykel’ står trygt og godt.
 • Fleksibel leje: Ingen binding. Ingen skjulte gebyrer. Og du betaler kun for den plads, du har brug for. Det gør TITAN Containers til en af de billigste opbevaringsløsninger for motorcykler på markedet.

HVORDAN FUNGERER MOTORCYKELOPBEVARING I NÆRHEDEN AF MIG?

1. FIND DIN NÆRMESTE AFDELING, OG VÆLG STØRRELSE

Kontakt vores team, der er eksperter i motorcykelopbevaring – så hjælper vi dig med at finde den nærmeste TITAN-afdeling og den rigtige størrelse container til dit behov.

2. CHECK-IN, OG KOM GODT I GANG

Når du er fremme ved din lokale TITAN Containers-afdeling (på en hverdag i kontortiden), viser vi dig dit opbevaringsrum, og du får dine papirer underskrevet.

3. DIN MC, DINE VILKÅR, ADGANG NÅR SOM HELST

Du kan få adgang til din mc, når du vil. Luft den (eller dem!) i weekenden, vis hele samlingen frem for dine venner eller afslut handlen, og overdrag din motorcykel til dens næste ejer. Du har adgang 24/7 alle årets dage.

HVAD KOSTER OPBEVARING AF MOTORCYKLER?

TITAN Containers’ opbevaring er ofte betydeligt billigere end de gennemsnitlige priser på mc-opbevaring i Danmark.

Og vi giver dig de samme fordele, som du får i et større og dyrere rum: videoovervågning, adgang 24/7, vejledning og meget mere.

FÅ ET GODT TILBUD

NYTTIGE TIPS, FØR DU OVERLADER DIN MOTORCYKEL TIL VORES OPBEVARINGSRUM

Måske skal du blot sikre din motorcykel vinteren over. Eller måske planlægger du at opbevare den i længere tid. Her er nogle af de bedste tips til at sikre, at den kommer ud lige så velkørende, som den kom ind.

 • BRUG DEN RIGTIGE PLEJE FØR OPBEVARING
  Vi anbefaler, at du bruger vinterolie i motoren og inkluderer en brændstofstabilisator for at forlænge holdbarheden. Hvis du opbevarer motorcyklen i mere end seks måneder, bør du overveje at tømme karburatorerne og smøre cylindrene. Sørg for, at der er slukket for brændstoftilførslen.
 • FJERN BATTERIET
  Fjern batteriet, og oplad det helt for at forhindre sulfatering – og for at forlænge dets samlede levetid. Det kan evt. hjælpe at tilsætte destilleret vand, men det afhænger af den enkelte motorcykels batteritype. Følg producentens anbefalinger.
 • RENGØR DIN MOTORCYKEL GRUNDIGT
  Vask og poler din motorcykel for at holde lakken ren og fjerne syreholdige stoffer. Vi anbefaler også at påføre et lag smøremiddel for at beskytte metalbeslag.
 • PAS PÅ DINE DÆK
  Afhængigt af hvilken mc du kører på, og hvor længe du opbevarer den, kan det være en god idé at tømme dækkene lidt for luft. Det er også en mulighed at kigge forbi hver anden uge og rotere motorcyklens dæk i hånden.
 • OVERVEJ AT DÆKKE MOTORCYKLEN TIL
  Selvom din motorcykel står tørt i vores opbevaringsrum – beskyttet mod solen og opbevaret ved en sikker temperatur – er det aldrig en dårlig idé også at overdække sin motorcykel.
 • BEHOLD MOTORCYKELFORSIKRING
  Hvor fristende det end er, er det ikke en god idé at opsige forsikringen, fordi din motorcykel ikke er på vejen lige nu. Det forhindrer dig bl.a. i at tage din motorcykel ud på en spontan tur – og du risikerer, at din dækning stiger, når du på ny skal tegne en forsikring.

HVOR KAN JEG FINDE BILLIG MC-OPBEVARING I NÆRHEDEN AF MIG?

Du finder TITAN Containers’ Self Storage over hele landet:

Har du brug for at opbevare andet end en motorcykel?

Vi har også bilopbevaring – og opbevaring til ATV’er, surfbrætter, kajakker, kanoer og andre genstande, som du ikke bruger ofte nok til at have dem stående derhjemme.

FÅ ET GODT TILBUD

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate