KARRIERE HOS TITAN CONTAINERS

Vil du gerne være en del af en virksomhed, der sætter pris på innovation, grøn omstilling og sine medarbejdere? Så se, om vi ikke skulle have et job til dig!

BLIV EN DEL AF TEAM TITAN

Vores forretning vokser hurtigt – og det kan være her, du kommer ind i billedet. Du kan meget vel være vores næste kollega, som er klar til at hjælpe os med at nå ud til nye kunder, udvikle vores opbevaringsløsninger og lave meget mere af alt det, vi allerede er gode til – men bare endnu bedre.

Vi slår jævnligt jobs op til ambitiøse og rare mennesker, der ønsker at blive en del af vores virksomhed. TITAN Containers er verdens største privatejede virksomhed inden for containere til opbevaring. Vi har kontorer i intet mindre end 90 lande, og vi har et stort udvalg af containere til både salg og leje. Vores fokus er at hjælpe vores kunder med at opbevare hvad som helst – hvor som helst.

Du kan f.eks. komme til at arbejde med vores brand ArcticStore, som er Danmarks største og mest specialiserede udvalg af køle-/frysecontainere – eller med vores internationale shippingteam. Eller måske er der et job til dig på en af vores 7 populære Self Storage-afdelinger, som er fordelt over hele landet.

Tjek siden regelmæssigt for nye opslag. Vi ser frem til at høre fra dig! Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning – send den til [email protected].

Få mere at vide om os (inklusive et par fun facts).

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate