Containers For Sale – Fast UK-wide Delivery Container Sales by TITAN Containers

CONTAINERE TIL SALG

Køb en container i bedste kvalitet til opbevaring eller fragt – med prismatch 9 ud af 10 gange. Vælg mellem mange forskellige størrelser og farver. Hurtig levering i hele Danmark på kun 1-2 hverdage.

 • Saves You Money 
  Billige containere med prismatch
  Finder du en bedre pris, kan vi matche den 9 ud af 10 gange.
 • Fast Delivery Nationwide 
  Hurtig levering i hele Danmark
  Vi leverer din container i hele landet på kun 1-2 hverdage.
 • 550,000+ Containers Delivered
  Altid en container til dit behov
  Stort udvalg af containere i mange forskellige størrelser og farver.
 • Friendly, Efficient Support 
  Sød og hjælpsom kundeservice
  Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar med svar – og et smil.
Shipping Containers For Sale

KØB EN CONTAINER, OG OPBEVAR HVAD SOM HELST – HVOR SOM HELST

Når du køber en container fra TITAN, får du en perfekt løsning til opbevaring af indbo, lagervarer, byggematerialer, værktøj, maskiner og meget mere. Uanset om containeren skal stå derhjemme, ved virksomheden, sommerhuset eller på en byggeplads – så har vi en container til dit behov.

Alle vores containere er fremstillet til at modstå selv de hårdeste vejrforhold. De er både vind- og vandtætte og lever op til de strengeste kvalitetskrav (med både ISO-certificering og CSC-godkendelse). Du får med andre ord en container i bedste kvalitet hos os – så du kan opbevare dine ting tørt og sikkert.

I vores brede sortiment har vi bl.a.:

Vi har altid både nye og brugte containere til salg – se hele vores store udvalg.

FÅ ET GODT TILBUD

CONTAINERE I FLERE STØRRELSER – ALTID TIL ATTRAKTIVE PRISER

Vores containere fås i forskellige størrelser – fra 6 fod til 40 fod – for at sikre, at du altid kan finde en container, der er som skræddersyet til dig. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver.

Den mest populære størrelse er 20-fods containeren, som er ideel for de fleste, fordi den måler 6,06 m i længden, 2,44 m i bredden, og 2,59 m i højden og har et gulvareal på 13,51 m2.

Det giver plads til:

 • Omkring 230 flyttekasser med indbo
 • Møbler og andre ejendele fra et hjem på 120-140 m2
 • 11 EUR-paller med lagervarer eller byggematerialer.

En container til salg fra TITAN er nøje gennemgået og rengjort, så du modtager den i fremragende stand. Vi tilbyder hurtig levering inden for 1-2 hverdage i hele Danmark.

Vores priser er blandt de laveste på markedet, så vi altid kan tilbyde dig attraktive priser. Skulle du finde en lignende container til en lavere pris et andet sted, kan vi matche prisen 9 ud af 10 gange – du tager bare fat i os.

FÅ ET GODT TILBUD

SE VORES STORE UDVALG, OG FIND EN CONTAINER, DER PASSER TIL DIT BEHOV

Har du behov for ekstra plads derhjemme eller på arbejdet? Eller er du på udkig efter en container til fragt? Så har vi en kvalitetscontainer til dig. Du kan vælge mellem nye eller brugte containere, og vi sælger til både private og erhverv.

Her kan du se de typer af containere, vi har til salg:

 • MEST POPULÆRE Opbevaringscontainer: Denne container er perfekt til opbevaring af det meste – bl.a. til tør og sikker opbevaring af indbo eller som et lager til varer og byggematerialer. Det er uden tvivl vores mest solgte container, fordi den ganske enkelt dækker de fleste behov.Fås i størrelserne 6 fod, 8 fod, 9 fod, 10 fod, 20 fod og 40 fod.
 • POPULÆR Isoleret container: Hvis du skal opbevare særligt temperaturfølsomme ting i vinterhalvåret, er en isoleret container et godt valg. Den passer nemlig ekstra godt på dine ejendele, fordi isoleringen minimerer kondens (fugt) og frost i containeren.Fås i størrelserne 10 fod, 20 fod og 40 fod.
 • POPULÆR Skibscontainer: Er designet til sikker transport og er godkendt til fragt i Danmark og til international shipping (ISO-certificeret og CSC-godkendt). Fås i størrelserne 6 fod, 8 fod, 9 fod, 10 fod, 20 fod og 40 fod.
 • POPULÆR Kontorcontainer: En moderne container designet til at fungere som kontor med både lys, strøm, vinduer og helt almindelig hoveddør med håndtag. Den er isoleret og kan derfor bruges året rundt, hvis du tilkøber en radiator.Fås i størrelserne 10 fod, 20 fod og 40 fod.
 • Mandskabsvogn: Vores mandskabsvogne (eller skurvogne, som de også kaldes) bruges som bl.a. opholdsstuer, tekøkkener, kantiner, omklædningsrum og mødelokaler. De har både lys, strøm, vinduer og almindelig dør med håndtag. Er isolerede og kan bruges året rundt, hvis du tilkøber en radiator. Fås i størrelserne 10 fod, 20 fod og 40 fod.
 • Sidedørscontainer: Hele den ene langside kan åbnes, hvilket gør, at du får en ekstra fleksibel container. Køber du en sidedørscontainer, bliver det både nemmere at læsse og komme til sine ting igen. Fås i størrelserne 20 fod og 40 fod.
  • Offshore container: En DNV-certificeret container, der er ekstra robust. Det muliggør sikker fragt til f.eks. olieplatforme og vindmølleparker. Fås i størrelserne 20 fod og 40 fod.
  • High cube-container: Her får du en container med 30 cm ekstra højde, så du kan opbevare eller fragte mere i den. Brug den som et rummeligt lager, eller få plads til et større reklamebanner fastgjort på den ene eller begge sider – f.eks. med eget logo. Fås i størrelserne 10 fod, 20 fod og 40 fod.
  • Dobbeltdørscontainer: Containeren har døre i begge ender, så du kan tilgå dine ting fra begge ender. De dobbelte døre gør containeren mere fleksibel – med åbne døre i begge ender kan den f.eks. bruges som en tunnel. Fås i størrelserne 20 fod og 40 fod.
  • Open top-container: Denne container uden loft er perfekt til stor og tung last, der ellers ikke kan komme ind i en container. Du kan løfte lasten ned med kran og lukke containeren af med en presenning. Fås i størrelserne 20 fod og 40 fod.
  • Flat rack-container: Har hverken loft eller sidevægge, hvilket gør fragt af overdimensioneret eller usædvanligt formet gods muligt. Hverken sider eller loft begrænser, hvad der kan stå på containerbunden. Fås i størrelserne 20 fod og 40 fod.
  • Brugte containere: Alle typer containere har vi også til salg i brugt stand – og ofte til priser som på Den Blå Avis samt Gul og Gratis.
  • Specialdesignet container: Lounge, showroom, café, pop op-bar eller anneks? Du drømmer – vi bygger. Hvis du har specifikke ønsker, kan vi bygge hvad som helst til dig. Ombygning af følgende størrelser er muligt: 6 fod, 8 fod, 9 fod, 10 fod, 20 fod og 40 fod.

  Er du i tvivl om, hvilken type container der passer bedst til dit behov? Du er altid velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning.

  Vi har også udlejning uden binding. Leje kan være et godt alternativ til at købe en container, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken type container der er den helt rigtige – eller hvis du bare gerne vil afprøve forskellige containere, inden du beslutter dig.

  Du er også altid velkommen til at opbevare dine ting i et depotrum hos os på en af vores Self Storage-afdelinger.

  Uanset om du vil leje eller købe en container, kan du få din pris her helt uforpligtende:

  FÅ ET GODT TILBUD

  “Perfekt info og service. Levering til tiden og super service fra chauffør, der ringede og aftalte det hele, inden han kom. Taaaakkk.”
  – Rolf Iversen på Trustpilot *****

  Containere til salg

  6 GRUNDE TIL, AT ANDRE VÆLGER ANDRE TITAN

  • Pæne og rene kvalitetscontainere, der passer godt på dine ting – når du køber en TITAN-container lever de op til de strengeste kvalitetskrav (de er bl.a. både ISO-certificeret og CSC-godkendt – se alle vores certificeringer). Derudover er vores containere til salg altid pæne og rengjorte, når de leveres.
  • Vores priser er blandt de laveste i Danmark – vi kan holde priserne nede, fordi vi er globale og har stordriftsfordele. Men også fordi vi køber direkte fra fabrik uden fordyrende mellemled. Besparelserne giver vi videre til dig – sådan er vi bare. Derudover er vores leveringspriser gode, fordi vi har depoter i hele landet og aldrig skal køre langt for at levere en container til dig.
  • Prismatch 9 ud af 10 gange – vi får ofte at vide af vores kunder, at de fik den billigste pris hos os. Skulle du alligevel finde en container til salg til en bedre pris et andet sted, tager du bare fat i os. Vi kan som regel matche den.
  • Hurtig levering på 1-2 hverdage i hele Danmark – vi kan lynhurtigt levere din container, så du aldrig skal vente længe på den ekstra plads, du mangler.
  • Vi er et grønt valg, når du gerne vil købe en container – med vores ISO 14001-certificering er vi en miljøcertificeret virksomhed, der har forpligtet sig på at leve op til en lang række strenge miljøkrav. Vores containere er f.eks. malet med vandbaseret maling for at skåne miljøet, og vi er i fuld gang med at implementere elkøretøjer og solceller for at optimere vores grønne aftryk.
  • Kompetent og venlig service – bare tag et kig på vores Trustpilot-anmeldelser, og se, hvad vores mange glade kunder siger. Vi er altid klar med grundig rådgivning – med mere end 35 års erfaring i branchen er der ikke det, vi ikke ved om containere.

  Køb en billig container i bedste kvalitet hos TITAN – start med at få din pris helt uforpligtende:

  FÅ ET GODT TILBUD

  KØB EN BRUGT CONTAINER – OFTE TIL PRISER SOM PÅ DBA (DEN BLÅ AVIS) SAMT GUL OG GRATIS

  Vi har altid et stort udvalg af brugte containere til salg. Vores kunder bruger dem til alt fra lager, skurvogne på byggepladsen til pulterrum eller værksted hjemme i haven.

  Du kan vælge mellem brugte containere, der er så gode som nye – men også finde en rustbunke (for nu bare at kalde en spade for en spade), som dog stadig har en række gode år i sig.

  For at være helt præcis kan du hos os købe brugte containere i fire forskellige kategorier:

  • Premium: Så god som ny – leveres med meget få skrammer
  • Klasse A: I rigtig god stand
  • Klasse B: Med tydelige spor af brug
  • Klasse C: Godt og grundigt brugt.

  Mange af de brugte containere kan blive dine til priser som på dba (Den Blå Avis) eller Gul og Gratis. Kig forbi vores side med priskup, hvor vi løbende sælger brugte containere til stærke priser – eller lad os lave et uforpligtende tilbud til dig, så du kan se, hvor gode priser vi har:

  FÅ ET GODT TILBUD

  “Super god service, virkelig god pris. Chaufføren ringede 1 time inde og kranede containeren ind på en smal parkeringsplads. Containeren er ren og pæn.”
  David Pless på Trustpilot *****

  Levering af containere i hele Danmark

  KØB CONTAINER I KØBENHAVN, AARHUS, AALBORG, ODENSE OG RESTEN AF LANDET

  Fra Gedser til Skagen – vi har landsdækkende service. Så uanset hvor du bor, kan du købe en container hos os. Vi har depoter i hele Danmark og er aldrig langt væk fra din adresse – hvilket betyder hurtig (og billig) levering på kun 1-2 hverdage.

  Bor du i eller omkring de større byer som København, Kolding mv., kan vi ofte levere på en enkelt hverdag. Den service finder du ikke mange andre steder.

  Udover at stå for transport sørger vi også for placering af din container, hvor du ønsker det. Vi kan bl.a. levere med kran, så du f.eks. kan få løftet containeren op til 4 m ind i din have fra det sted, lastbilen holder. Vi foretager også længere løft mod ekstra betaling. Løftet på op til 4 m er inkluderet i din leveringspris.

  Læs vores leveringsguide, så du er bedst muligt forberedt på at modtage din container.

  “Super god oplevelse: virkelig imødekommende og hjælpsom kvinde ved telefonen på kontoret, opkald fra glad Chauffør at nu er han fremme med container om 30 min … og det var han. Atter stor imødekommenhed, med professionelt overblik på situationen og med respekt for min have og ønsker. Container landede perfekt og var super ren og indbydende! TAK!”

  Signe Bang på Trustpilot *****

  HVEM ER TITAN?

  Vi vil egentlig bare gerne gøre det så nemt og enkelt for dig som muligt at købe en kvalitetscontainer til en rigtig god pris – og det vil vi gå langt for.

  Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Også hvis du tænker ud af boksen og har særlige ønsker. Det kan godt være, vi arbejder med containere – men firkantede er vi ikke. Vi løser de fleste forespørgsler – fra specialdesign til levering på “umulige” steder og meget mere.

  Vi blev grundlagt i Danmark i 1987 af Layland Barker fra Leeds – han trak teltpælene op og flyttede hertil, fordi han havde mødt sin kommende hustru Nete. Siden da er vi vokset til at være verdens største privatejede virksomhed inden for containere til opbevaring.

  Udover Layland er hans tre døtre en del af virksomheden, som lige siden firserne har haft kvalitet, service, ordentlighed og fornuftige priser som førsteprioriteter. Læs mere om os.

  LAD OS FÅ ET FUN FACT MED …

  TITAN er rigtignok navnet på et stærkt metal (og en hær af mægtige guder) … Men faktisk er vi opkaldt efter en lidt anden størrelse.

  Som vores stifter Layland plejer at berette ved kaffemaskinen på hovedkontoret i Taastrup (som i øvrigt er bygget af containere):

  “Min kones søster havde en god og stærk hest, der hed Titan. Det syntes jeg var et godt navn til en virksomhed. Så det blev TITAN.” 

  Ja, historien om vores navn er helt nede på jorden. Præcis som vi er.

  PRISKUP: FÅ FINGRENE I EN BILLIG CONTAINER

  Vi har løbende ekstra gode tilbud på nye og brugte containere – både salg og leje. De ryger tit ret hurtigt. Så slå til nu, mens de stadig er på lager. Hvor længe tør du vente?

  Container_Clearance_–_Containers_For_Sale_–_Offers.jpeg
  Depoter i Danmark - TITAN Containers

  HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

  Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

  FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

  I TVIVL OM NOGET?

  Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

  Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

  Få svar her

  CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate