Cold Storage for any Sector – Refrigerated Containers Cold Storage Refrigerated Containers

KØLEOPBEVARING TIL FØDEVARER OG DRIKKEVARER I HELE LANDET

Fra hoteller og restauranter til bagerier og fødevarevirksomheder – vores alsidige og transportable køle-/frysecontainere hjælper med at holde virksomheder kørende i hele landet.

Arctic SuperStore Cold Storage_3

VORES CONTAINERE GIVER FLEKSIBLE OG HURTIGE KØLELØSNINGER 

Den store fødevareindustri omfatter mange forskellige brancher – fra hotel- og restaurationsbranchen til bryggerier og mejerier.

For mange virksomheder inden for dette område er det afgørende at holde letfordærvelige produkter på køl eller frost – men det er ikke altid løsningen at installere specialfremstillede, permanente kølerum.

Ikke alene kræver det byggetilladelse, byggearbejde og løbende vedligeholdelse at tilføje et indbygget kølerum til dine lokaler. Men det er heller ikke sikkert, at det harmonerer med dine behov, som ofte ændrer sig i løbet af året. Derudover bliver teknologien hele tiden opdateret, hvilket kan gøre ældre systemer overflødige eller unødigt dyre i drift.

Det er baggrunden for, at utallige virksomheder i hele landet lader TITAN Containers opfylde deres behov for køleopbevaring.

Når du lejer vores transportable ArcticStore-containere, er der ingen tunge investeringsudgifter eller langsigtede forpligtelser – kun fleksibilitet. Fleksibilitet, der kan hjælpe dig gennem juletravlhed og travle sommerplaner – plus uventede pauser i efterspørgslen eller andre uforudsete begivenheder.

Vi leverer køleopbevaring til kunder i fødevarebranchen over hele landet: Fra store restaurantkæder til små, uafhængige virksomheder.

Vi kan skaffe præcis de modeller, du har brug for – når du har brug for dem. Det kan vi, fordi vi har de avancerede kølecontainere strategisk placeret på vores mange depoter i hele landet.

SÅDAN HJÆLPER VI VORES KUNDER I FØDEVAREBRANCHEN

TITAN Containers har leveret ArcticStore-containere til alle hjørner af landet. Med et stort udvalg af højteknologiske køleenheder til udlejning kan vi give din virksomhed præcis det, du har brug for, uanset om din niche er:

 • Hoteller, barer, restauranter og caféer
 • Forarbejdning af fødevarer
 • Drikkevarer (herunder vingårde og bryggerier)
 • Is og mejeriprodukter
 • Fisk og kød
 • Frugt og grøntsager
 • Bagværk
 • Fødevarer på abonnement og e-handel
 • Dyrefoder og forsyninger til kæledyr.
 • Eller alt andet inden for fødevarebranchen.

Vi har et stort udvalg af transportable kølecontainere i størrelser fra 10 fod til 40 fod, der kan holde temperaturer helt ned til -75 °C. Det er med til at gøre TITAN til et navn, du kan stole på.

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

ET INDGÅENDE KENDSKAB TIL FØDE- OG DRIKKEVAREINDUSTRIEN

Vi har kunder inden for mange forskellige brancher over hele landet. Hver branche har sine egne behov og krav, og det forstår man kun med den rette erfaring. Vi kender fødevarebranchen ud og ind og leverer vores mobile kølefaciliteter til en lang række virksomheder.

Vi forstår branchens unikke behov – herunder vigtigheden af hurtig levering, skinnende rene kølelagre, den bedst mulige beskyttelse af produkter med relativt kort holdbarhed. Og selvfølgelig fleksible vilkår.

Vores kølelagerløsninger spiller en vigtig rolle i beskyttelsen af letfordærvelige varer over hele landet.

MIDLERTIDIGT KØLELAGER EFTER BEHOV

Vores ArcticStore-model og ArcticBlast-container i størrelserne 20 fod og 40 fod er modulopbyggede. Det betyder, at du kan placere dem side om side, åbne siderne på dem og skabe et større kølehus med åbent plan. Den løsning kalder vi Arctic SuperStore.

Muligheden kan være særligt nyttig, når du skal imødekomme sæsonbestemt efterspørgsel. Og den gør det meget lettere at stable og flytte varer, end når du bruger individuelle containere. Vi har skabt modulopbyggede lagerfaciliteter på helt op til 800 m2.

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

HVORFOR LEJE EN KØLECONTAINER HOS TITAN?

De fleste af vores kunder i fødevarebranchen vælger at leje hos os – i stedet for at købe deres kølecontainere – af flere grunde (selvom det også er muligt at købe).

Fordelene ved at leje temperaturkontrollerede løsninger omfatter:

 • Total fleksibilitet – efterhånden som din virksomheds behov ændrer sig (sæsonudsving, lagerbeholdning, efterspørgsel osv.), kan du øge eller reducere din kølerumskapacitet efter behov. Denne evne til hurtigt at tilpasse sig hjælper også med at reducere risikoen for uforudsete risici.
 • Den nyeste teknologi er altid tilgængelig – vores omkostningseffektive og fleksible lejemodel betyder, at kunder inden for føde- og drikkevarer kan drage fordel af nye produkter og smarte løsninger, så snart de er på markedet.
 • Certificerede kvalitetsløsninger – vores løsninger er ISO 9001-certificerede, hvilket betyder at de lever op til de strengeste kvalitetskrav.
 • Energibesparende – vores moderne køle-/frysecontainere halverer ofte strømforbruget sammenlignet med ældre modeller. Det holder dine omkostninger nede og bidrager til den grønne omstilling.
 • Reduceret økonomisk udlæg – der kræves ingen finansiering, når du lejer dit kølelager hos os, og der vil heller ikke være tunge investeringsudgifter. Månedlige betalinger hjælper dig med at sprede omkostningerne over hele året.
 • Ingen langsigtet forpligtelse – de fleste kunder i fødevarebranchen op- og nedskalerer deres behov i løbet af året. Hvorfor investere i et permanent kølerum, som du måske kun har brug for halvdelen af året?
 • Service 24/7 inkluderet i prisen – du har altid adgang til en certificeret kølemontør, der kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud, hvis du får brug for det.

Bestil nu for hurtig og effektiv levering over hele landet.

FÅ ET GODT TILBUD

 • Quality, Compliance and Safety 
  Pålidelig kvalitet
  Køl og frys med ro i maven. Din køleløsning er certificeret og overholder alle gældende love og regler.
 • Saves You Money 
  Store besparelser
  Spar penge ved at leje vs. at få bygget permanente kølerum. Skalér op eller ned efter behov.
 • Mitigate Risk
  Mindsk risikoen
  Fleksibel leje muliggør tilpasning af dine kølebehov i takt med din virksomheds udvikling.
 • 24/7 Customer Support
  Service 24/7 inkluderet
  Vores erfarne kølemontører er der for dig døgnet rundt og kan hjælpe dig over telefonen eller rykke hurtigt ud.

FORDELENE VED AT LEJE HOS TITAN CONTAINERS

 • Spar penge – op- og nedskalér efter behov.
 • Køl præcis, hvor du har brug for det – placer dine containere på ethvert hårdt underlag, inde eller ude.
 • Nedkøling eller opvarmning i samme container – temperaturer fra -75 °C til +85 °C.
 • Kræver ingen oplæring – højteknologisk, men nem at bruge.
 • Reducer din CO2 – maksimal strømeffektivitet plus mulighed for at slå en sparefunktion til.
 • Beskyt dine medarbejdere – faste ramper, nødåbning af døren, Day-Glo-skiltning m.m.
 • Nem at åbne – klassens bedste system, når det kommer til nem døråbning
 • Overvågning og betjening 24/7 – sofistikeret fjernovervågning af dit køle-/frysesystem med vores SmartArctic-platform
Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate