Container For Hire – Fast UK-wide Delivery – Rent a Container Now Container Hire by TITAN Containers

ENVEJSLEJE AF CONTAINERE

Hos os kan du leje en container til envejsbrug (envejs shipping). Vi er specialister i denne omkostningseffektive og internationale envejstransport.

Shipping Containers For Hire

TITAN GØR INTERNATIONAL TRANSPORT NEM OG BILLIG

TITAN er en global virksomhed med depoter i mere end 90 lande. Denne store internationale tilstedeværelse betyder, at skibscontainere, der lejes i Danmark, kan afleveres mange steder i udlandet.

Vi kalder det envejsleje af containere, men det er også kendt som one-way shipping. Det er en god måde at holde omkostningerne nede, når du transporterer varer til udlandet – eller fra udlandet til Danmark.

Hvis du lejer containere hos os, som skal sendes til et af de lande, hvor vi har et depot eller partnerdepot, er der ingen grund til at betale for at få dem bragt tilbage til Danmark.

Envejsleje af containere kan være et attraktivt alternativ til at købe skibscontainere. Hvorfor betale for at få en tom container tilbage til Danmark, hvis du ikke behøver det?

 • Saves You Money 
  Billige containere med prismatch
  Finder du en bedre pris, kan vi matche den 9 ud af 10 gange.
 • Fast Delivery Nationwide 
  Hurtig levering i hele Danmark
  Vi leverer din container i hele landet på kun 1-2 hverdage.
 • 550,000+ Containers Delivered
  Altid en container til dit behov
  Stort udvalg af containere i mange forskellige størrelser og farver.
 • Friendly, Efficient Support 
  Sød og hjælpsom kundeservice
  Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar med svar – og et smil.

PRISER PÅ ENVEJSUDLEJNING AF CONTAINERE

For at gøre envejsleje så simpelt som muligt består den i al sin enkelhed af et afleveringsgebyr.

Gebyret afhænger af det land, du transporterer til. Hvis det er sandsynligt, at en anden kunde hurtigt vil kunne genbruge containeren, er gebyret lavere. Så vi beregner altid en individuel pris til dig.

Kunder i hele Danmark benytter sig hver dag af TITANs envejs containerudlejning. Det er en naturlig del af vores engagement i global shipping – og det betyder, at du kan transportere varer eller indbo til de bedst mulige priser.

HVORDAN LEJER MAN EN CONTAINER TIL ENVEJSBRUG?

 1. Bekræft med os, at dit destinationsland er en del af vores netværk.
 2. Vælg din container20-fods skibscontainere og 40-fods high cubes er populære.
 3. Bed os om et tilbud på envejsleje – altså hvad afleveringsgebyret koster. Gebyret vil være baseret på sandsynligheden for, at containeren hurtigt bliver lejet igen i dit destinationsland. I regioner, hvor containere hurtigt kan udlejes igen, er priserne lavere.
 4. Når du har bekræftet tilbuddet, skal du aftale med et transportfirma, at de afhenter containeren fra dit nærmeste TITAN-depot. Vi organiserer nemlig ikke forsendelse af containere.
 5. Sørg for at arrangere fragt af containeren til det aftalte oversøiske TITAN- eller partnerdepot, når den er blevet læsset af fragtskibet.

HVILKE SLAGS CONTAINERE ER BEDST TIL ENVEJSLEJE?

Alle vores skibscontainere i størrelserne 20 fod og 40 fod er velegnede til brug på internationale fragtskibe. Dem kan du leje den ene vej.

For at maksimere effektiviteten ved transport vælger kunderne ofte en af vores 40-fods high cubes, som er 30 cm højere end almindelige skibscontainere.

Sidedørscontainere, dobbeltdørscontainere, flat racks og open tops er også populære valg, da de gør læsning til en smal sag. Vi kan også specialdesigne containeren til de varer, der skal transporteres.

Vores containere er velegnede til alle klasser og kategorier af gods – fra husholdningsartikler til industrielt udstyr. Vores venlige kundeservice står klar til at rådgive om den rigtige type container til dit gods.

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate