EFFEKTIV LEVERING TIL DEN IKONISKE GADEFEST DISTORTION 24

Publiceret:
DISTORTION 2024
Antal containere:
56
Lokation:
København, Danmark

Distortion, en af Europas mest ikoniske gadefester, fandt sted i København i år, og bag kulisserne var der et team af dedikerede fagfolk, der sikrede, at begivenhederne forløb gnidningsløst. Som en førende containervirksomhed, er vi stolte af at have spillet en hjælpende rolle i denne succes ved at levere containere hurtigt og effektivt til udvalgte lokationer på festivalen.  

UDFORDRINGEN

Distortion 2024 præsenterede flere komplekse logistiske udfordringer. Festivalens scener og aktiviteter var placeret på nøglelokationer som Rådhuspladsen og Distortion Ø på Refshaleøen. Arrangørerne fra Nusnus havde brug for en leverandør, der kunne levere både ArcticStore kølecontainere til deres kølebehov og containere til afskærmning af områder og afgrænsning af scener. 

Logistikken skulle håndteres inden for en stram tidsramme, samtidig med at der blev taget højde for de udfordringer, som bymiljøet præsenterede, såsom trafikforstyrrelser og afspærringer. Chaufførerne fra TITAN containers skulle levere containerne inden for et begrænset tidsrum, flytte dem mellem forskellige lokationer og til sidst afhente dem igen, alt sammen uden at forstyrre byens normale funktion. 

”For at sikre, at alle containere blev leveret til tiden til Distortion 2024, krævede det omhyggelig planlægning og vi måtte arbejde rundt om myldretiden for at undgå forsinkelser, så det var tidligt op og i gang. Men det føles godt at vide at vores indsats bidrog til en glat og succesfuld festival.”
– Paw ekstern chauffør for TITAN containers. 

LØSNINGEN

Chaufførerne tilknyttet projektet hos TITAN containers kom frem til løsningen af de skulle indsætte ekstra lastvogne for at sikre den rettidige levering og afhentning af containerne.  

De planlagde leveringerne uden for de mest trafikerede tidspunkter, hvilket reducerede risikoen for forsinkelser og sikrede en mere glidende transport til levering på både Rådhuspladsen og Refshaleøen. 

TITAN Containers arbejdede tæt sammen med NusNus for at forstå deres præcise behov og tidsplaner. Dette samarbejde sikrede, at alle containere blev leveret og placeret korrekt til brug som afskærmning. 

RESULTATERNE

TITAN Containers’ indsats resulterede i en succesfuld og problemfri levering, der bidrog væsentligt til Distortion 2024’s afvikling. Alle containere blev leveret, flyttet og afhentet inden for de fastsatte tidsrammer. Dette sikrede, at festivalen kunne foregå uden logistiske hindringer. De strategisk placerede containere fungerede både som afskærmning og som effektive reklamesøjler, hvilket opfyldte Nusnus’ behov for både sikkerhed og indtægtsgenerering.  

OM TITANS CONTAINERE

TITANs containere udgør miljøvenlige alternativer til traditionel afskærmning, hvor der ofte bliver brugt plastik og imprægneret træ. Samtidig udgør containerne geniale brand- og reklamesøjler, der kan gøre containerlejeomkostningerne til en god forretning.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Uanset om du kæmper med udfordringer som logistik i bymiljøer forårsaget af festivaler, koncerter eller andre store begivenheder, tilbyder TITAN Containers skræddersyede løsninger, der passer til dine behov.

Få et godt (og uforpligtende) tilbud, eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre effektiv levering og opstilling af containere. Vi bidrager gerne til succesfulde arrangementer i fremtiden. 

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE:

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate