FORBEDRING AF BYMILJØER: CONTAINERE SOM LYDMURE

Publiceret:
5E BYG
Antal containere:
27
Hvor:
Køge, Denmark
Branche:
Byggeri

I travle bylandskaber kan støj- og luftforurening fra byggepladser hurtigt blive en udfordring, der påvirker både beboere og virksomheder. Da 5E Byg A/S søgte en løsning til at reducere støj og støv fra deres byggeplads i Køge, trådte TITAN Containers til med en innovativ løsning: Brug af containere som lydmure.

UDFORDRINGEN

Da 5E Byg A/S skulle i gang med et nyt byudviklingsprojekt, der lå tæt op ad et beboelseskvarter, stødte de på en betydelig forhindring: Hvordan skærmer man beboerne bedst mod den forstyrrende støj fra byggeaktiviteterne, samtidig med at man retmæssigt overholder kommunens standarder for støjforurening?

Traditionelle metoder til afskærmning af lyd viste sig at være uoverkommeligt dyre og uhåndterlige, hvilket øgede udfordringen med at finde en optimal løsning. Med tungt udstyr, der genererer over 130 decibel – mange gange over regeringens anbefalede grænse på 75 decibel – var en innovativ løsning afgørende for, at 5E Byg A/S kunne fortsætte projektet.

LØSNINGEN

I deres søgen efter en innovativ tilgang til at tackle udfordringen med støjforurening kontaktede 5E Byg A/S TITAN Containers. Vi foreslog at bygge en “lydmur” af containere, der ikke kun var designet til at dæmpe støj, men også kunne tilbyde beskyttelse mod støv fra byggepladsen.

Sammen med 5E Byg A/S regnede vi os frem til, at 27 containere på 40 fod kunne løse opgaven. Herefter kunne vores chauffører levere og bygge lydmuren på en enkelt dag. Med vores ekspertise og ressourcer blev denne løsning en prisvenlig og effektiv måde at reducere både støj og støv fra byggepladsen.

RESULTATERNE

Hvad der kunne have været en kakofoni fra byggepladsen blev nu dæmpet takket være TITANs innovative lydmur.

En nærliggende beboer bemærkede:

“At have byggeri tæt på sit private hjem kan først virke truende, men 5E Byg-teamet har været utroligt informative. Lyd- og støvmuren, de rejste for at beskytte og indhegne deres byggeplads, var et genialt træk. Selvom vi til en vis grad stadig kunne høre maskinerne under tungt arbejde, var det at indhegne byggepladsen en fremragende idé for at minimere støj og støv og beskytte os, der bor i nærheden.”

Implementeringen af containere som lydmure har også åbnet unikke muligheder med hensyn til fleksibilitet på byggepladsen. Sammenlignet med brug af Hoffmann-blokke til at mindske støjen, hvilket er dyrere og tager flere dage at installere, kunne TITAN Containers hurtigt levere en kran, der kunne flytte en endevæg, hvilket gjorde plads til en direkte adgang til byggepladsen, så tunge lastbiler ikke skulle køre gennem beboelsesområdet.

Byudviklingsprojektet formåede at  reducere støj og støv fra byggepladsen væsentligt, hvilket førte til glade beboere og øget produktivitet på byggepladsen.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Uanset om du kæmper med udfordringer som støjforurening i bymiljøer forårsaget af byggeri, koncerter eller andre store begivenheder, tilbyder TITAN Containers skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Få et godt tilbud, eller kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan dæmpe støj for dig og på den måde opretholde fred og ro for både beboere og virksomheder i området.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate