Lokation: West Yorkshire, Storbritannien

Hall Road Rangers Football Club går mere end 50 år tilbage og er en magnet for unge sportsfans i West Yorkshire.

Efter en svær periode og nedlæggelsen af herreholdet havde klubbens populære U7, U8, U9 og U10-hold brug for et nyt hjem.

Ungdomsholdenes trænere, der reelt startede forfra, søgte hjælp til opbevaringsplads på deres nye træningsbane. De lagde vægt på deres ønske om at holde klubbens traditioner i live for de næste mange generationer af fodboldglade unge.

Vores løsning var at tilbyde en af vores populære 20-fods containere til under halv pris. Disse containere er lavet af hærdet stål og bruges bl.a. til at fragte uvurderligt gods rundt i hele verden – men de er også perfekte til opbevaring.

Alle var enige om, at en TITAN 20-fods container ville være mere end egnet til at holde holdets sportsudstyr sikkert opbevaret mellem træning og kampdage.

DERFOR VALGTE VI AT STØTTE DETTE PROJEKT

Sport er et af de fem nøgleområder, vi elsker at støtte, og lokale projekter som det i Hall Road Rangers Football Club ligger os særligt nært. Fragt- og opbevaringscontainere har et væld af anvendelsesmuligheder, og vi vidste, at en 20-fods TITAN-metalboks ville hjælpe den genopståede klub med at få en solid start.

Har du også et projekt, du gerne vil søge om støtte til? Så start med at læse mere om TITAN Impact – og hvad der skal til for at komme i betragtning til at modtage en donation.

ANDRE TITAN IMPACT-PROJEKTER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

Andre projekter

Exterior LUNA comp

TITAN STØTTER BANEBRYDENDE RUMPROJEKT MED CONTAINERDONATION

Lokation: Danmark og Tyskland

Mens mennesker forbereder sig på at vende tilbage til månen, hvad er så bedre end en modificeret 40-fods TITAN-container til at øve sig i at leve tæt sammen?

Parasport Danmark 2024

SPONSORTILSKUD TIL PARASPORT DANMARK

Lokation: København, Danmark

For mennesker med handicap kan tanken om at prøve at indgå i sportsfællesskaber være skræmmende. TITAN er stolt af at støtte Parasport Danmarks mission om at gøre idræt tilgængelig for alle.

Glade drenge i sportsveste

STØTTE TIL RED BARNET FOR TREDJE ÅR I TRÆK

Lokation: Danmark

TITAN er stolte af at støtte denne livsændrende velgørenhedsorganisation, hvis sommerlejre tilbyder et trygt fristed for udsatte børn, gennem et virksomhedssponsorat.

Rudersdal håndbold holdfoto

NY SMART SPILLEDRAGT TIL U15-HÅNDBOLDPIGER

Lokation: Rudersdal, Danmark

TITAN Impact handler om at skabe fællesskaber og drive positiv forandring, og Rudersdal håndbold afspejler præcis det.

Sikker opbevaring for en Yorkshire madbank

SIKKER OPBEVARING TIL EN FØDEVAREBANK I YORKSHIRE

Lokation: Hull, Storbritannien

Den velgørende fond Hull KR Foundation, spurgte om vi kunne hjælpe dem med sikker opbevaring af store mængder fødevarer. Et styk 20-fods container til tjeneste!

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate