Containerben

TITANs containerben er specialbygget til at understøtte 10-, 20- eller 40-fods containere, så de kommer op i læssehøjde.

De er en hurtig og nem løsning til alle erhvervskunder med behov for at hæve containeren til læsserampens nøjagtige højde.

Vores støtteben til containere er fremstillet af hærdet stål, og højden kan justeres. De kan lejes eller købes i sæt af fire og vil udgøre et solidt fundament for enhver container, der skal hæves over jordniveau. Vær opmærksom på, at nogle containere kan have brug for ekstra støtteben. Du er altid velkommen til at kontakte os og få rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvad du har behov for.

Det anbefales ikke at bruge paller til at understøtte containere. De er sjældent stærke nok til opgaven, og man kan ikke stole på dem som sikkert fundament. Det er ganske enkelt farligt.

Vores støtteben er billige – og nemme at manøvrere på plads, så du sparer timer på at forsøge dig frem med hjemmelavede løsninger. Private kunder anvender dem også – f.eks. til at hæve deres containere op i en brugervenlig højde, som gør det nemmere at læsse af og på.

Disse containerben kan bruges til alle containere i vores sortiment – herunder vores populære 20-fods opbevaringscontainere og køle-/frysecontainere.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Support Legs - Container Accessories
Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate