Belysning

Når du lejer en TITAN køle-/frysecontainer  fra vores ArcticStore-kollektion, kan du være sikker på, at indvendig belysning er standard.

Som alle andre containerfirmaer har vi dog ikke monteret belysning i vores containere til opbevaring og fragt. De fleste kunder har nemlig ikke behov for lys i containeren, fordi de går til og fra den i dagtimerne.

I stedet tilbyder vi lys som ekstraudstyr. Det er til kunder, der ønsker at kunne arbejde i containeren døgnet rundt – eller måske bare generelt ønsker bedre lys, når deres personale bruger containeren.

Belysning kan installeres i både lejede og købte containere – uanset containertype. Med vores belysning kan du nemt oplyse alle vores containere – herunder de populære sidedørscontainere, dobbeltdørscontainere og alle vores skibscontainere og opbevaringscontainere – også de ekstra høje high cubes.

Hvis du ønsker belysning, så fortæl os venligst, hvor du skal bruge containeren – om det er hjemme i haven, ved sommerhuset eller ved din virksomhed. Elinstallationen skal nemlig tilpasses den type strøm, du har (230V husholdningsstrøm eller kraftigere strøm på f.eks. byggepladser).

Hvis du har spørgsmål i forhold til at få lys i containeren, er du velkommen til at kontakte os.

Pris – kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Lights – Container Accessories
Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate