Støjdæmpende kabiner

Mange køle-/frysecontainere har en gennemsnitlig dB (decibel), der overstiger det tilladte niveau i beboelsesområder og indre by – eller andre steder, hvor der er særlig kontrol med støjniveauet.

De forhøjede lydniveauer opstår, fordi de elektriske komponenter arbejder hårdt på at nedkøle luften inde i containeren. De fleste mennesker ville næppe kalde dem støjende, men niveauerne er stadig over det tilladte i visse omgivelser.

Svaret er at tilføje en lyddæmpende akustikkabine. På billedet her på siden er det den blå kabine. Den hjælper med at afskærme køleenhederne og dæmpe det meste af den støj, de ellers kan skabe.

Vores støjdæmpende kabiner reducerer altså den gennemsnitlige dB, så driften af dine køle-/frysecontainere nu er tilladt døgnet rundt i alle områder. Dermed kan du på enhver lokation få mest muligt ud af hele TITANs udvalg af køle-/frysecontainere.

Hvis du har spørgsmål om vores innovative akustikkabiner, er du velkommen til at kontakte os.

Levering – hurtig afsendelse i hele Danmark.

Pris – kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Acoustic Cabins – Container Accessories
Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate