Twistlocks

Stabling af skibscontainere og enhver anden containertype kræver, at man tænker i sikkerhed. Den sikre måde at gribe opgaven an på er med twistlocks – specialfremstillede stålgreb, der holder containerne sammen.

Når du lejer containere hos os, der skal stables, følger der twistlocks med uden beregning. De kan naturligvis også tilkøbes som ekstraudstyr, hvis du køber containere hos os.

Deres ekstreme styrke betyder, at du hurtigt og sikkert kan stable containere. Vores twistlocks er en diskret, men afgørende tilføjelse – designet til at holde containere sammen så effektivt som muligt.

De er påkrævede ved international godstransport, men de er også vigtige, når man stabler opbevaringscontainere ved en virksomhed af enhver art. De kan forebygge alvorlige ulykker forårsaget af kraftig vind, eller hvis de bliver ramt af et stort køretøj.

Twistlocks er en meget billig tilføjelse – og når de først er købt, er de bygget til at holde i mange år i al slags vejr.

Hvis du har spørgsmål om vores twistlocks eller gerne vil tale med en ekspert om, hvor mange du har brug for, er du velkommen til at kontakte os.

Levering – hurtig afsendelse i hele Danmark.

Pris – kontakt os for et skræddersyet tilbud.

Twistlock – Container Accessories
Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate