TITAN ER FORTSAT EN AF DANMARKS BEDST LEDEDE VIRKSOMHEDER

Publiceret:
Bedst ledede virksomheder i Danmark

Deloittes pris ‘Best Managed Companies’ uddeles pt. i 25 lande verden over. Den anerkender hvert lands bedst ledede virksomheder ved at vurdere deres:

  • Strategi
  • Kompetencer
  • Engagement
  • Økonomi.

Med tusindvis af private virksomheder i Danmark skorter det ikke på konkurrence, når det gælder om at vinde den prestigefyldte pris. Men TITAN Containers kan med stolthed melde, at vi for tredje år i træk har opnået en plads blandt de 16 bedst ledede virksomheder i landet.

En talsmand for Deloitte sagde:

“Succesen for dette års vindervirksomheder er et resultat af investeringer i talent og teknologi, en evne til at innovere i et konkurrencepræget miljø og en hensigt om at konkurrere på den globale scene. De vindende virksomheder har bevist deres evne og engagement til at levere og implementere en klar og stærk strategi, hvilket giver dem mulighed for at opnå et højere niveau af organisatorisk succes og resultater.” 

TITANs Group Business Analyst, Mette Louisa Barker (til højre), modtog prisen på vegne af grundlægger Layland Barker. Julie Bygholm fra Deloitte overrakte prisen.

Arrangementet var en god mulighed for både at møde andre succesrige virksomheder og give os tid til at anerkende teamets fortsatte hårde arbejde.

HVORDAN AFGØRES DET, HVEM DER SKAL HAVE PRISEN FOR BEDST LEDEDE VIRKSOMHED? 

De deltagende virksomheder gennemgår en ansøgningsproces i to faser:

Fase 1: Her afgøres det, om en virksomhed kan komme i betragtning til prisen. Opfylder virksomheden kriterierne?

Fase 2: Det er tid til en lab session. Her bliver virksomhedens præstation inden for strategi, kompetencer, engagement og økonomi alle udfordret og vurderet af en uafhængig jury i samarbejde med Deloitte.

Nogle af jurymedlemmerne i 2023 var bl.a.: 

  • Nina Smith, professor ved Institut for Økonomi på Aarhus Universitet
  • Lars Cordt, partner i den danske kapitalfond Axcel
  • Christoph Grimpe, Professor i Innovation og Iværksætteri på Copenhagen Business School
  • Jens Bjerg Sørensen, CEO i Schouw & Co.

HVAD ER DET NÆSTE FOR TITAN? 

Teamet hos TITAN er beæret over at blive anerkendt som en af Danmarks ‘Best Managed Companies’ i 2023. Udmærkelsen bekræfter vores dedikation og er et stort moralsk boost i forhold til fortsat at være engagerede i innovation og bæredygtighed inden for opbevaring i containere, køle-/frysecontainere og Self Storage.

Vi vil gerne sige stort tillykke til vores medvindere – de andre bedst ledede virksomheder i Danmark i 2023:

Autorola Group, Beirholm, Creativ Company, European Energy, FairWind, Guldmann, HedeDanmark, Hoyer, H+H International, Micro Matic, Monjasa, Sanovo Technology, Semco Maritime, Svanehøj Danmark og Too Good To Go.

Vi ved, hvor meget hårdt arbejde det kræver at være her – så et stort tillykke til jer alle! Hvad angår TITAN? Der er yderligere 24 lande i verden, hvor denne pris uddeles. Danmark er kun begyndelsen!

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate