TITAN SIKRER SIG F-GAS-CERTIFICERING TIL HÅNDTERING AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

Publiceret:
Gas Certifikater TITAN

En køle-/frysecontainer kræver professionel service. Hos TITAN Containers er vi derfor stolte af, at alle vores køleteknikere nu er F-gas-certificerede. Det er din garanti for, at de sikkert og effektivt kan håndtere fluorholdige gasser, som er afgørende for den optimale drift og miljøsikkerheden.

Du kan stole på, at vores certificerede team er professionelt uddannet til at servicere dine køle-/frysecontainere – det gælder selvfølgelig alle modellerne i vores populære ArcticStore-kollektion.

HVAD ER F-GAS, OG HVORFOR ER EN CERTIFICERING VIGTIG?

F-gas står for fluorholdige gasser – syntetiske gasser, der bruges i stedet for ozonnedbrydende gasser. De inkluderer hydrofluorcarboner, perfluorcarboner, svovlhexafluorid og nitrogentrifluorid.

Gasserne spiller en afgørende rolle i køle-/frysecontainere som kølemiddel, fordi de har egenskaber, der gør dem ideelle til at absorbere varme fra det indre af containeren og frigive den til det ydre miljø. Det holder temperaturen lav og stabil.

Disse gasser blev populære efter Montreal-protokollen i 1987, som udfasede brugen af de skadelige gasser CFC og HCFC. Men selvom F-gasser ikke skader ozonlaget i samme omfang, kan de stadig bidrage til drivhuseffekten og være skadelige for mennesker, dyr og planter, hvis de ikke håndteres korrekt.

Derfor kræver både Danmark og mange andre europæiske lande, at teknikere, der arbejder med F-gasser, gennemgår en specialuddannelse i sikker håndtering og bortskaffelse af materialerne.

HVAD BETYDER CERTIFICERINGEN FOR DIG SOM KUNDE?

Vores F-gas-certificering sikrer, at vi kan vedligeholde dine køle-/frysecontainere på en sikker måde. Vi har f.eks. en grundigt dokumenteret proces for, hvordan vi skal håndtere eventuelle lækager og andre problemer, som i sjældne tilfælde kan opstå.

Med certificeringen har vores teknikere fået indgående kendskab til:

  • Årsagerne til klimaforandringer, nedbrydning af ozonlaget og global opvarmning.
  • Hvordan man installerer og vedligeholder F-gas-udstyr.
  • Hvordan man tester for og håndterer lækager (herunder håndtering af evakuering, hvis det bliver nødvendigt).
  • Hvordan man arbejder med trykrør – og ikke mindst tester dem.
  • Hvordan man sikkert bortskaffer F-gas-materialer.

Virksomheder med en F-gas-certificering bliver løbende kontrolleret for at sikre, at standarderne overholdes.

Derudover er vi forpligtet til at føre et register over alle medarbejdere, der har ansvar for at servicere vores køle-/frysecontainere – samt detaljer om den service, de har udført.

SIKRE OG PÅLIDELIGE LØSNINGER TIL KØLE/FRYS

Vores F-gas-certificering er gyldig indtil 2025, hvor vi igen vil blive testet i vores færdigheder i håndtering af fluorholdige gasser. Vi er dedikerede i forhold til kontinuerligt at levere sikre løsninger til alle vores kunder, som har brug for en køle-/frysecontainer.

Uanset om du har brug for en lille 8-fods Arctic MiniStore eller en kæmpestor 40-fods ArcticStore, har vi over 35 års erfaring med at levere en optimal løsning. Vi har Danmarks største og mest specialiserede udvalg af køle-/frysecontainere til leje for netop at sikre, at vi altid kan tilbyde dig en container, der er som skræddersyet til dit behov.

Du er altid velkommen til at kontakte vores rådgivere inden for køle/frys, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde.

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate