TITAN INDGÅR SAMARBEJDE MED GDP-UCI OM MERE SIKRE STANDARDER I MEDICINALINDUSTRIEN

Publiceret:
GDP-UCI

Det er med stor glæde, at TITAN Containers kan annoncere sit nye samarbejde med GDP-UCI, som står for ‘Good Distribution Practice – Universal Compliance Initiative’.

Dette partnerskab udgør et stort skridt i retning af TITANs mission om at skabe en mere sikker, effektiv og bæredygtig verden inden for lægemidler og vacciner.

GDP-UCI har til formål at opbygge et forum for vidensdeling blandt interessenter i medicinalindustrien, og det gør en forskel. Fællesskabet er afgørende for at fremme et læringsmiljø, hvor innovative løsninger udvikles til gavn for hele den farmaceutiske forsyningskæde og dens patienter.

Kort sagt er GDP-UCI et sted, hvor ‘konkurrenter’ træder ud af kapløbet mod hinanden – for i fællesskab at skabe en mere sikker verden sammen. Hos TITAN er vi stolte af at deltage.

HVAD ER GDP-UCI? 

GDP-UCI – eller ‘Good Distribution Practice – Universal Compliance Initiative’ – er verdens første og eneste GDP-reform-initiativ. De arbejder dedikeret på at forene og løfte den farmaceutiske distributionskæde ved at samarbejde med relevante partnere i branchen (både virksomheder og enkeltpersoner) – nu også TITAN.

GDP-UCI stræber efter konsistens og kontinuerlig læring inden for farma samt en fælles tilpasning til internationale kvalitets- og lovkrav for virksomheder i hele distributionskæden.

I bund og grund er GDP-UCI et branchedrevet fælles engagement, der søger at forenkle overholdelsen af GDP-regler og retningslinjer på tværs af alle interessenter i den farmaceutiske forsyningskæde: Fra producenter og distributører til transportører, logistikvirksomheder, løsningsudbydere (det er her, TITAN kommer ind i billedet!) og støtteorganisationer.

Initiativet har til formål at skabe et problemfrit, risikofrit og praktisk miljø for lægemiddeldistribution ved at harmonisere og introducere GDP-kompatible processer og standardisere uddannelse, revision og certificering.

“AT SKABE EN HELHEDSORIENTERET TILGANG TIL SIKKER OG ANSVARLIG DISTRIBUTION AF LÆGEMIDLER FRA PRODUCENT TIL PATIENT.” 

– GDP-UCI’s mission 

HVORDAN VIL TITAN OG GDP-UCI ARBEJDE SAMMEN? 

TITAN indgår naturligt i dette initiativ på baggrund af et betydeligt bidrag til distribution af lægemidler gennem kollektionen af køle-/frysecontainere til leje, som hedder ArcticStore.

Som en globalt anerkendt leverandør af løsninger til køleopbevaring af lægemidler og vacciner spiller TITAN Containers allerede en afgørende rolle i forhold til sikkerheden på hele rejsen fra produktionsanlæg til slutbruger.

Med direkte adgang til TITANs løsninger og knowhow kan de mange involverede parter nu arbejde tættere sammen om at optimere, hvordan livsvigtig medicin og vacciner distribueres på den sikreste og mest bæredygtige måde både lokalt og globalt.

“Dette er et logisk og positivt skridt for os. Teamet hos TITAN Containers ser frem til at samarbejde med de andre medlemmer af GDP-UCI – for at hjælpe til med at fremme innovation, effektivitet og sikkerhed inden for lægemiddeldistribution. Vi har lært meget i vores mere end 35 år med opbevaringsløsninger, og vi har rigtig meget, vi gerne vil dele.”  

– Søren Mogensen, administrerende direktør for TITAN Containers.

ERFARINGSUDVEKSLING TIL GAVN FOR ALLE PARTER

TITAN har meget at bidrage med, men også meget at lære af fællesskabet. I forhold til at bidrage gælder det især TITANs erfaring med at udvikle og levere gennemtestede løsninger inden for køleopbevaring, der f.eks. er et populært valg for virksomheder som Solugen, Peli BioThermal og Abcam. Men også i forhold til ArcticSolar-energiløsningerne, der hjælper med at reducere driftsomkostninger.

Samarbejdet sikrer TITAN et dybere indblik i de daglige udfordringer hos medicinalindustriens interessenter over hele verden, så TITANs specialiserede køle-/frysecontainere løbende kan optimeres. Alt sammen for at bidrage til sikker og ansvarlig distribution af lægemidler hele vejen fra producent til patient. Må missionen fortsætte.

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate