FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

2 min read

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til store huse i forstæderne finder både beboere og boligforeninger sig ofte stillet over for udfordringen med at håndtere begrænset opbevaringsplads. TITAN Containers har forpligtet sig til at levere innovative og fleksible løsninger for opbevaringsbehov. Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med en boligforening i København for at introducere en MINI/pop-up selvopbevaringsløsning, der har ændret måden, beboere tænker på deres opbevaringsbehov.

EN NY TILGANG

Boligforeningen, der er ansvarlig for at føre tilsyn med syv boligblokke i hjertet af København, havde en ambitiøs plan. De var ved at påbegynde et renoveringsprojekt, der sigtede mod at forny alle kælderrum i disse bygninger. Men som det ofte er tilfældet med sådanne store projekter, ville renoveringsprocessen tage flere år at fuldføre. I mellemtiden havde beboerne brug for et sted at opbevare deres ejendele, og boligforeningen havde brug for en effektiv løsning, der ikke ville tømme kassen.

DEN PERFEKTE LØSNING

Her kom vores skibscontainerfirma ind i billedet. Vi introducerede ideen om at bruge vores højkvalitets skibscontainere som midlertidige opbevaringsenheder og omdanne dem effektivt til "kældre" for beboerne. Konceptet var enkelt, men genialt: boligforeningen ville leje et antal af vores containere, og beboerne kunne bruge dem til at opbevare deres ejendele under renoveringsprocessen. Disse containere er ikke kun rummelige, men også yderst sikre, hvilket sikrer, at beboernes ejendele ville være godt beskyttet i hele renoveringsperioden.

image009
image010
image011
image012

 

Mens renoveringsprojektet i de syv boligblokke fortsætter, glæder vi os over at se, hvordan vores innovative tilgang til opbevaring fortsætter med at gavne både boligforeningen og beboerne. Denne succeshistorie tjener som en påmindelse om skibscontainernes tilpasningsevne og den ubegrænsede kreativitet, der kan anvendes for at imødekomme forskellige behov.

I en by, hvor plads er en mangelvare, er mulighederne begrænset kun af vores fantasi. Lad os fortsætte med at udforske innovative måder at udnytte hver eneste kvadratmeter på, én skibscontainer ad gangen.

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...