FØRENDE CONTAINER-GIGANT UDNÆVNER NY CEO & CFO

Publiceret:
Ny top ledelse CEO CFO

Verdens største privatejede firma inden for containeropbevaring, TITAN Containers, har udnævnt en ny CEO og CFO efter mange år med grundlægger Layland Barker ved roret.

De nye ledere for det dansk-stiftede firma er Søren Skov Mogensen som CEO og Søren Søgaard Suhr som CFO. TITANs grundlægger og mangeårige CEO, Layland Barker, vil overgå til rollen som bestyrelsesformand.

Layland Barker, den nye bestyrelsesformand hos TITAN, deler sine tanker:

“TITAN Containers har været en stor del af mit liv i næsten 40 år, og jeg er stolt af, hvad vi har opnået verden over. Nu er tiden kommet til at give ledelsen videre til nye friske kræfter, og jeg er særdeles tilfreds med, at vi har formået at tiltrække så stærke talenter.”

HVEM ER TITAN CONTAINERS?

Siden etableringen i 1987 har TITAN Containers opkøbt og udlejet opbevaringscontainere verden over. I dag bruges TITANs mere end 50.000 containere derudover til alt fra køleopbevaring af mad og medicin til at give ekstra opbevaringsplads på Self Storage-afdelinger til virksomheder og private over hele verden.

TITAN Containers har også leveret containere til store sportsbegivenheder som VM og OL og har endda – via køle-/frysecontainere – fungeret som træningscenter for en Guinness verdensrekordløber før hendes løb på tværs af Antarktis.

I 2019 købte Kirk Kapital 30 % af TITAN, hvilket accelererede væksten under pandemien – en tid, der øgede efterspørgslen betydeligt på virksomhedens produkter. Søren Mogensen og Søren Søgaard Suhr planlægger naturligvis at fortsætte denne vækst.

Selvfølgelig vil Layland Barker, der blev kåret som Årets Ejerleder i Hovedstaden af PwC i 2022, fortsat være til rådighed som rådgiver.

New Top Management CEO CFO

MØD TITANS NYE CEO, SØREN MOGENSEN

Nyudnævnte CEO, Søren Mogensen, er oprindeligt uddannet i det danske militær og har siden arbejdet hos McKinsey & Company og Danske Bank. Senest drev han ekspansionen hos EQT Corporation Banking Circle Group.

Undervejs har Søren Mogensen opnået betydelig erfaring i at rekruttere toptalenter, skabe kommerciel vækst og opbygge stærke employer brands, hvilket han fra starten kan udnytte i sin nye rolle hos TITAN.

Søren Mogensen deler sine tanker:

“Layland Barker har skabt en global succes, og det er med stor ydmyghed, jeg påtager mig rollen som CEO. Virksomheden er solidt positioneret til yderligere vækst, og flere af vores forretningsområder har betydeligt potentiale, som vi kan udnytte i de kommende år – hvis vi spiller vores kort rigtigt! 

150 millioner USD i omsætning er bestemt inden for rækkevidde, og dette er Laylands og hele organisationens fortjeneste. Nu er det op til os i den nye ledelse, sammen med Layland, at accelerere på global skala, især hvad angår vores operationelle, kommercielle og digitale strategier.”

MØD TITANS NYE CFO, SØREN SØGAARD SUHR

Søren Søgaard Suhr arbejdede hos Welltec i 11 år, og i sin seneste rolle som CFO hos Welltec, har han opnået erfaring i at opbygge en stærk international virksomhedskultur, som han nu bringer til TITAN Containers.

I sin tid hos den internationale organisation Welltec har Søren Søgaard Suhr fået værdifulde kompetencer inden for partnerskaber, økonomisk planlægning, resultatstyring, optimering af arbejdskapital, international finansiering og meget mere. Alle disse erfaringer vil være uvurderlige, når han nu skal udvikle TITAN og dets finansafdeling.

Søren Søgaard Suhr fortæller:

“Efter næsten elleve år hos Welltec – de sidste fem som CFO – er det tid til at starte et nyt kapitel i mit liv. Det har været en sand fornøjelse at arbejde i en fremragende virksomhed med en fantastisk kultur og vidunderlige kolleger. Jeg føler mig både privilegeret og taknemmelig for alle de gode oplevelser, jeg har fået i forskellige positioner gennem de sidste elleve år.

Jeg havde fornøjelsen af at præsentere det bedste kvartalsresultat i virksomhedens historie med Q3-2022 i november, som blev efterfulgt af et rekordstort årsresultat udgivet i marts 2023. Det er nu tid til at tage hul på næste kapitel i min karriere.”

HVAD ER NÆSTE SKRIDT FOR TITANS NYESTE MEDLEMMER?

Efterspørgslen efter opbevaring har aldrig været større. En af de centrale drivkræfter for TITANs vækst er – delvist på baggrund af klimaforandringerne – en stigende efterspørgsel på køleopbevaring, som TITAN sigter mod at fortsætte med at imødekomme. Faktisk forventes sektoren at vokse med 13 % årligt indtil 2030, hvor den forventes at nå en værdi af 230 milliarder GBP – eller hele 2.040 milliarder kroner.

En anden vigtig faktor er den voksende globale befolkning og samfundets urbanisering, hvor plads i bycentrene er både en luksus og en nødvendighed. Det presser flere og flere til at søge alternative opbevaringsløsninger uden for de travle byer, og dette vil være en prioritet for Søren Mogensen og Søren Søgaard Suhr i de kommende år.

Derudover har COVID-19-pandemien understreget vigtigheden af en solid og skalerbar forsyningskæde understøttet af moderne teknologiske løsninger. Det vil derfor være en prioritet at leve op til den øgede efterspørgsel fra både store og små virksomheder i det næste årti.

Siden Kirk Kapital blev medejere i 2019 for at støtte TITANs vækst og accelerere den geografiske udvidelse (inklusive APAC og Amerika), støtter de nu investeringer i ny teknologi, digitalisering, marketing og bæredygtighed.

Fremtiden ser lys ud for Søren Mogensen, Søren Søgaard Suhr og det voksende TITAN-team, selvom det ikke vil være nemt! De vil fortsætte med at finde ‘out-of-the-box’-strategier til deres ‘in-the-box’-løsninger, og vi kan ikke vente med at se, hvad de opnår.

MERE OM TITAN CONTAINERS

TITAN Containers blev grundlagt af Layland Barker i Taastrup, Danmark, i 1987. Siden da er virksomheden vokset til at være verdens største privatejede firma inden for containeropbevaring.

TITAN giver virksomheder og privatpersoner mulighed for at opbevare hvad som helst, hvor som helst – på en fleksibel, ansvarlig og sikker måde.

I dag dækker TITAN 90 lande og tilbyder en række opbevaringsløsninger gennem seks forskellige brands. Fra opbevaring i containere og køle/-frysecontainere på kundens adresse til Self Storage. Det prisvindende firma betjener nu en bred vifte af brancher, herunder pharma, fødevarer og vedvarende energi. Blandt kunderne er Tesco, Vestas og Sonoco samt utallige mindre virksomheder og private kunder verden over.

Med en flåde på mere end 50.000 containere fordelt på over 100 lokationer i Europa, Amerika og Asien, hvoraf 12 er i Danmark, har TITAN skabt en markedsledende platform for innovative Storage-as-a-Service-løsninger.

Gennem årene har TITAN sat standarden for opbevaringsbranchen og har kontinuerligt udvidet deres globale tilstedeværelse, samtidig med at de har bevaret deres kerneværdier og kultur. Med næsten fyrre år i bagagen, skåler vi for mange flere gode år fremover!

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate