FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image Green Future Leaf

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

5 min read

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et solcelleanlæg på vores Self Storage- og containerdepot i Kolding. Dette innovative anlæg sætter en ny standard for bæredygtighed, og viser vores engagement i at levere moderne løsninger til vores kunder. Det er et vigtigt skridt mod en grønnere fremtid for TITAN Containers over hele verden!

LANCERING AF NY en vision

Frøet til dette revolutionerende projekt blev sået tilbage i slutningen af 2021. Vores ambition var klar: at skabe det første 100% soldrevne Self Storage- og containerdepot i Danmark. Med omhyggelig planlægning gjorde vi denne vision til virkelighed.

I september 2022 fik vi nøglerne til vores nye depot. Det er værd at nævne, at billederne måske snyder dig lidt, da bygningen ved første øjekast så ret forfalden ud. Med vores ekspertise og passion forvandlede vi det til et indbydende Self Storage- og containerdepot.

IMPONERENDE TAL OG FUNKTIONER

  • Samlet areal: 17.000 kvadratmeter.
  • Den indendørs hal er på imponerende 1.800 kvadratmeter med 57 rum, der allerede er sat op, og der er plads til yderligere 60 rum i pipelinen.
  • Det udendørs Self Storage-område dækker hele 4.500 kvadratmeter, hvilket giver rigelig plads til vores kunders opbevaringsbehov.
  • Inde i depotet har vi afsat et 260 kvadratmeter stort værksted til containerreparationer.

KOLDING Infographic new (1)

 

SOLCELLEANLÆG

Et væsentligt højdepunkt i vores nye depot, er integrationen af et 85 kWh solcelleanlæg. Ved at udskifte det gamle tag har vi skabt en platform, der kan generere ren, vedvarende energi til at drive den indendørs hal. For at udvide vores engagement i bæredygtighed har vi tilføjet et 10 kWh batteri for at sikre en kontinuerlig energiforsyning til overvågning, belysning og andre vitale funktioner i nattetimerne. Denne innovation mindsker ikke kun vores CO2-fodaftryk, men reducerer også energiomkostningerne til gavn for vores kunder og miljøet på samme tid.

 

NEM ADGANG og genial teknologi

Vi ved, at nem adgang og sikker opbevaring er altafgørende i lagerbranchen. I vores depot i Kolding tilbyder vi en række funktioner, der giver vores kunder en god oplevelse:

Elektrisk vognpark

Vores elektriske flåde er et vidnesbyrd om vores fokus på bæredygtighed. Vores sortiment omfatter den elektriske Volvo FH4x2-sidelæsser med en imponerende batterikapacitet på 540 kWh sammen med Mercedes e-Vito, Toyota Proace, HELI CPD35 100% elektrisk gaffeltruck og Carer A120X 100% elektrisk gaffeltruck.
Kolding Electric Fleet

Udendørs containere til sikker opbevaring

Vores Self Storage-område er indhegnet, og vores kunder har adgang 24/7 via elektrisk port med adgangskode, hvilket gør det nemt for kunderne at aflevere eller hente deres ting, når det passer dem.
Kolding SS Containers

KONTOROMRÅDE

I kontorområdet har vi udviklet en interaktiv grøn væg, der viser vores solcelleproduktion i realtid. 
Kolding Lighting

24/7 adgang til indendørs opbevaring

Med rum fra 9 m2 til 18 m2 og en højde på 3 meter. Vi sørger for, at dine værdifulde ejendele er sikre og let tilgængelige, når du har brug for dem.

Kolding Inside Hall

 

Optimering af energiforbruget med SMART belysning

For yderligere at forbedre vores miljøindsats har vi indarbejdet en smart belysningsteknologi på hele kontoret. Disse belysningssystemer er udstyret med avancerede sensorer, og justerer dynamisk det kunstige lys baseret på det tilgængelige naturlige lys. Når dagslyset aftager, øger sensorerne gradvist lysstyrken for at sikre et veloplyst miljø, der understøtter produktivitet og komfort. Omvendt, når det naturlige lys intensiveres, dæmper sensorerne den kunstige belysning, hvilket sparer energi og samtidig opretholder tilstrækkelig belysning. Hallen er opdelt i seks zoner, der hver er udstyret med bevægelsessensorstyrede lamper. Denne dynamiske opsætning gør det muligt for vores kunder at navigere ubesværet gennem Self Storage uden at skulle tænde eller slukke lyset manuelt.

 

RESULTAT

Åbningen af vores Self Storage- og containerdepot i Kolding markerer en vigtig milepæl inden for bæredygtige logistik- og opbevaringsløsninger. Med vores engagement i innovation, vedvarende energi og banebrydende teknologi, giver vi vores kunder et Self Storage- og containerdepot, der er miljøvenligt, effektivt og praktisk. Vi er beærede over at stå i spidsen for at revolutionere branchen.

Tag med os på denne spændende rejse mod en grønnere fremtid.

 

Screenshot 2023-07-05 at 15.05.36

 

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...