About TITAN Containers About TITAN Containers

VI HJÆLPER DIG MED AT OPBEVARE HVAD SOM HELST – HVOR SOM HELST

Førende inden for opbevaring i Danmark og resten af verden i mere end 35 år.

TITAN giver private og virksomheder mulighed for at opbevare hvad som helst – hvor som helst. På en fleksibel og sikker måde til en fornuftig pris.

Siden vi blev grundlagt i Danmark i 1987 af Layland Barker, har vi revolutioneret opbevaring globalt og har udviklet os til verdens største privatejede virksomhed inden for containere til opbevaring.

Både Layland Barker og hans tre døtre er en del af virksomheden.

LOKALE OG GLOBALE TIL DIN FORDEL

Vi er til stede i mere end 90 lande, hvor vi tilbyder et stort udvalg af muligheder inden for opbevaring gennem vores seks forskellige brands:

Fra opbevaring i containere i indkørslen, på byggepladsen eller ved virksomheden – til Self Storage og køle/frysecontainere (for bare at nævne tre af vores populære brands).

Hver dag hjælper vi private med opbevaring, når de f.eks. skal renovere, flytte eller simpelthen bare har brug for mere plads ved huset eller sommerhuset.

På erhvervssiden samarbejder vi med en bred vifte af brancher som lægemiddelindustrien, fødevareindustrien og vedvarende energi.

Vi hjælper en lang række anerkendte og førende virksomheder. Herunder Vestas, Roskilde Festival og Carlsberg – samt utallige mindre virksomheder i både Danmark og over hele verden.

At vi både er lokale og globale er en fordel for alle vores kunder: Vi kan købe stort ind og dermed holde vores priser så lave. Det er derfor, vi altid har en fornuftig pris til dig.

FØRENDE INDEN FOR OPBEVARING (OG TRO MOD RØDDERNE)

Med en flåde på mere end 50.000 containere fordelt på mere end 100 lokationer i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien, er vi førende inden for innovative Storage-as-a-Service-løsninger.

Bl.a. fordi vi arbejder med intermodulære containere. Det gør, at vi kan tilbyde fleksible opbevaringsmetoder, der kan fungere som en del af et integreret system – som vores Arctic SuperStore inden for køle/frys er et eksempel på.

Denne tilgang gør det muligt for TITAN løbende at sætte branchestandarder og udvide sin globale rækkevidde.

Samtidig fastholder vi de værdier og den kultur – ordentlighed, kvalitet og service – der har defineret virksomheden i over tre årtier.

ET NYT KAPITEL

I 2019 indtrådte Kirk Kapital som medejere for at støtte TITAN i det næste kapitel af virksomhedens historie.

Kirk Kapital er et familieejet investeringsselskab – ejet af Kirk Johansen-familien. Kirk Johansen-familien er efterkommere af Ole Kirk Christiansen, som stiftede LEGO.

At Kirk Kapital nu er en del af TITAN-familien betyder, at vi fremadrettet kan fokusere endnu mere på at hjælpe flere private og virksomheder med at opbevare hvad som helst – hvor som helst.

FUN FACTS (OM ET SÆRLIGT GRUNDSTOF OG EN STÆRK HEST)

Vidste du, at titan også er navnet på et grundstof, som er et bomstærkt metal? Den tanke er vi ret vilde med, fordi vores containere også er lavet af et solidt metal (så dine ting står tørt og sikkert).

Men faktisk er vi opkaldt efter en lidt anden størrelse. Som vores stifter Layland plejer at fortælle ved kaffemaskinen i Taastrup:

“Min kones søster havde en god og stærk hest, der hed Titan. Det syntes jeg var et godt navn til en virksomhed. Så det blev TITAN.” 

Ja, historien om vores navn er helt nede på jorden. Præcis som vi er.

ER DER NOGET, VI KAN HJÆLPE DIG MED AT OPBEVARE?

Så er du altid velkommen til at kontakte os eller få et uforpligtende tilbud.

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate