FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

TITAN CONTAINERS OPKØBER ALPHA CONTAINERS I DANMARK

2 min read

Det er med stor fornøjelse at meddele, at fra den 31. januar 2023 har TITAN Containers opkøbt ALPHA Containers, der bliver en del af TITAN-familien. Som en fremtrædende leverandør af containerløsninger i Danmark byder TITAN, ALPHA-teamet velkommen.

Layland Barker, grundlægger og direktør for TITAN Containers udtaler:

"Jeg er mere end taknemmelig for, at opkøbet er gennemført, jeg ved, at vi nu står endnu stærkere på det danske marked, og sammen vil vi øge vores markedsandel i det vidunderlige Danmark. Tina og resten af ​​ALPHA-teamet har ydet en fremragende indsats gennem mange år, og deres tilgang til kundeservice, integritet og kvalitet passer perfekt til vores værdier hos TITAN Containers.Vi har nogle meget spændende år foran os, det tvivler jeg ikke et sekund på. Stort velkommen til Tina og resten af ​​de dygtige ALPHA-medarbejdere fra mig og hele TITAN-familien. For vi er som en familie hos TITAN, og derfor var det også vigtigt for mig, at både købers og sælgers kerneværdier er helt ens."

 

ALPHA Containers har eksisteret siden 1998 og fortsætter med at køre fra sit eksisterende kontor i Aarhus. For eksisterende kunder har transaktionen ingen indflydelse, ALPHA Containers fortsætter med fokus på hurtig levering, kundeservice og topkvalitetscontainere.

ALPHA Signing (1)-1 

Sevgyl Abdulovski, Group CFO hos TITAN Containers tilføjer,

"Vi har afsøgt markedet i Danmark for mulige opkøb for at intensivere vores vækstplaner i Danmark, hvilket især betyder en øget containerflåde til udlejning og en markant stigning i omsætningen. Ret tidligt i processen stod det klart for os, at ALPHA Containers var det rigtige firma at invitere på en kop kaffe. Det stod klart for begge parter ret tidligt i forløbet, at tidspunktet var det helt rigtige."

 

Tina Ruskjær, direktør og ejer af ALPHA Containers gennem mere end 15 år, er også meget tilfreds med handlen. Tina, der i fremtiden skal være regionschef med base på kontoret i Aarhus, udtaler,

"I næsten et år havde vi tænkt på, om det var på tide at blive en del af noget større. Da vi begyndte dialogen med TITAN Containers, var det tydeligt, at timingen var rigtig, og at TITAN Containers var den oplagte køber. Vi deler de samme værdier, og for mig var det måske den vigtigste del af processen. Jeg er stolt af vores rejse indtil nu og ser virkelig frem til næste kapitel sammen med de mange dygtige TITAN-medarbejdere rundt om i verden. Jeg vil også gerne sige en stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores medarbejdere gennem mange år"

 

ALPHA Containers har en stærk position i Jylland, hvor TITAN Containers for nylig har investeret i en stor grund i Kolding. Her skal blandt andet bygges et depot og værksted til indretning af specialløsninger, ligesom placeringen også skal være base for flere lastbiler, der skal transportere de mange containere til primært Jylland kunder.

 

Dette opkøb er i tråd med TITAN Containers’ vækstplaner i Danmark, og virksomheden er glade for at fortsætte med at levere kvalitetscontainerløsninger til kunder i regionen.

 

ALPHA Containers - https://www.alphacontainers.dk/alpha-containers-solgt-til-titan-containers/ 

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...