FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING

3 min read

TITAN CONTAINERS ER ÅRETS VÆKSTSKABER PÅ SJÆLLAND

Featured Image

TITAN kåret til Sjællands vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021 efter et kursskifte har gjort dem til markedsledere på deres område i flere lande.

Stort tillykke til Layland Barker og TITAN Containers, vinder i Sjælland i EY Entrepreneur Of The Year 2021Pressemeddelse - udgivet af EY via Ritzau 23.11.2021.

 

CONTAINERVIRKSOMHED ER ÅRETS VÆKSTSKABER PÅ SJÆLLAND

 

TITAN  VINDER EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR 2021 I REGION SJÆLLAND. JURYEN PEGER BL.A. PÅ, AT VIRKSOMHEDEN EFTER ET KURSSKIFTE ER BLEVET MARKEDSLEDERE PÅ DERES OMRÅDE I FLERE LANDE.

Tirsdag blev TITAN Containers ved Layland Barker kåret til Sjællands vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021, da regionens vækstskabere blev hyldet ved et event hos Musicon i Roskilde.

Virksomheden startede med at sælge containere. Men efter finanskrisen øjnede TITAN Containers den store forretningsmæssige mulighed i at omlægge til udlejning af containere. Siden da er det gået hurtigt fremad for virksomheden, der har hovedkontor i Taastrup. Noget, der imponerede den regionale jury, der har den erfarne erhvervsmand Irfan Goandal som juryformand.

 

”Der ligger nogle enorme vækstmuligheder i virksomheden, hvor de allerede har formået at realisere flere af dem, siden deres 180 graders kursskifte. I dag kan de prale af at være markedsledere i flere lande,” siger Peter Vejlgaard, Partner i EY og ansvarlig for region Sjælland i EY Entrepreneur Of The Year.

Han suppleres af Steen Bo Dolberg, områdedirektør hos Danske Bank, der er konkurrencens hovedsamarbejdspartner:

”Det er også værd at nævne virksomhedens store miljøfokus på trods af - eller måske netop fordi - de bevæger sig i en branche, der ikke er kendt for at være den allergrønneste. Virksomhedens produkter har en lang levetid, og juryen var imponerede over, at skrotfaktoren på containerne er meget lav.”

TITAN CONTAINERS VAR FINALIST I REGIONEN SAMMEN MED FØLGENDE VIRKSOMHEDER:

  • Festina Finance A/S
  • NTI Group ApS
  • Roskilde Sten og Grus ApS
  • Tier 1 Asset A/S

Med den regionale sejr er TITAN Containers klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 13. januar 2022. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark.

Stort tillykke til Layland Barker og TITAN Containers, vinder i region Sjælland i EY Entrepreneur Of The Year 2021

OM EY ENTREPRENEUR OF THE YEAR

EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande. I snart 25 år er danske vækstvirksomheder og de entrepreneurer, der opbygger og driver dem, blevet hyldet ved EY Entrepreneur Of The Year.

 

De stærkeste danske kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 13. januar 2022 i København. Hovedvinderen deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2022 i Monaco.

 

SÅDAN FINDES FINALISTER OG VINDERE

For at deltage skal entrepreneuren være ejer/medejer af et dansk aktie- eller anpartsselskab og have haft det overordnede ansvar i mindst to år. Selskabet må gerne være børsnoteret. Virksomheden skal have eksisteret i mindst tre år og ved udgangen af det seneste regnskabsår have minimum 20 ansatte og vækst i antallet af ansatte i forhold til det foregående regnskabsår.

 

Virksomheden skal have haft minimum 15 % vækst i bruttoavance eller i omsætning i det seneste regnskabsår, og det seneste regnskab skal udvise en positiv egenkapital og et positivt resultat.

 

EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

 

Stort tillykke til Layland Barker og TITAN Containers - se mere i videoen nedenfor!


Brought to you by https://video.ey.dk/stort-tillykke-til-layland-barker

3

TITAN CONTAINERS ER ÅRETS VÆKSTSKABER PÅ SJÆLLAND

TITAN kåret til Sjællands vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2021 efter et kursskifte har gjort dem til...

1

Come and meet the TITANS!

Get the Full Arctic Experience at “Alles für den Gast” trade fair in Salzburg next week.

The “Alles für den Gast” is...

1

TITAN Containers blandt de syv danske vindere af Best Managed Companies 2021

BEST MANAGED COMPANIES (DK)

 

Vi er meget stolte over at kunne meddele, at TITAN Containers A/S har modtaget prisen...