FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

1 min read

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023" af Deloitte. Denne prestigefyldte pris blev modtaget af Mette Louisa Barker (t.h. på billedet) på vegne af Layland Barker, CEO og grundlægger af TITAN Containers.

Deloitte har placeret TITAN blandt de 16 danske vindere af Bedst Ledede Virksomheder for tredje år i træk! Programmet, der i øjeblikket omfatter 25 lande verden over, har til formål at fremhæve exceptionelle private virksomheder, der udviser fremragende præstationer inden for deres respektive brancher. Succesen for årets vindere kan tilskrives deres investeringer i talent og teknologi, deres evne til at innovere i et konkurrencepræget miljø og deres ambition om at konkurrere på globalt plan.

Prisen gives af en uafhængig jury i samarbejde med Deloitte, der består af anerkendte personer som Nina Smith, professor i økonomi ved Aarhus Universitet, Lars Cordt, partner i den danske private kapitalfond Axcel, Christoph Grimpe, professor i innovation og iværksætteri ved Copenhagen Business School, og Jens Bjerg Sørensen, administrerende direktør for Schouw & Co.

Vi er beærede over at blive anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023". Denne præstation bekræfter vores dedikation, og vi fortsætter med at være forpligtede til at fremme innovation, bæredygtighed og global konkurrenceevne i de kommende år.

Vi ønsker tillykke til alle vores medvindere af Bedst Ledede Virksomheder 2023 i Danmark: Autorola Group, Bierholm, Creative Company, European Energy, FairWind, Guldmann, HedeDanmark, Hoyer, H+H International, Micro Matic, Monjasa, Sanovo Technology, Semco Maritime, Svanehøj Danmark, Too Good To Go.

TITAN Containers blev grundlagt i 1987 af Layland Barker, og beskæftiger i dag 200 medarbejdere rundt omkring i verden med hovedkontor i Taastrup. TITAN er især kendt for udlejning af standardcontainere og køle-/frysecontainere i absolut topkvalitet samt Self Storage.

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...