TITAN KØBER ALPHA FOR AT LEVERE OPBEVARINGSLØSNINGER I HELE DANMARK

Publiceret:
TITAN køber ALPHA Containers

Det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt, med de rigtige mennesker. Sådan føltes det, da TITAN Containers første gang mødte den anerkendte danske leverandør af opbevaringsløsninger, ALPHA Containers.

Siden etableringen i 1987 har TITAN Containers ekspanderet globalt – fra Singapore til Spanien og fra Australien til Østrig. I dag er det en stadigt voksende virksomhed med tilstedeværelse i over 90 lande.

Sevgyl Abdulovski, Group CFO hos TITAN Containers, da ALPHA Containers blev opkøbt, delte, hvordan TITANs interesse i at udvide på det danske marked fik dem til at kontakte ALPHA Containers i slutningen af 2022:

“Vi havde afsøgt markedet efter mulige opkøb for at intensivere vores vækstplaner i Danmark, hvilket især betød en øget containerflåde til udlejning og en betydelig omsætningsforøgelse. Ganske tidligt i processen blev det klart for os, at ALPHA Containers var det rigtige firma at invitere på en kop kaffe.”

ALPHA Containers har været en førende leverandør af opbevaringsløsninger i Danmark siden 1998. Med depoter over hele Danmark på bl.a. Sjælland, Fyn og i Jylland udgjorde det den perfekte mulighed for TITAN Containers til at opnå den ønskede vækst.

SUCCESEN ER I HUS: TITAN OG ALPHA INDGÅR DRØMMEAFTALE

Tina Ruskjær, direktør og ejer af ALPHA Containers i over 15 år, fortæller, hvordan dialogen med TITAN Containers kom på det helt rigtige tidspunkt for hendes virksomhed:

“I næsten et år havde vi tænkt over, om det var tid til at blive en del af noget større. Da vi indledte dialogen med TITAN Containers, var det åbenlyst, at timingen var rigtig, og at TITAN Containers var den oplagte køber. Vi deler de samme værdier, og for mig var det måske den vigtigste del af processen.”

Denne oplevelse af et perfekt match blev bekræftet af TITANs grundlægger og direktør, Layland Barker, i hans kommentarer efter opkøbet:

“Tina og resten af ALPHA-teamet har ydet en fremragende indsats gennem mange år, og deres tilgang til kundeservice, integritet og kvalitet passer perfekt til vores værdier hos TITAN Containers. Vi er som en familie hos TITAN, og derfor var det også vigtigt for mig, at både købers og sælgers kerneværdier i denne handel var de samme.”

Disse fælles værdier gjorde beslutningen enkel, og ALPHAs stærke position i Jylland gjorde det til det ideelle valg for TITAN – særligt da de for nylig havde investeret i en betydelig grund i Kolding. To år senere huser denne grund nu en Self Storage-afdeling, et containerdepot samt værksted til udarbejdelse af TITANs specialdesign.

TITANs udvidelse i Danmark ville ikke have været mulig uden den fantastiske støtte fra  ALPHA og deres store netværk.

Efter opkøbet fortsætter ALPHA Containers med at operere fra Aarhus. Tina Ruskjær, nu som regionschef for ALPHA, fokuserer fortsat på hurtig levering, upåklagelig kundeservice og containere af høj kvalitet til kunder i Danmark og globalt.

TITAN fortsætter sin ekspansion i Danmark med containerdepoter og Self Storage over hele landet – uden planer om at træde på bremsen foreløbig:

“Vi har nogle meget spændende år foran os, det tvivler jeg ikke et sekund på.”
– Layland Barker, TITANs grundlægger og direktør.

Læs mere om TITANs opkøb på ALPHA Containers’ hjemmeside.

OPBEVARING I DANMARK OG GLOBALT: HVAD KAN KUNDERNE FORVENTE?

Kunderne kan se frem til et stort udvalg af containere og Self Storage i Danmark samt mere end 100 lokationer verden over.

TITAN leverer sikre, pæne og rene opbevaringsløsninger, der kan tilgås døgnet rundt – fra de bittesmå 6-fods containere og op til 40-fods megacontainere. Fra Gedser til Skagen kan kunderne finde den perfekte løsning til deres opbevaringsbehov.

Kontakt os i dag, hvis du også har brug for opbevaring.

ANDRE NYHEDER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate