FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

VI VANDT! TITAN vinder prisen som Danmarks Ejerleder 2022

2 min read

TITAN CONTaINERS' CEO layland barker vinder prisen som årets ejerleder 2022 i danmark

 

MicrosoftTeams-image (30)

TITAN blev præsenteret for prisen ved finaleshowet i København. Layland er selvfølgelig meget glad for resultatet, og kommentarerne omkring de fremtidige ambitioner, 

"

Vores mål er at nå milliarden i omsætning, og vi er godt på vej. Mit udgangspunkt er ikke at skabe vækst for vækstens skyld, men at den skal være baseret på det rigtige fundament. Vi tror på at gøre mere af det samme.

"

Layland's datter Anja Maria Plampin (TITAN's Self-Storage Global Brand Manager) modtog prisen på hans vegne. Layland deltog selv via en videoforbindelse fra Dallas, USA. 

Året Ejerleder blev afholdt for 19. gang og dette års tema var talent og tillid. Holdet bag afholdelsen af arrangementet var som altid PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans. Flemming Eghoff, Partner i PwC i Hellerup forklarer hvorfor Layland vandt, 

"Layland er en visionær, passioneret og generøs ejerleder, som har fødderne solidt plantet på jorden, og på samme tid har han formået at skabe iøjnefaldende økonomiske resultater over de seneste år. Ejerlederen putter handling bag sine ord, og er meget specifik når det kommer til anerkende sine medarbejdere" 

Adm. direktør Kim Gulstad i Kirk Kapital sidder i bestyrelsen hos TITAN, og er som medejer i tæt samarbejde med Layland. Kim Gulstad fortæller, 

"Han er en meget vidende og passioneret ejerleder inden for sin forretning. Layland Barker har kunnet afhænde hele virksomheden ved mange lejligheder, men vil jo klart gerne at han og familien fortsat er majoritetsaktionærer. Det er for mig et godt udtryk for hans engagement og gå-på-mod, men også en stor ansvarsfølelse over for medarbejderne, som han ønsker skal trives siger Kim Gulstad."

TITAN sætter stor pris på alle de venlige kommentarer fra juryen, og vi takker alle involverede. Vi vil fortsætte den store succes i TITAN ved at lade de talentfulde ansatte inspirere hinanden hver dag. 

WE ARE LOCAL, WE ARE GLOBAL, WE ARE TITAN

Nete Lind Barker 25.04.1960 – 08.02.2023

Familien vil gerne takke de mange TITAN-kolleger, familie venner og forretningsforbindelser for deres støtte,...

1 min read

Gør en forskel - én donation ad gangen

I svære tider hjælper hvert et lille bidrag. TITAN Containers har altid været og vil fortsat være en ivrig bidragsyder...

2 min read

TITAN CONTAINERS OPKØBER ALPHA CONTAINERS I DANMARK

Det er med stor fornøjelse at meddele, at fra den 31. januar 2023 har TITAN Containers opkøbt ALPHA Containers, der...

USA
Leje eller køb Frysecontainer Self Storage
Forespørgsel