FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

VI VANDT! TITAN vinder prisen som Danmarks Ejerleder 2022

2 min read

TITAN CONTaINERS' CEO layland barker vinder prisen som årets ejerleder 2022 i danmark

 

MicrosoftTeams-image (30)

TITAN blev præsenteret for prisen ved finaleshowet i København. Layland er selvfølgelig meget glad for resultatet, og kommentarerne omkring de fremtidige ambitioner, 

"

Vores mål er at nå milliarden i omsætning, og vi er godt på vej. Mit udgangspunkt er ikke at skabe vækst for vækstens skyld, men at den skal være baseret på det rigtige fundament. Vi tror på at gøre mere af det samme.

"

Layland's datter Anja Maria Plampin (TITAN's Self-Storage Global Brand Manager) modtog prisen på hans vegne. Layland deltog selv via en videoforbindelse fra Dallas, USA. 

Året Ejerleder blev afholdt for 19. gang og dette års tema var talent og tillid. Holdet bag afholdelsen af arrangementet var som altid PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans. Flemming Eghoff, Partner i PwC i Hellerup forklarer hvorfor Layland vandt, 

"Layland er en visionær, passioneret og generøs ejerleder, som har fødderne solidt plantet på jorden, og på samme tid har han formået at skabe iøjnefaldende økonomiske resultater over de seneste år. Ejerlederen putter handling bag sine ord, og er meget specifik når det kommer til anerkende sine medarbejdere" 

Adm. direktør Kim Gulstad i Kirk Kapital sidder i bestyrelsen hos TITAN, og er som medejer i tæt samarbejde med Layland. Kim Gulstad fortæller, 

"Han er en meget vidende og passioneret ejerleder inden for sin forretning. Layland Barker har kunnet afhænde hele virksomheden ved mange lejligheder, men vil jo klart gerne at han og familien fortsat er majoritetsaktionærer. Det er for mig et godt udtryk for hans engagement og gå-på-mod, men også en stor ansvarsfølelse over for medarbejderne, som han ønsker skal trives siger Kim Gulstad."

TITAN sætter stor pris på alle de venlige kommentarer fra juryen, og vi takker alle involverede. Vi vil fortsætte den store succes i TITAN ved at lade de talentfulde ansatte inspirere hinanden hver dag. 

WE ARE LOCAL, WE ARE GLOBAL, WE ARE TITAN

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...