FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING

 

Få et GODT TILBUD

  KØB ELLER LEJE AF CONTAINERE

  STORT UDVALG OG ET GODT NETVÆRK

  Få et godt tilbud +45 70 23 17 18

  I 1987 startede TITAN aktiviteter i Danmark, og siden har firmaet støt og roligt udviklet sig til markedets førende leverandør af salgs- og udlejningscontainere i Danmark.


  Med vores store netværk og mange depoter fordelt over hele Danmark er det de færreste, om nogen, der kan hamle op med TITAN. Over 60% af Danmarks befolkning er mindre end 50 Km fra et af TITANs depoter.

  TITAN er specialister i containerudlejning til ethvert formål. Vi har normalt et bredt udvalg af udlejnings- samt nye og brugte salgscontainere, klar til levering eller afhentning fra de fleste depoter.

  97450042-2775-4f3d-9d29-f63d4fbc64c4

   

  TITAN tilbyder, i modsætning til mange andre, levering af containere i mange forskellige farver og arrangerer ofte produktion af et mindre antal i specialfarver på forespørgsel fra vores kunder.

  For at minimere transportomkostningen gør vi alt, hvad vi kan, for at have containerne så tæt som muligt på det sted, hvor de ønskes leveret.

  Som medlem af TITAN gruppen er vi sikret den lavest mulige indkøbsomkostning og kan dermed levere udstyr til konkurrencedygtige priser og i den rigtige kvalitet.

  Vores dygtige medarbejdere er klar til at støtte dig og din forretning med professionel og effektiv service.

  Hos TITAN Containers A/S sker håndtering af data, herunder persondata, i henhold til persondataforordningen. Læs mere om TITAN’s håndtering af persondata i vores fortrolighedspolitik via de to links nedenfor.

  ff8dfaf2-5644-42ba-8fab-cb6532e08298
   

  BESTIL DIN CONTAINER I DAG

  Ring eller skriv til os for at få et godt tilbud og komme i gang.

  Få et godt tilbud

  USA
  Leje eller køb Frysecontainer Self Storage
  Forespørgsel