TITAN STØTTER BANEBRYDENDE RUMPROJEKT MED CONTAINERDONATION

Lokation: Danmark og Tyskland

SAGA Studio er et dansk rumarkitektfirma, som er kendt for deres innovative designs inden for rumarkitektur. De var på udkig efter et pålideligt containerfirma, fordi deres ambitiøse nye projekt (et træningsanlæg, der simulerer et månehabitat) krævede en partner med ekspertviden om netop containere.

Under en søgning på Google faldt SAGA over et link til TITANs gamle hjemmeside. Da de kom ind på hjemmesiden, fik de ikke vist containere, men en humoristisk 404-fejlmeddelelse: “Houston, vi har et problem!”

Et øjeblik var SAGA overraskede, men så brød latteren løs i rummet. Den spøjse tilfældighed – at et rumarkitektfirma stødte på en fejlmeddelelse med et rumtema – føltes som et tegn. “Det er næsten for godt til at være sandt”, bemærkede SAGAs medstifter Sebastian Aristoteles.

På trods af fejlen på vores hjemmeside lykkedes det SAGA at finde vores kontaktoplysninger og række ud. Efter en kort samtale med vores danske Country Manager og et besøg hos os for at lære mere om de forskellige containerstørrelser og typer blev vi hurtigt enige om et partnerskab:

TITAN ville donere en 40-fods high cube-container, som skulle omdannes til verdens første månehabitat.

INNOVATION INDEN FOR UDFORSKNING AF RUMMET

Som en førende leverandør af innovative containerløsninger er TITAN stolte af at støtte SAGAs projekt, som vil styrke Den Europæiske Rumorganisation – hvor Andreas Mogensen er astronaut – og deres mission om at fremme udforskningen af rummet. Månehabitatet vil skabe et unikt miljø for astronauter, hvor de kan træne og simulere de udfordrende forhold, de vil møde på fremtidige månemissioner.

SAGAs projekt – UHAB-2 – fungerer som en månesimulator, der muliggør forskning og astronautuddannelse. Dette fremmer rumteknologi og udforskning, samtidig med at det fremmer en dybere forståelse for vores planet.

SAGA har tre mål med deres projekt:

1. Astronauttræning

Habitatet har til formål at simulere et realistisk miljø til træning af astronauter. Rumhabitater som dette giver indsigt i de fysiske og psykologiske udfordringer, som astronauter kommer til at stå over for på en månelandingsmission.

2. Teknologisk testplatform

UHAB-2 fungerer som et testområde for nyt udstyr og teknologi, hvilket sikrer, at det er klar, inden det sendes ud på missioner.

3. Forskning

Med et rumhabitat, der simulerer aspekter af et realistisk miljø, skabes der et værdifuldt afsæt til forskning.

MENINGSFULDT BIDRAG TIL VIDENSKABEN

Samarbejdet med SAGA eksemplificerer TITANs engagement i innovation og internationalt samarbejde. Vores robuste skibscontainere, der er kendt for deres holdbarhed, er det perfekte fundament for dette banebrydende projekt.

Vores containerdonation afspejler vores dedikation i forhold til at tage socialt ansvar (CSR) og vores ønske om at bidrage meningsfuldt til videnskaben. Vi ønsker at fremme innovation og støtte bestræbelser, der skubber grænserne for menneskelig viden.

Projektdetaljer

FASE #1

  • Design og tilpasning: Vi vil hjælpe SAGA med at specialdesigne containeren, så den er bedst muligt egnet til formålet.

FASE #2

  • Levering og installation: Når den er færdig, vil TITAN bringe containeren til Den Europæiske Rumorganisations (ESA) træningsanlæg i Tyskland.
  • Træning og forskning: Månehabitatet vil blive brugt til at træne ESA-astronauter, forberede dem til fremtidige månemissioner og udføre kritisk forskning i, hvordan man minimerer månestøv i et habitat, der er placeret på månen.

Se Sebastian Aristoteles fortælle lidt om projektet i denne video fra SAGA Studios Instragramkonto

 

DERFOR VALGTE VI AT STØTTE DETTE PROJEKT

SAGA repræsenterede noget nyt for os. Det handlede om at udforske mulighederne i vores populære 40-fods high cube-containere (som indvendigt har hele 27,3 m2 plads) og støtte et initiativ, der kan gøre en positiv forskel for hele menneskeheden.

Har du også et projekt, du gerne vil søge om støtte til? Så start med at læse mere om TITAN Impact – og hvad der skal til for at komme i betragtning til at modtage en donation.

ANDRE TITAN IMPACT-PROJEKTER, DU MÅSKE VIL SYNES ER INTERESSANTE:

Andre projekter

Parasport Danmark 2024

SPONSORTILSKUD TIL PARASPORT DANMARK

Lokation: København, Danmark

For mennesker med handicap kan tanken om at prøve at indgå i sportsfællesskaber være skræmmende. TITAN er stolt af at støtte Parasport Danmarks mission om at gøre idræt tilgængelig for alle.

Glade drenge i sportsveste

STØTTE TIL RED BARNET FOR TREDJE ÅR I TRÆK

Lokation: Danmark

TITAN er stolte af at støtte denne livsændrende velgørenhedsorganisation, hvis sommerlejre tilbyder et trygt fristed for udsatte børn, gennem et virksomhedssponsorat.

Rudersdal håndbold holdfoto

NY SMART SPILLEDRAGT TIL U15-HÅNDBOLDPIGER

Lokation: Rudersdal, Danmark

TITAN Impact handler om at skabe fællesskaber og drive positiv forandring, og Rudersdal håndbold afspejler præcis det.

Sikker opbevaring for en Yorkshire madbank

SIKKER OPBEVARING TIL EN FØDEVAREBANK I YORKSHIRE

Lokation: Hull, Storbritannien

Den velgørende fond Hull KR Foundation, spurgte om vi kunne hjælpe dem med sikker opbevaring af store mængder fødevarer. Et styk 20-fods container til tjeneste!

Børnefodboldhold i aktion på banen

EN NY START FOR HISTORISK UNGDOMSFODBOLDKLUB

Lokation: West Yorkshire, Storbritannien

På grund af uheldige omstændigheder var trænerne fra ungdomsholdet hos Hall Road Rangers nødt til at flytte og manglede derfor et sted at opbevare deres sportsudstyr.

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER
  • ISO Certifikat 9001 TITAN Containers
  • ISO Certifikat 14001 TITAN Containers
  • CE Certifikat TITAN Containers
  • HACCP Certifikat
  • Good Distribution Practice Certificate