ET KÆMPE KØLERUM TIL SIKKER OPBEVARING AF FØDEVARER I HEATHROW

Publiceret:
HEATHROW AIRPORT
Antal containere:
16
Hvor:
London, Storbritannien

Da en kunde i Heathrow lufthavn havde brug for ekstra køleopbevaring efter at have landet en ny kontrakt, var TITANs modulopbyggede Arctic SuperStore den ideelle løsning.

UDFORDRINGEN

Heathrow er et af verdens travleste knudepunkter, når det kommer til internationale rejser. Da en kunde i lufthavnen landede en ny kontrakt, der krævede masser af plads til køleopbevaring, havde de brug for nogen, der hurtigt kunne komme med en løsning. Vores modulopbyggede Artic SuperStore var svaret. Vores kundeorienterede tilgang giver os gode forudsætninger for at skræddersy vores køleløsninger, så de opfylder unikke krav. Tilpasningen omfatter aspekter som størrelse, temperaturzoner, dørtyper og andre tilføjelser for at sikre det perfekte match. I dette tilfælde havde kunden i Heathrow lufthavn brug for en omfattende løsning: 16 containere på 40 fod koblet sammen. Det giver tilsammen et gulvareal på over 475 m2.  Der er næsten ingen grænser for størrelsen af de kølerum, vi kan levere. Vores største til dato er på næsten 800 m2. Altså lige så stort som en håndboldbane.

LØSNINGEN

Løsningen til kunden var opdelt i fem sektioner for at imødekomme forskellige temperaturbehov:

  • Tre store frysezoner var beregnet til opbevaring af overskydende fødevarer
  • To slusezoner muliggjorde nem overførsel af varer til en ekspeditionszone til videre levering til hovedbygningen.

TITAN anbefalede at installere otte døre for bl.a. at have flere adgange til zonerne og for at give ro i sindet med hensyn til fødevaresikkerheden. ArcticStore-teamets anbefaling var at bruge 10 kølemaskiner til at forsyne hele køleløsningen med strøm, hvilket gav energibesparelser på ca. 50 %. Det skal sammenlignes med at installere en maskine for hver af de 16 40-fods containerne. Derudover gav implementeringen af SmartArctic-teknologi mulighed for fjernovervågning og effektiv styring af kølemaskinerne, hvilket forbedrede driftstilsynet og sikrede en effektiv kontrol.  Systemet blev konfigureret til at levere notifikationer i realtid til nøglepersoner, hvilket sikrede ro i sindet og mulighed for proaktiv problemløsning.

LEVERINGEN

Installationen blev udført effektivt over en periode på 10 dage. TITANs ArcticStore-team demonstrerede bl.a. deres ekspertise ved omhyggeligt at organisere leveringen af de 16 containere i den travle lufthavn – og sikre, at underlaget blev tilpas nivelleret, så kølerummet kunne installeres uden problemer.  Dedikationen til kvalitetsstandarder var tydelig på hvert trin i processen: Vores certificerede kvalitetskontrol overvågede og validerede hvert trin og sørgede for, at vi levede op til vores løfte om at levere et kølerum i den bedste kvalitet.

RESULTATERNE

Vores kunde har nu et fuldt funktionsdygtigt kølelager, der opfylder deres præcise behov og gør dem i stand til at opfylde kravene i den nye kontrakt – og endda på fleksible vilkår, da alle vores ArcticStore-løsninger kan lejes. Implementeringen af innovative teknologier og vores stædige kvalitetssikring er med til at understrege vores position som en pålidelig partner, der leverer banebrydende opbevaringsløsninger til virksomheder i alle brancher – bl.a. også catering, landbrug og sundhedsvæsenet.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

Hvis du vil vide mere om, hvordan en Arctic SuperStore kan gøre en forskel for din virksomhed, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 23 17 18 eller skrive en mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.  Der er ingen grænser for, hvad vi har mulighed for med hensyn til form og størrelse, og vores eksperter kan også hjælpe med at rådgive om driftsomkostninger og give forslag til forskellige konfigurationer.

Andre kundehistorier, du måske vil synes er spændende:

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate