OPBEVARING AF KØD I DEN BAGENDE HEDE I BOTSWANA

Publiceret:
BOTSWANA
Antal containere:
6
Hvor:
Kgalagadi, Botswana

Opbevaring af fødevarer i den bagende hede er en udfordring for Botswanas kvægavlere – og derfor er vores rummelige Arctic SuperStore blevet et hit.

UDFORDRINGEN

Rygtet om vores modulopbyggede Arctic SuperStore-kølerum havde nået Botswanas landbrugsministerium, som kontaktede os for at høre, hvordan det fungerede.  Kort fortalt forklarede vi, at det er et system, der omdanner 20- eller 40-fods ArcticStore-containere (der kan holde temperaturer på -40 °C til +45 °C) til et rummeligt kølehus. Alle containernes indvendige vægge kan nemlig åbnes, så der skabes et stort, åbent rum. Ministeriet var fascineret. Kunne dette blive en integreret del af et nyt topmoderne projekt for kvæg og mindre avlsdyr i den tørre Kgalagadi-region i landet?

LØSNINGEN

Dette spændende udviklingsprojekt for landdistrikter, som har et samlet budget på 15 millioner dollars, er nødvendigt for at støtte de lokale kvægavlere – og det vil skabe beskæftigelse og fairtrade-muligheder i regionen. Vi viste, hvordan fem 40-fods ArcticStore-containere placeret side om side kunne udgøre hoveddelen af deres SuperStore.  Derudover anbefalede vi en tilføjelse: En ArcticBlast-container, der er i stand til at nedfryse kød ekstra hurtigt. Ministeriet godkendte hurtigt projektet.

LEVERINGEN

Der var etableret et fast underlag på stedet til vores Arctic SuperStore, hvilket gjorde installationen til en leg. Omgivet af en række nye bygninger med karakteristiske grønne tage kunne vores lysende hvide SuperStore ses i miles omkreds. I skrivende stund er vi stadig ved at installere det nye kølerum.

RESULTATERNE

Når kølerummet er oppe at køre, vil det f.eks. være muligt hurtigt at lynfryse 8 tons okse- og gedeudskæringer om dagen.  Når de er pakket og lagt i kasser, kan i alt 80 tons kød opbevares sikkert i den nye SuperStore, indtil det er klar til distribution på det botswanske marked eller i udlandet.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

TITAN er her for dig, uanset hvad dine behov for køleopbevaring er. En enkelt ArcticStore-container til en lokal kro – eller en større samling af modulære containere til et supermarked? Vi kan nedkøle hvad som helst, hvor som helst.  Du er altid velkommen til at kontakte os for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe. Ring på 70 23 17 18, eller send en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate