COCA-COLA FIK HJÆLP TIL AT OPSKALERE PRODUKTIONEN I RUMÆNIEN

Publiceret:
COCA-COLA
Antal containere:
10
Hvor:
Ploiesti, Rumænien

TITAN har arbejdet med Coca-Cola i Rumænien siden 2015. Deres første køleløsning var en enkelt 40-fods køle-/frysecontainer. Men for nylig fik de brug for flere. Mange flere!

UDFORDRINGEN

Vi er vilde med at arbejde sammen med Coca-Cola. De er et af verdens mest kendte brands og har været kunde hos os i Rumænien i næsten et årti. Faktisk havde de allerede fire 40-fods ArcticStore-containere i brug, da de bad os om at kigge forbi med flere. De havde brug for mere køleopbevaring til deres produktion – især masser af plads til at opbevare ingredienserne til deres drikkevarer ved en temperatur på -18 °C på deres fabrik i Ploiesti, som ligger i landets solrige sydlige del.

LØSNINGEN

Mens Coca-Cola stadig overvejede deres muligheder, besøgte vi dem for at fortælle dem om vores Arctic SuperStores, som vi mente kunne være lige det, de havde brug for.  Arctic SuperStores er kombinationer af køle-/frysecontainere fra vores ArcticStore-kollektion, som kan sættes sammen og omdannes til store, åbne lagerhaller i enhver form og størrelse. Denne løsning passede dem perfekt. De bestilte to Arctic SuperStores, som hver bestod af fire af vores 40-fods energieffektive ArcticStore Tropical. De tilføjede også to 20-fods ArcticStores til ordren.

LEVERINGEN

Da vi havde vist kunden nogle beregninger og forklaret de mange fordele ved at leje hos os i stedet for at købe, besluttede de at opgive planerne om at købe deres SuperStores. Vi lavede i stedet en lejekontrakt, der mindst løber til 2026. Vi leverede de to SuperStores med to måneders mellemrum og hjalp Coca-Cola med at få dem op at køre.

RESULTATERNE

En rigtig glad kunde! Coca-Cola i Rumænien er glade for deres to rummelige SuperStores, som ikke bare kan køle ned til -40 °C, men som også holder energiomkostningerne nede takket være den nyeste teknologi og de overlegne isoleringsniveauer.  Som vores andre kunder, der ser vores SuperStores for første gang, blev de blæst bagover af størrelsen og alsidigheden af den modulære løsning, som blev skræddersyet til deres behov.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vores køle-/frysecontainere kan gøre en forskel for din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.  Ring til os på 70 23 17 18 eller skriv en mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.  Vi kan bl.a. fortælle dig mere om vores løsninger, herunder UltraFreezer, som køler helt ned til -75 °C – og selvfølgelig vores modulopbyggede SuperStores.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE:

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate