TITAN KICKSTARTER HARLEY-DAVIDSONS 120-ÅRS JUBILÆUMSEVENT

Publiceret:
HARLEY DAVIDSON
Antal containere:
4
Hvor:
Budapest, Ungarn

Da motorcykelentusiaster fra hele verden kom til Budapest for at markere Harley-Davidsons store jubilæum, havde vi skabt en unikt udsigtspost til dem.

UDFORDRINGEN

Ungarns nationale fodboldstadion – ikoniske Puskás Aréna Park – er et fantastisk sted med tusindvis af udkigsposter fra tilskuerrækkerne.  Men da halvdelen af Harley-Davidsons vilde weekend med bikerfester skulle foregå uden for stadion, ønskede arrangørerne et særligt sted, hvor VIP’erne kunne sidde og nyde stemningen.

LØSNINGEN

TITAN4People er et af verdens førende brands, når det kommer til specialdesignede containere. De tog imod opkaldet fra Harley-Davidson og skræddersyede hurtigt en løsning.  Hvis kunden havde brug for en udkigspost med tilhørende lounge – hvorfor så ikke stable to specialdesignede containere oven på hinanden? Og yderligere tilføje to mere i forlængelse af dem og skabe en stor lækker lounge? Da tegningerne var blevet godkendt, gik TITAN4Peoples team i gang med arbejdet.

LEVERINGEN

Da de fire containere ankom på adressen, blev de manøvreret på plads lige uden for arenaen og gav en perfekt udsigt over alle de aktiviteter, der foregik – og som en bonus også et godt glimt af Budapests skyline. Med sit indbydende design tilføjede loungen et moderne strejf til festen og stod ret så godt til de stilfulde Harley-Davidson-motorcykler. For at skabe et behageligt klima i loungeområdet var vores containere også udstyret med aircondition.

RESULTATERNE

Den fire dage lange begivenhed var et kæmpe hit – og det samme var VIP-området, som vi havde brandet med jubilæumslogoer for at markere Harley-Davidsons 120 år.  Vi tilbyder specialdesignede containerløsninger både lokalt og globalt. Vores teams har skræddersyet alt fra eventyrslotte til pop op-restauranter og -barer.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

Uanset om du står for et sportsevent, en koncert, festival eller messe, kan vi hjælpe med at sikre, at du har de specialdesignede løsninger, som du har brug for.  Kontakt os i dag på 70 23 17 18, eller send en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt og aldeles uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES GODT OM

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate