TITAN GÅR TIL VAFLERNE I STOR AUSTRALSK BAGERIUDVIDELSE

Publiceret:
TIP TOP-BAGERIERNE I AUSTRALIEN
Antal containere:
12
Hvor:
Perth, Australien

Da efterspørgslen på det populære brødmærke Tip Top voksede, var der brug for mere køleopbevaring til deres varer. TITANs modulopbyggede Arctic SuperStore var det perfekte valg.

UDFORDRINGEN

At udvide en virksomhed er altid en udfordring – især hvis det kræver dyrt udstyr. Hvis det dyre udstyr tilfældigvis er et kølerum, tilbyder TITAN dig en række fleksible lejemuligheder, der gør det nemt at få budgettet til at gå op.

Den australske kunde Tip Top havde brug for en endnu mere fleksibel løsning end de fleste. Da de kontaktede os, forklarede de, hvordan de havde behov for transportabel fryseopbevaring, der kunne installeres på deres ene lokation – og kort efter flyttes til et nyt sted.

LØSNINGEN

Tip Top havde brug for en masse ekstra plads for at kunne følge med efterspørgslen på deres skiveskårne brød og rundstykker.

I stedet for at leje individuelle køle-/frysecontainere var de interesserede i at se, hvad vores modulopbyggede løsning – Arctic SuperStore – kunne tilbyde. De kan bygges i enhver form og størrelse.

En SuperStore skabes ved at koble individuelle køle-/frysecontainere sammen. Det kan lade sig gøre, fordi siderne i dem kan åbnes, så de tilsammen danner et sort, åbent rum.

Med tanke på kundens behov for at kunne flytte lagerkapaciteten mellem forskellige lokationer foreslog vi to individuelle Arctic SuperStores, der hver bestod af seks 40-fods containere.

LEVERINGEN

Alle 12 containere blev kørt til Tip Tops lager nær Perth og installeret som to selvstændige, transportable køle-/frysehuse.

I modsætning til containere leveret i EU, som typisk ankommer på en kranbil, er systemet i Australien lidt anderledes. Dér blev containerne leveret med sidelæssere og blev derefter placeret med en Franna-kran.

RESULTATERNE

Kunden lod os vide, at de var ‘over the moon’-tilfredse med deres Arctic SuperStores. De var især imponerede over de omfattende sikkerhedsforanstaltninger, der følger med som standard – herunder indespærringsalarm, nøddøre og flade gulve, der gør det nemt og sikkert at læsse.

De valgte også at leje vores overvågningssystem SmartArctic, som hurtigt viste sig at bidrage med en enorm tidsbesparelse, fordi det ikke længere var nødvendigt at besøge containerne for manuelt at kontrollere temperaturerne.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

Modulopbyggede Arctic SuperStores kan være en gamechanger for mange virksomheder – måske også din? Hvis du arbejder inden for detailhandlen eller landbruget – eller med catering eller medicin – så har vi også en opbevaringsløsning til dig.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 23 17 18 eller sende en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE 

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

VORES KOMPLETTE KOLLEKTION AF KØLE-/FRYSECONTAINERE

ArcticStore

ArcticStore

Mest populære! Vores brancheførende signaturmodel er det foretrukne valg for de fleste af vores kunder.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic SuperStore – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic SuperStore

Du bestemmer størrelsen. Vi kan åbne siderne i ArcticStores og ArcticBlasts og skabe et stort, åbent rum.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic UltraFreezer – Cold Storage. Refrigerated Containers.

Arctic UltraFreezer

Giver dig de laveste temperaturer. Perfekt til bl.a. medicin og vacciner – og til fed fisk som tun.

Temperaturspænd:-75°C to -10°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere
ArcticBlast – Cold Storage. Refrigerated Containers.

ArcticBlast

Ekstra hurtig nedkøling, frysning og temperering. Et perfekt valg, når det hele godt må gå lidt hurtigere.

Temperaturspænd:-40°C to +45°C
Størrelser:
10-fods, 20-fods, 40-fods
Se mere
Arctic MiniStore

Arctic MiniStore

En praktisk køleløsning i miniformat. Den er populær til både mindre og større fester/events.

Temperaturspænd:-25°C to +5°C
Størrelser:
8-fods
Se mere
HotStore – Hot Storage Containers

HotStore

Det optimale valg til kontrolleret optøning, varmetests, opbevaring af kemikalier og meget mere.

Temperaturspænd:+45°C to +85°C
Størrelser:
20-fods, 40-fods
Se mere

VI HAR KØLEOPBEVARING TIL ENHVER BRANCHE – SE ET UDVALG AF DEM HER

Supermarkets & Retail Sector Supermarkets and Retail

Supermarkeder og detail

Vores kunder spænder fra små uafhængige butikker til de største supermarkedskæder i Danmark. Vores ArcticStore-kollektion er alsidig nok til at opfylde alle dine behov inden for køle/frys.

Pharmaceuticals Sector Pharmaceutical Sector – Cold Storage

Medicinal

Ekstremt lave temperaturer og hurtige nedkølingstider er ofte efterspurgt blandt vores mange kunder i denne branche. Derfor har vi designet køle-/fryseløsninger, der kan netop dét.

Food and Beverages Sector Food and Beverages

Føde- og drikkevarer

Denne branche stiller krav til både køl, frys og præcise plusgrader for at kunne opbevare mad og drikke korrekt. Fleksibilitet i lejeaftalerne er også altafgørende, så containerne kan bruges efter behov.

Events and Catering Sector Events and Catering

Events og catering

Uanset hvor din event, konference eller fest skal holdes, kan vi hjælpe dit cateringteam med at få det hele til at køre som smurt med en række af vores innovative køleløsninger.

Cold Chain Logistics Sector Cold Chain Logistics

Kølelogistik

TITAN spiller en afgørende rolle i kølelogistikken for hundredvis af virksomheder ved at sikre temperaturkontrollerede forhold under transport af varer. Vi har mere end 20 års erfaring med kølelogistik.

Public Health and Services Sector Public Health & Services Sector – Cold Storage

Sundhedsvæsenet

Fra hospitalslaboratorier af hoc til forskningsfaciliteter og vaccinedistribution – vi hjælper den offentlige sundhedssektor med køle/frys, når den har mest brug for kritisk opbevaring.

Industrial Sector Industrial

Industri og produktion

Industrier inden for energi, kemikalier og elektronik bruger vores temperaturkontrollerede containere – f.eks. til praktisk opbevaring, varmetests, kuldetests og meget, meget mere.

Agriculture Sector T_White_Agriculture_TITAN_new

Landbrug

På tværs af alle typer landbrug er vi der, når transportabel køleopbevaring skal hjælpe med at holde forretningen kørende. Fra kølerum til friske afskårne blomster til dybfrysning af kød – så kan vi hjælpe.

Technology Sector Technology

Teknologi

Fra tests og opbevaring af batterier til datacentre – TITAN har kapaciteterne inden for temperaturstyring til at opfylde din teknologivirksomheds behov. Op- og nedskalér efter behov.

Read or Download the ArcticStore Brochure

BROCHURE MED ALLE DETALJERNE OM VORES KØLE-/FRYSECONTAINERE

Temperaturspænd, størrelser og specifikationer. Du finder alle detaljerne om vores store udvalg inden for køle/frys i brochuren her. Den åbner automatisk, når du klikker.

SE ALLE DETALJERNE

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate