OPBEVARING TIL BYGGEPLADSER

Ud over at holde byggematerialer, maskiner og værktøj tørt, skal du også holde uvedkommende gæster ude om natten. TITANs containere hjælper dig med begge dele. Lej eller køb i dag.

Storage At Your Place - Buy Or Rent a Container

OPBEVARING TIL BYGGEPLADSER

Ud over at holde byggematerialer, maskiner og værktøj tørt, skal du også holde uvedkommende gæster ude om natten. TITANs containere hjælper dig med begge dele. Lej eller køb i dag.

ET HELT LILLE FORT KNOX TIL DIN BYGGEPLADS

De fleste byggepladser summer af aktivitet, mens nye materialer kommer ind og byggeaffald køres ud time efter time.

Der er behov for sikker og aflåselig opbevaringsplads til de nye materialer, så lederen på byggepladsen kan holde styr på, hvad der er tilgængeligt til næste fase af projektet.

Lige så vigtig er sikkerheden, når det kommer til værktøjet. Med maskiner, hjelme, skruenøgler og specialiseret udstyr af høj værdi kan byggepladser være en magnet for tyve – især når solen er gået ned.

TITAN anvender ægte skibscontainere, som er både tungere og mere solidt bygget end de “light containere” nogle containerfirmaer tilbyder. Det gør vores skibscontainere til præcis den type opbevaring, du har brug for, når du prioriterer sikkerhed og tryghed på din byggeplads.

Vores containere leveres med en forsikringsgodkendt lås på vores regning, når du lejer. Den opfylder en række strenge krav til sikkerhed og holdbarhed, som er nødvendige for at forhindre tyveri. Husk altid at kontrollere, hvilket indhold din forsikring dækker og ikke dækker, da det kan variere.

På byggepladser over hele landet beskytter vores solide og supersikre containere værktøj og materialer dag og nat i al slags vejr.

FÅ ET GODT TILBUD

 • Saves You Money 
  Billige containere med prismatch
  Finder du en bedre pris, kan vi matche den 9 ud af 10 gange.
 • Fast Delivery Nationwide 
  Hurtig levering i hele Danmark
  Vi leverer din container i hele landet på kun 1-2 hverdage.
 • 550,000+ Containers Delivered
  Altid en container til dit behov
  Stort udvalg af containere i mange forskellige størrelser og farver.
 • Friendly, Efficient Support 
  Sød og hjælpsom kundeservice
  Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar med svar – og et smil.

DERFOR LEJER ELLER KØBER BYGGEBRANCHEN CONTAINERE HOS TITAN

Når du taler med TITAN om dine behov for containere til byggepladsen, er det nogle af de mest garvede i branchen, du har i røret.

Her er 6 grunde til, at folk vælger os:

1. Solid erfaring

TITAN har været i containerbranchen i mere end 35 år og har nu et af de største udvalg af opbevaringscontainere til leje eller salg. Vores venlige team kan hjælpe dig med alle forespørgsler.

2. Ekspertise i byggebranchen

Vi begyndte i shipping og bevægede os hurtigt videre til industrien – inklusive byggepladser. Vi forstår, at når du siger, at du har brug for 5 x 20-fods containere og en 40-fods high cube i morgen, så mener du det. Og vi leverer.

3. Konkurrencedygtige priser

Vi køber vores containere i store partier – og har opbakning fra et globalt brand, når vi gør det (TITAN er repræsenteret i mere end 90 lande). Når vi køber stort ind, betyder det bedre priser for dig.

4. Hurtig levering

Vi har depoter over hele landet og er aldrig langt væk fra din byggeplads. Derfor skal du ikke vente i ugevis, mens vi triller din container fra Aalborg til din byggeplads i Vordingborg. Vi er lokale – og sjældent mere end en time væk.

5. Kæmpe udvalg af containere

Nogle containerudlejnings- og salgsvirksomheder har kun en håndfuld containere på lager og er nødt til at gå på jagt efter det, du ønsker, når din ordre kommer ind. Vi har tusindvis af nye og brugte opbevaringscontainere – og vi ejer dem alle.

6. Ingen binding

I byggebranchen er det ikke ualmindeligt at stoppe arbejdet i et par måneder, hvis der opstår en uventet fejl – eller flytte, hvis man mister en kontrakt. Når du lejer containere hos os, kan du opsige din aftale, når du vil.

Site Accommodation Conntainers For Hire

MANDSKABSVOGNE + KONTORCONTAINERE = ET KOMPLET UDVALG AF LØSNINGER TIL BYGGEBRANCHEN

TITAN opbevarer ikke kun materialer, værktøj og maskiner – vi tager os også af de mennesker, der holder din byggeplads kørende.

Vi kan give tag over hovedet til:

Lederen på byggepladsen (kontorcontainer)

Vores mindste mobile kontor er på 10 fod – perfekt til en enkelt person og en computer – plus plads til en reol til opbevaring. Til større teams har vi 20-fods kontorcontainere og endda kæmpestore 40-fods.

Dine byggeteams (mandskabsvogne)

Mange byggefirmaer ønsker at tilbyde deres teams et varmt sted at tage en kaffepause. Vi udlejer mandskabsvogne, der bl.a. kan fungere som både køkken, frokoststue, toilet og omklædningsrum med brusere. Alle modeller kan også købes.

Dit køkkenpersonale

Hvis du vil tilbyde catering på stedet, er vores transportable køkkener og kantiner svaret. Vi har dem i forskellige former, størrelser og konfigurationer – og vi kan altid skræddersy en container, så du får alle dine ønsker opfyldt. Kølecontainere til råvarer og tilberedt mad kan vi også levere.

Hvorfor ikke kontakte os i dag for at få et godt tilbud?

FÅ ET GODT TILBUD

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate