CONTAINER HJEMME HOS DIG – SÅ DU KAN OPBEVARE HVAD SOM HELST I HAVEN ELLER INDKØRSLEN

Du behøver som regel ikke byggetilladelse for at placere en container på din private grund. Det betyder, at du sagtens kan opbevare værktøj, cykler, værdifulde samlinger og andre ejendele lige uden for døren.

Storage At Your Place - Container Hire

BILLIG, SIKKER OG TØR OPBEVARING AF ALLE DINE TING

Uanset om du vil leje en container til opbevaring et par uger eller måneder – eller du måske vil købe den – har TITAN en passende container klar til levering.

Containere er faktisk som skabt til privat opbevaring. De er robuste nok til at transportere uvurderlig last rundt i verden –  men de er lige så velegnede langs hækken i haven eller på gruset i indkørslen. Her kan de passe på din vintage pladesamling, din voksende samling af haveredskaber – eller motorcyklen, som du nødigt vil lade stå under åben himmel.

At købe en opbevaringscontainer er ikke så dyrt, som du tror – især ikke, hvis du vælger en brugt model. Det kan også være overraskende billigt at leje en container. Og når du lejer en opbevaringscontainer hos os, er der ingen binding – og låsen er på vores regning. Bare ring til os, når du er færdig, så henter vi den.

FÅ ET GODT TILBUD

DERFOR ER PRIVAT OPBEVARING BARE BEKVEMT

TITAN har også centrale Self Storage-afdelinger over hele landet. De er gode til private lejere, der ikke kan have en container stående på deres grund.

Men hvis din have eller indkørsel er stor nok til din helt egen container, hvorfor så ikke? Vi har containere helt ned til 6 fod og så store som 40 fod. Og selv de mindste kan rumme overraskende mange ejendele.

Vores mest populære er på 20 fod, som for de fleste er den helt rigtige størrelse – f.eks. med plads til hele 220 flyttekasser.

Når du har din egen container derhjemme, kan du sige farvel til at:

 • tigge venner og familie om at opbevare dine ting
 • tage en støvet tur på loftet for at finde noget, du måske havde lagt der for 10 år siden
 • skille dig af med ting på Den Blå Avis
 • fylde den lokale genbrugsplads op.

Nu har du nemlig al den opbevaringsplads, du kan ønske dig – og lige uden for døren. Bogstaveligt talt. At købe eller leje en container til opbevaring derhjemme er bare bekvemt.

 • Saves You Money 
  Billige containere med prismatch
  Finder du en bedre pris, kan vi matche den 9 ud af 10 gange.
 • Fast Delivery Nationwide 
  Hurtig levering i hele Danmark
  Vi leverer din container i hele landet på kun 1-2 hverdage.
 • 550,000+ Containers Delivered
  Altid en container til dit behov
  Stort udvalg af containere i mange forskellige størrelser og farver.
 • Friendly, Efficient Support 
  Sød og hjælpsom kundeservice
  Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar med svar – og et smil.
Storage At Your Place - Buy Or Rent a Container

CONTAINERSTØRRELSER TIL ALLE PROJEKTER OG OPBEVARINGSBEHOV

Vores opbevaringscontainere til hjemmebrug opfylder en bred vifte af behov – fra de mindste til de virkelig store. Her er hele vores udvalg angivet med indvendige mål (længde x bredde x højde):

6-fods opbevaringscontainer

1,80 m x 1,86 m x 1,73 m

8-fods opbevaringscontainer

2,28 m x 2,11 m x 2,05 m

9-fods opbevaringscontainer

2,59 m x 2,11 m x 2,08 m

10-fods opbevaringscontainer

2,83m x 2,29m x 2,38m

20-fods opbevaringscontainer

5,90m x 2,29m x 2,38m

40-fods opbevaringscontainer

12,02 m x 2,29 m x 2,38 m

FRA BYGGEPROJEKTER TIL LOPPEMARKEDER – 5 GRUNDE TIL, AT FOLK VIL HAVE PRIVATE OPBEVARINGSCONTAINERE

Der er mange gode grunde til, at folk vælger TITAN Containers til privat opbevaring.

Når du lejer er låsen på vores regning – og den er forsikringsgodkendt, hvilket vil sige at kvaliteten er i top. Køber du din container hos os, kan vi også hjælpe dig med en kvalitets-lås til en særdeles god pris.

Vores containere bruges ofte af husejere til:

Byggeprojekter

Når du monterer et nyt køkken eller arbejder på en tilbygning, giver sikre og tørre opbevaringsrum dig masser af plads til at opbevare værktøj, gulvbelægning, apparater osv. Vores containere er også perfekte til at holde møbler og andre personlige ejendele sikre og tørre under renoveringen.

Private samlinger

Uanset om det er vintagecykler, vinylplader eller Wegner-arvestykker, kan du opbevare alle slags samlinger sikkert i containere.

Brænde

De danske vintre kan være kolde. Hvis du varmer hjemmet op med en brændeovn, er det en populær løsning at lægge sit brænde tørt og godt i et opbevaringsrum – det er en container særdeles egnet til.

Færdigbyggede skure

Vores solide containere er langt stærkere end noget skur, du kan købe færdigt – og perfekte til alle de praktiske gøremål, som skure nu engang egner sig til. Uanset om det er at potte planter, opbevare værktøj eller gemme alt dit fiskegrej, er det en god løsning at købe eller leje opbevaringsplads hos os.

Opbevaring af køretøjer

Ja, du kan få plads til en bil i vores 20-fods container. Det er en mulighed, som mange ejere af et elsket veterankøretøj sætter stor pris på. De er også gode til at opbevare motorcykler, jetski og små både.

Hvis du foretrækker det, kan du også både opbevare bilen eller motorcyklen på en af vores Self Storage-afdelinger flere steder i landet.

Men er du mere til opbevaring derhjemme? Hvorfor så ikke se, hvor overkommelig en udgift en container hos dig kan være?

FÅ ET GODT TILBUD

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate