FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING

HOTSTORE – EFFEKTIV OPVARMET OPBEVARING HELT OP TIL +65*C

Få et godt tilbud +45 70 23 17 18

Vores HotStore-containere er særdeles velegnet som lagerrum, hvis du har brug for en simpel og let opbevaringsløsning for opvarmning eller tørring af dine produkter.


HotStore findes som 10, 20 og 40 fods og egner sig til opbevaring mellem +35*c og +65*c. De fleste modeller er udstyret med brugervenlige dørhåndtag og indespærringsalarm.

Hotstore 20 fods

 

Få et godt tilbud +45 70 23 17 18

VARM OPBEVARING- FROSTFRI OPBEVARING OG
TEMPERATURSTYRING FRA 0°C TIL +45°C

Varm opbevaring er normalt isolerede containere med en elektrisk varmekildearm


Diverse 10’, 20’ og 40’ modeller er tilgængelige med forbehold for specifikke kundeønsker. Den simple løsning med varmepaneler vil bibeholde frostfri opbevaring i kolde klimazoner samt tempereret opbevaring andre steder.

Alle ArcticStores kan også fungere op til + 45 grader med præcis termostat temperaturkontrol, som bruger varme eller kulde som eksternt ombærende krav for at bibeholde den ønskede temperatur

20 fods isoleret

Fabriksfremstillede isolerede containere er isoleret med 50mm mineraluld og har indvendige stålpaneler. Udstyr som lysarmaturer og varmekilde kan opsættes med magneter.

 

BESTIL DIN CONTAINER I DAG

Ring eller skriv til os for at få et godt tilbud og komme i gang.

Få et godt tilbud