ET DISNEY-SLOT, DER PÅ SMARTESTE VIS KAN REJSE VERDEN RUNDT

Publiceret:
DISNEY
Antal containere:
16
Hvor:
Storbritannien og resten af verden
Branche:
Underholdning

Da vi blev spurgt, om vores ekstra høje containere (high cube) kunne bruges som byggeklodser til et omrejsende Disney-slot, havde vores team masser af idéer.

UDFORDRINGEN

Balich Wonder Studio skaber storslåede events og har base i Milano. De var blevet kontaktet af Disney og skulle nu skabe et eventyrslot, som skulle turnere verden rundt.  Balich kendte allerede til vores erfaring med events og spurgte os, om vi kunne hjælpe. Deres mål, forklarede de, var at skabe et transportabelt slot, og de ville bruge containerne på to måder: til at transportere slottet fra land til land – og som skelet til selve konstruktionen af slottet.

LØSNINGEN

Sikke en opgave! Vi kiggede på Balichs skitser og beregnede, at 16 styks 40-fods high cube-containere ville være ideelle som skelet til det eventyrlige slot, de ville skabe. Selv vores pæneste containere er dog ikke en rigtig Disney-prinsesse værdig. Men! Det var vores løsning til gengæld:  Vi sørgede nemlig for, at vores solide containere blev ‘usynlige’. Publikum ville blive fortryllet uden at ane, at slottet i virkeligheden var bygget af store firkantede metalkasser.  Det var heller ikke noget problem at pakke slottet sammen og fragte det i containerne. En high cube-container er 2,69 m høje indeni – så der er masser af plads at gøre godt med.

LEVERINGEN

De containere, vi leverede, var standard high cube – med undtagelse af to af dem. De måtte specialdesignes af vores ekspertteam i Bristol, som havde dem mellem hænderne i flere uger for at udføre nødvendige strukturelle forstærkninger. Da det var gjort, blev alle 16 containere kørt til Greenwich i London for at blive omdannet til det Disney-slot, der skulle rejse rundt i verden. Da Balich havde afsluttet deres finjusteringer og godkendt leveringen, blev eventyrslottet lastet på et skib, og kursen blev sat mod Saudi-Arabien.

RESULTATERNE

Vi synes, at billederne taler for sig selv. De illustrerer perfekt, hvor mange forskellige formål containere kan bruges til – hvad man kan skabe med kreativitet og skræddersyede løsninger.  Events og shows er i det hele taget et af vores specialer. Vi har f.eks. både containere og knowhow til at skabe massive lydvægge til filmproduktion, arenaer til sportsbegivenheder og – som du nu ved – eventyrlige konstruktioner, som selv Walt Disney ville have været stolt af.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

Vi er eksperter i på magisk vis at specialdesigne en hvilken som helst konstruktion med containere. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du går og drømmer om et projekt. Du kan ringe til os på 70 23 17 18 eller sende en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate