SELF STORAGE TIL BEBOERE UNDER RENOVERINGSARBEJDE

Publiceret:
BOLIGFORENING
Antal containere:
15+
Hvor:
Danmark, København
Branche:
Byggeri

TITANs Self Storage-kunder kører normalt forbi deres lokale afdeling, når de har brug for opbevaringsplads. Men da en boligforening havde brug for hjælp under et større renoveringsarbejde, var vi klar til at være fleksible. 

UDFORDRINGEN

En boligforening i København med syv ejendomme kontaktede os for at høre, hvordan vi kunne hjælpe med en særlig udfordring. De skulle renovere kælderrummene i alle syv bygninger – en proces, der ville vare flere år. Kunne vi gøre det muligt for beboerne at flytte deres ting fra kælderen til lokale depotrum, mens arbejdet stod på?

LØSNINGEN

I samarbejde med boligforeningen og kommunen udviklede vi en plan for at placere mere end 15 containere tæt på ejendommene. Denne pop op-Self Storage ville gøre det muligt for beboerne at opbevare deres ejendele ‘i baghaven’ – med adgang 24/7.

Det er første gang, vi tilbyder Self Storage på denne måde. Normalt tager folk køreturen til en af vores syv afdelinger.

Den innovative pop op-Self Storage er nu noget, vi kan tilbyde TITAN-kunder i hele Danmark, når omstændighederne kræver det (og logistikken og kommunen tillader det).

LEVERINGEN

Vi ankom planmæssigt til stedet og begyndte at placere containerne som aftalt – selvfølgelig på praktisk vis, så der var god plads ved containerdørene til at komme ind og ud.

RESULTATET

Renoveringsarbejdet er stadig i gang, og den første tilbagemelding fra boligforeningen er, at løsningen er et hit. Og så er det ganske sandsynligt, at vi snart laver nye områder med ad hoc-Self Storage. For der er altid rift om pladsen i byerne. Hvem ved, hvor denne nye form for self storage dukker op næste gang?

“Vi har valgt at benytte TITAN Containers, grundet vi flere gange tidligere har benyttet dem i andre sager. Vi har været fuldt ud tilfredse med forløbet og især det indledende koordineringsarbejde mellem ejendomskontoret og TITAN, ifm. levering af næsten 40 container har fungeret optimalt. Vi vil klart benytte TITAN igen, skulle det være nødvendigt i fremtiden.”

Claus Pedersen, Ejendomsmester

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

TITAN er eksperter i opbevaring og kan hjælpe dig med at opbevare hvad som helst – hvor som helst.

Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 23 17 18 eller sende en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNTES ER SPÆNDENDE:

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate