PEDALEN I BUND FOR AT LEVERE KØLEOPBEVARING TIL FORMEL 1

Publiceret:
RED BULL FORMULA 1
Antal containere:
27
Hvor:
Spielberg, Østrig

Midt i den stegende hede sommervarme kunne behovet for kolde drikkevarer til Formel 1 i Østrig ikke have været større. Her kom vi ind i billedet med en hel flåde af kranbiler lastet med kølecontainere …

UDFORDRINGEN

TITAN har arbejdet sammen med Red Bull i mange år og er hjemmevant, når det kommer til at levere køleopbevaring til det årlige østrigske Grand Prix på Red Bull Ring.  Men vores booking til Grand Prix 2023 faldt sammen med bagende sommervarme og et rekordsalg af billetter, som betød, at mere end 300.000 gæster var på vej. Så vi fik travlt: Lunkne drikkevarer var bare ikke en mulighed, mens racerbilerne skulle suse forbi på asfalten.

LØSNINGEN

Red Bull er en fremragende kunde at arbejde sammen med. Deres eget logistikteam arbejdede sammen med vores for at finde ud af, præcis hvor mange kølecontainere der ville være brug for – og hvornår.  Det magiske tal, vi kom frem til, var 27 – faktisk et lykketal i F1, som bl.a. Ayrton Senna har brugt. Nu manglede vi bare at koordinere afhentningen af de 27 ArcticStore-containere – som kan køle ned til -40 °C – fra tre forskellige depoter en uge før arrangementet.

LEVERINGEN

Takket være en grundig planlægning blev hver eneste af de 27 containere leveret til aftalt tid. Vores dygtige team fik dem alle på plads og klar til brug på bare syv timer. Herefter var de klar til at blive fyldt med masser af drikkevarer. De næste par dage var vi på standby for at sikre, at vores køle-/frysecontainere virkede, som de skulle (hvilket de gjorde) – og kom så tilbage for at hente dem, da den sidste gæst var gået.

RESULTATERNE

Tusindvis af glade F1-fans kunne nyde en fantastisk weekend med alle de kolde forfriskninger til ganen, de kunne ønske sig. Hver eneste dåse og flaske var blevet opbevaret ved den helt rigtige temperatur i en af vores pålidelige ArcticStore-containere.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vi hjælper eventmanagere over hele verden med at holde mad og drikke korrekt nedkølet. Vi har både den tekniske viden, containerne og viljen til at opfylde dine ønsker – når som helst og hvor som helst. Du er altid velkommen til at ringe til os på 70 23 17 18 eller skrive en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNTES ER SPÆNDENDE:

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate