SIDSTE REDNINGSBÅD FRA TITANIC-ÆRAEN BEVARET MED SELF STORAGE

Publiceret:
TITANIC REDNINGSBÅD
Antal containere:
1
Hvor:
Belfast, Nordirland
Branche:
Opbevaring

Den sidste bevarede redningsbåd fra skibet SS Nomadic – som sejlede passagerer til selveste Titanic – er bevaret med hjælp fra TITAN Self Storage. Læs, hvordan vi fik den historiske genstand “sikkert i havn”.

UDFORDRINGEN

Bevaring af historiske genstande kan TITAN snildt håndtere takket være vores Self Storage-afdelinger med sikker opbevaring. Men at blive bedt om at opbevare den sidste tilbageværende redningsbåd fra SS Nomadic var en særlig opgave – selv for os. Dette 100 år gamle redningsfartøj blev designet af Roderick Chisholm, der arbejdede hos skibsbyggerne Harland and Wolff. Det kunne transportere 28 passagerer, hvis katastrofen skulle ramme SS Nomadic. Redningsbåden skulle opbevares sikkert, mens SS Nomadic gennemgik en omfattende restaurering. SS Nomadic er det sidste tilbageværende skib fra det berømte rederi White Star Line, som også byggede Titanic.

LØSNINGEN

Redningsbåden fra SS Nomadic blev placeret i et af vores sikre og tørre opbevaringsrum i Belfast, indtil den skulle være en del af en Titanic-udstilling hos Maritime Belfast Trust. Da redningsbåden først var låst inde, stod den lige så anonym og skjult som alle de tusindvis af andre ting, vores kunder har opmagasineret i vores depotrum. TITAN Self Storage er altid 100 % privat.

LEVERINGEN

Denne uvurderlige historiske båd blev hentet i slutningen af 2023 for at få sin plads i rampelyset ved siden af SS Nomadic.

RESULTATERNE

SS Nomadic og hendes sidste bevarede redningsbåd er blevet genforenet og giver nu besøgende på Titanic-udstillingen et glimt af en svunden tid. TITAN er glade for at have spillet en rolle i deres utrolige historie.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Uanset hvad dit opbevaringsbehov er, har vi en løsning. Om du har brug for sikker Self Storage hos os eller sikre og aflåselige containere på din adresse, står vores erfarne team klar til at hjælpe.  Ring til os på 70 23 17 18 eller skriv en mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate