TITAN SCORER (OPBEVARINGS)HATTRICK VED UEFA SUPER CUP

Publiceret:
UEFA SUPER CUP

Hos TITAN tilbyder vi mange forskellige opbevaringsløsninger – bl.a. køleopbevaring, kontorcontainere og generel opbevaring. At blive bedt om at bringe dem alle tre til Grækenland var en særlig fornøjelse!

UDFORDRINGEN

Vi taler normalt ikke meget om vores forskellige brands. For vi kan godt lide at tænke på alle vores kolleger over hele verden som én stor og smilende TITAN-familie.  Men det er ikke hver dag, at en enkelt kunde kontakter os og har brug for hjælp fra en række nøglespillere’ fra tre forskellige TITAN-teams. Især ikke en så fornem kunde som UEFA – og i dette tilfælde helt specifikt deres broadcast-team. De ønskede, at vores specialister i generel opbevaring, køleopbevaring og opholdscontainere (TITAN4People) skulle levere en samlet løsning til Super Cup i Grækenland. Vi var mere end klar til udfordringen.

LØSNINGEN

Ud fra kundens ønsker foreslog vi en løsning, der indeholdt en meget specifik kombination af TITAN-containere. Først og fremmest skulle vi løse behovet for sikker opbevaring af udstyr under kampen (og op til den). Det blev til ni 20-fods containere til formålet. Dernæst blev vi bedt om at tage os af køleopbevaring for at sikre, at mad og drikke blev opbevaret ved den optimale temperatur under hele arrangementet. Vi beregnede, at der ville være behov for i alt tre ArcticStore-modeller. Endelig blev TITAN4People-teamet, der er eksperter i mobile kontorer og andre opholdscontainere, bedt om at skabe en række skræddersyede kontorer med aircondition.

LEVERINGEN

At trille mere end 18 containere gennem en by nær Athen kræver snilde og tålmodighed – tre ting, som vores erfarne chauffører mestrer.  De placerede alle containerne, præcis hvor der var brug for dem – på det aftalte tidspunkt. Denne form for pålidelighed er en af de mange grunde til, at så mange kunder stoler på TITAN.

RESULTATERNE

Endnu en smilende kunde!  Alt gik som smurt:

  • Tv-udstyret blev opbevaret sikkert.
  • Mad og drikke blev holdt koldt.
  • Gæster og officials nød at opholde sig i de specialindrettede kontorcontainerne.

Hvad angår kampen, vandt Manchester City på straffespark.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Uanset hvilken sportsbegivenhed, musikfestival eller messe, du står over for, har vi kompetencerne, containerne og logistikmusklerne til at drible dine behov i mål.  Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på 70 23 17 18, eller send en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate