TITAN TAGER GULDET VED VERDENSMESTERSKABERNE I ATLETIK

Publiceret:
VM i atletik i 2023
Antal containere:
12+
Hvor:
Budapest, Ungarn

Kunder over hele verden er blevet imponeret af, hvad vi kan komme i mål med, når det gælder specialindretning af containere. Sportsbegivenheden i Ungarn var ingen undtagelse – her tog arrangørerne også hatten af.

UDFORDRINGEN

Det er ikke hver dag, man bliver bedt om at skabe et mobilt hovedkvarter med plads til en stor stab midt i en europæisk storby. Så da vores TITAN4People-team fik opgaven fra komitéen bag VM i atletik i 2023, skulle der tænkes ud af boksen. Opgaven lød på, at hovedkvarteret skulle stå flot ved målstregen for maraton og kapgang – og at der også skulle indtænkes køleopbevaring til mad og drikke. TITAN4People-teamet har solid erfaring med at omdanne containere til alt fra kontorer til omklædningsrum og meget mere. Her var den egentlige udfordring at skabe noget, der ikke bare opfyldte kundens praktiske behov – men også så fantastisk ud.

LØSNINGEN

Vores team designede en løsning bestående af i alt 12 20-fods containere til hovedbygningen. Bygningen blev tre containere lang, to containere dyb – og to containere høj (altså i to etager).  Det gav et samlet gulvareal på tværs af de to etager på ca. 1.750 m2 – og vi installerede gulv-til-loft-vinduer ud mod målstregen for at skabe en fantastisk udsigt til begivenhederne. Denne imponerende bygning blev skabt af modulære kontorcontainere og kølecontainere.

LEVERINGEN

TITAN Containers kan levere et hav af forskellige containertyper i forskellige størrelser i hele verden, fordi vi er globale.  Vi arbejder gerne sammen med kundernes logistikteams og kan få containere på plads selv de mest umulige steder takket være den grundige planlægning og dygtige chauffører. I Budapest kørte det hele også på skinner – bl.a. takket være en god og jævn asfalt, som vi hurtigt kunne begynde at bygge vores design på.

RESULTATERNE

Endnu en succesfuld sportsbegivenhed for TITAN-teamet (andre er bl.a. UEFA Super Cup i Grækenland og Formel 1 i Østrig).  Vores TITAN4People-team viste igen, hvordan en skræddersyet løsning kan få smilene til den helt store guldmedalje frem hos kunden.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG? 

Fra kontorer til kølerum og andre skræddersyede løsninger – TITAN4People kan også hjælpe dig godt over målstregen. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan gøre en forskel for dig. Ring til os på 70 23 17 18, eller send en e-mail til [email protected]. Det er naturligvis helt uforpligtende.

ANDRE KUNDEHISTORIER, DU MÅSKE VIL SYNES ER SPÆNDENDE

Vi er klar med svar

Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige containere til dit behov på nul komma fem. Så har du brug for en anbefaling – eller har du spørgsmål? Vi er klar med svar lige her:

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

  • ISO Certification 9001
  • ISO Certification 14001 TITAN Containers
  • CE Certification TITAN Containers
  • HACCP Certificate
  • Good Distribution Practice Certificate