FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

KIRK KAPITAL KØBER 30% AF TITAN CONTAINERS A/S

3 min read

Kirk investerer omkring 140 millioner DKK for at sikre TITAN’s fortsatte vækst i udlejningsflåden samt globale aktiviteter. TITAN er i handlen blevet værdisat til mere end en milliard. 

truckKIRK KAPITAL BLIVER PARTNERE MED TITAN

Kirk investerer omkring 140 millioner DKK for at sikre TITAN’s fortsatte vækst i udlejningsflåden samt globale aktiviteter. TITAN er i handlen blevet værdisat til mere end en milliard.

CEO hos Kirk Kapital, Kim Gulstad, er begejstret over muligheden for at investere i et firma som TITAN.

titan

“Vi er virkelig imponeret over TITAN’s udvikling. Fra den første container blev solgt hjemme fra Laylands garage tilbage i 1987 til at være en global markedsleder indenfor køle- og frysecontainere lidt over 30 år senere. Handlen med TITAN er et godt eksempel på vores unikke partnerskabsstrategi. I dette tilfælde får vi et partnerskab med en ejerledet virksomhed, der oplever en stærk vækst og har et stort potentiale.” udtaler Kim Gulstad, CEO Kirk Kapital. 

arcticstore

I dag har TITAN en flåde på mere end 30,000 containere og TITAN’s omsætning for 2019 forventes at ligge på omkring 520 millioner DKK. TITAN har de seneste år ligget på tocifrede vækstrater i deres containerforretning.

Interesseret i leje af frysecontainer eller container udlejning? så læs mere her

 

Layland Barker, stifter og CEO for TITAN, bibeholder ejerskab over de sidste 70% i forbindelsen med handlen.

Selvom virksomheden allerede kører på fuld tryk, så er det ifølge Layland Barker yderst fordelagtigt for TITAN’s fremtidige vækstpotentiale, at indgå et partnerskab med Kirk Kapital.

 

“At have Kirk Kapital som aktionær i TITAN er et kvalitetsstempel for vores forretning og for det, som vi har opnået indtil nu. Kirk Kapital deler vores værdier, og de vil gennem deres kompetencer og aktive partnerskab være det perfekte match for TITAN.” udtaler Layland Barker, CEO TITAN.

titanceo

Kirk Kapital er en aktiv minioritesinvestor, som støtter virksomheder i deres fortsatte udvikling. I forbindelse med handlen, så vil Kim Gulstad, CEO og Andreas Færk, CIO Strategic Investments hos Kirk Kapital, indgå i TITAN’s bestyrelse.

TITAN vil indgå i Kirk Kapitals eksisterende portefølje, som består af 11 eksisterende partnerskaber, herunder Beck-Pack, Ferrosan Medical Devices, Kompan og Scanmetals m.fl. 

ABG Sundal Collier og bech-Bruun har været rådgivere for Barker-familien, Bruun & Hjejle og Deloitte har rådgivet Kirk Kapital i forbindelsen med handlen.

 

Om Kirk Kapital

Kirk Kapital er et familieejet investeringsfirma der ejes af Kirk Johansen. Kirk Johansen-familien er efterkommere af LEGO’s grundlægger Ole Kirk Christiansen. Kirk Kapital administrerer omkring DKK 8 milliarder (EUR 1.1 milliard), der er investeret i strategisk investering og finansiering. 

Indenfor Strategiske Investeringer er Kirk Kapital en aktiv og langsigtet investor der ejer større aktive minoritetsposter i Alliance +, Beck Pack, FMD, Globeteam, Kompan, PNO, Tacton og TPS Rental Systems.

For mere info: www.kirkkapital.dk 

Læs hele pressemeddelsen her.

 
 

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...