FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING

OPBEVARINGSCONTAINERE TIL CORONAVACCINE

Få et GODT TILBUD  +45 70 23 17 18

 

VI INTRODUCERER TITANS MOBILE -70°C / -94°F ULTRAKOLDE CONTAINEROPBEVARINGSLØSNING TIL CORONAVACCINER.

Vaccineopbevaring

Vores UltraFreezers er udviklet til at imødekomme kravene til ultrakolde temperaturer til Pfizer-BioNTech vaccinen, ligesom vores ArcticStores alle er velegnede til vacciner fra Oxford-AstraZenecaModernaJanssen/Johnson & JohnsonSputnik V og Covishield, der kun kræver standardfrosne eller kølede temperaturer.

New call-to-action

SmartArctic-fjernbetjening og -overvågning er inkluderet i vores UltraFreezers og ArcticStore produktsortiment.

KAN LEVERES STRAKS.

Processen med distribution af vacciner over hele verden er en kæmpe udfordring - en, der vil kræve udvidelse af kølekædeteknologier på globalt plan. TITAN Containers har taget denne udfordring op, og ved at sætte vores store erfaring med specialiserede kølelagringsløsninger i centrum for udviklingen har vi udviklet en ny og uhyre effektiv ultra-kold opbevaringscontainer til at facilitere netværket af coronavacciner globalt.

LÆS MERE     BESTIL NU

GARANTERER SIKKER TRANSPORT OG OPBEVARING AF CORONAVACCINER VED KONSTANTE MINIMUMSTEMPERATURER NED TIL - 70°C/-94°F.

Køle-, fryse-, hurtigindfrysnings- eller ultra-lav temperatur-opbevaring - ArcticStores er den perfekte køleopbevaringsløsning til næsten alle slags produkter.

Sikker opbevaring

SIKKER OPBEVARING

Vi kan tilbyde perfekt, hygiejnisk opbevaring med minimal temperaturvariation i forhold til grænseværdien til opbevaring af farmaceutiske produkter som lægemidler, medicin og vacciner. ArcticStores med TK Magnum plus kan være GDP-certificeret.

Kølekæden

SIKRER KØLEKÆDEN

Globalt opbevarer vores produkter lægemidler, medicin og vacciner. Sørg for at sikre en effektiv kølekædestyring og vedligehold produktkvaliteten med vores overlegne temperaturstyrede opbevarings- og kølerumsløsninger.

Pharma

PHARMA + BIO & LIFE SCIENCES

Vi forsyner allerede mange Bio-, Life Science- og Pharma-relaterede kølekædeinteressenter med integreret temperaturstyret køleopbevaring og produktbehandlingsfaciliteter til hurtigkøling og -nedfrysning.

Arcticstores

KØLE-, FRYSE- ELLER ULTRA-LAV TEMPERATUR-CONTAINERE TIL VACCINEOPBEVARING ER HER.

Find det bedste ArcticStore-produkt til dine behov.

DEN NYE ARCTIC ULTRAFREEZER2020 TIL ULTRA-KOLD VACCINEOPBEVARING

Udviklet til at imødekomme kravene til ultra-kolde temperaturer til Pfizer-BioNTech vaccinen!

Vores nye design, UltraFreezer til vaccineopbevaring ved -70°C, har en enkelt dør med en "just in case" flugtluge som krævet til sikker kølerumsdrift i mange lande.

Fladt gulv, alarm, belyst sikkerhedsskiltning i dagslys og indvendig belysning er standardfunktioner. Overholder GDP og kan leveres med GDP- certificering.

Kan også leveres med 2 maskiner til indbygget redundans. Dør og flugtluge er placeret i sidevæggen. Med begge maskiner kørende opnår og fastholder vi næsten -80°C.

Ultrafreezer

 

Arcticstores

 

OPBEVARING TIL VACCINER, DER KRÆVER FROST- ELLER KØLETEMPERATURER.

ArcticStores - meget mere end almindelige kølecontainere!

Med et driftsområde fra -40°C til +45°C giver TITANs 10', 20' og 40' ArcticStores og de større modulære Arctic SuperStores det bredest mulige udvalg af muligheder. ArcticStores er designet til sikker og pålidelig opbevaring af alle typer produkter og er meget effektive og overkommelige til kort, mellemlang og endda langvarig mobil køleopbevaring.

Hurtig levering, fleksible vilkår, lette at holde rene, brugervenlige, sikre og 100% overkommelige - vores kølelagre skal ses, inden man tror det.

Da disse 20” containermodeller er i standardstørrelse, kan de transporteres med ethvert konventionelt containertransportkøretøj uden særlig tilladelse.

BESTIL DIN VACCINECONTAINER NU!!

Få et GODT TILBUD

SÅDAN FUNGERER DET

Kombinerer innovativ tænkning og topmoderne teknologi.

ØGET ISOLATION.

 

For at hjælpe maskinen med hurtigt at opnå den krævede grænseværdi og for at reducere strømomkostningerne til opretholdelse af temperaturen, inkorporerer konstruktionen betydelig ekstra isolering i centrale områder, der reducerer varmeforøgelse.

 

SPECIELT MASKINERI OG DESIGN.

 

Maskinen har en dobbelt kompressorløsning, hvor præ-kølet kølemiddel sænkes yderligere i temperatur inden varmeudveksling med den indvendige luft. Traditionelle døre i containerens bredde er blevet erstattet med en enkelt dør. Dette reducerer dramatisk lufttab omkring den isolerede dør og dens gummitætning.

 

TEMPERATURVARIANS MED DØRÅBNING OG DE-FROST-HÆNDELSER.

 

Når opbevaringscontainerens døre åbnes, er det uundgåeligt, at der opstår temperaturforøgelse, når meget varmere omgivende luft kommer ind i den kolde zone. Dette er helt uundgåeligt! En enkelt mindre dør reducerer denne varmeforøgelse sammenlignet med traditionelle dobbeltdøre. De-frost-cyklusser skaber ligeledes varmere luft i containeren lige under loftet. Da vacciner normalt leveres og opbevares i isolerede transportkasser, bør ingen af disse hændelser have en negativ indvirkning på vaccinetemperaturen.

 

Husk - der kan opstå en atmosfære med højt CO2-indhold, hvis der opbevares transportkasser, der indeholder tøris.

KONTROLLER DIN ARCTICSTORE MED SMARTARCTIC. OPGRADER I DAG FOR AT FÅ DEN FULDE ARKTISKE OPLEVELSE.

Nem adgang overalt. Hjemme, på kontoret eller på farten. 24 timer i døgnet. Forestil dig at kunne overvåge og kontrollere dit ArcticStore-kølerum fra dit skrivebord eller din enhed, hvor som helst og når som helst.

 

Smartarctic

Med TITANs SmartArctic fjernbetjenings- og kontrolfunktion kan du få adgang til din ArcticStore via en sikker, enkel og brugervenlig grænseflade. Her kan du overvåge ydeevne og status, se logfiler, ændre indstillinger og grænseværdier og endda konfigurere alarmmeddelelser.

Arcticstore

FÅ ALLE FORDELENE MED VORES ARCTICSTORE PRODUKTUDVALG .

ArcticStores er designet og bygget med fokus på maksimale brugerfordele.

2b786495-6aa8-4a68-90f3-d0ca3f80a2b1

GLOBAL TILGÆNGELIGHED

Hurtig levering, fleksible vilkår, lette at holde rene, brugervenlige, sikre og 100% overkommelige. Tilgængelige over hele verden og lokalt til salg eller leje i kort, mellemlang eller lang tid - flere end 200 depoter over hele verden.

ed7b287c-4a7a-4bd0-9fbd-e5d0bbbac5b0

GDP-KLAR/-OVERENSSTEMMELSE

ArcticStores med TK Magnum plus køling kan være GDP-certificeret. Re-certificering kræves hvert 3. år. GDP-certificering forudsætter betaling af tilknyttede omkostninger og gebyrer. Kontakt dit lokale TITAN-kontor for mere information.

31d2433f-4e6a-419e-8555-8b8e91db0158

DATALOGNING OG TELEMATIK

SmartArctic tilbyder en simpel, men effektiv enkelt opsætning til styring og overvågning af din enhed. Temperaturen registreres hvert 10. minut, og du kan vælge et hvilket som helst interval for at se de mange temperaturværdier i en graf.

a1f4f9d8-c3a5-487d-9761-388a0853a554

SIKKER OG HYGIEJNISK

ArcticStores er designet til sikker og pålidelig opbevaring af alle typer produkter og er meget effektive og overkommelige til kort, mellemlang og endda langvarig mobil køleopbevaring.

0e780dff-04fe-4985-9051-56463914c503

MODERNE KØLETEKNOLOGI

Få alle fordelene med moderne køleteknologi. Høje isoleringsværdier og lave driftsomkostninger. Velegnet til alle brancher.

3c4f3429-0e35-418a-981e-a8ae0809fe46

ALLE STØRRELSER OG TYPER

Køle-, fryse-, hurtigindfrysnings- eller ultra-lav temperatur-opbevaring - ArcticStores er den perfekte køleopbevaringsløsning til næsten alle slags produkter.

GLOBALE DEPOTER. LEVERING OVER HELE VERDEN.

Udnyt TITANs mangeårige erfaring med levering og servicering af lignende kunder. Med næsten 5000 køleudlejningsenheder er TITAN markedsførende inden for levering af mobile køleopbevaringsløsninger i mange lande.

Få et GODT TILBUD